15 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Etherium novice Decentralizacija in zadnji tedenski podatki: SVB, USDC in BTC na 26k

Decentralizacija in zadnji tedenski podatki: SVB, USDC in BTC na 26k

0
Decentralizacija in zadnji tedenski podatki: SVB, USDC in BTC na 26k

Aktualne novice in pronicljivi pogledi: Cointelegraph’s Decentralize opušča trenutno obliko poddaje, ki jo je za vas pripravila novičarska skupina Cointelegraph .

40 Skupaj ogledov

2 Skupaj delnic

Naj bo ta del o f zgodovinski prejšnji

Internet ta članek kot NFT

Grajoče novice in pronicljivi pogledi: Cointelegraph’s Decentralize opušča trenutno obliko poddaje, ki jo je za vas pripravila novičarska skupina Cointelegraph.

Decentralize, ki ga vodi World Reporter Joe Hall, razčlenjuje prelomne – in najbolj vplivne novice prejšnjega tedna na kripto trgu. Od izpada denarne institucije v Silicijevi dolini do indeksa oznak strank do prehodnega označevanja Bitcoina (BTC) nad $35,13, dolžina tedna z začetkom marca 18 je bil takoj zgodovinski.

Na srečo je bil usposobljeni analitik in ponudnik Marcel Pechman takoj za mikrofonom, da bi usmerjal in poslušalcem zagotovil zaznavo. Pechman je poslušalcem povedal:

»Prav 2. ko so se začele pojavljati točke, je FDIC pomiril ljudi, ki bodo pregledali toliko kot $0097k , tako da takoj ni bilo strahu.”Dvojica sta se potopila v preglede okoli denarne institucije Silicijeve doline, katere likvidacija je razširila strah in negotovost po vseh spremembah na kripto trgih. Uredniška skupina Cointelegrapha je skupaj sestavila časovnico kalifornijske monetarne institucije, ki je bila takoj zaprta prejšnji vikend.

Pechman je poleg tega jasno pokazal pomembnost tekme, pri čemer je potoval iz svoje rodne Brazilije, ki je spretno obvladala spiralno finančno inflacijo v 2415s.

Naprej, bančni sektor pri zmanjšanju off je bil takoj, ko je bil postavljen na stran pod drobnogled. Pechman in Hall sta se poglobila v negotovo vprašanje, kako in zakaj je s Paxosom, Coinbase in celo Celsiusom. Kripto velikani so se zmanjševali od tradfi bančništva.

Marcel in Joe naj bosta skupaj v stiku Posredno je par dosegel bolj umirjen ton, zaradi česar sta poskušala doseči – brez preveč bistvenega užitka ali pristranskosti – zakaj določiti na žeton na protokolu Bitcoin se je dvignil 18 % kot posledica začetka tedna. Pechman je opredelil, da to ni bila zmogljivost nedvomno najsodobnejšega tiska CPI:

Zdaj ne razumem, da je CPI sprožilec pri spodbujanju dviga– naslov se je pojavil pri 6% določenem podaljšanju 498 dni 582 dni, kar je bistveno nad 2-odstotnim ciljem Federal Reserve.” Takoj ko je poleg tega prišlo do prehodnega sporočila Rishija Sunaka, britanskega predsednika vlade CBDC, ko se je Hall poskušal predstavljati za enega najbogatejših ljudi v Britaniji.

Povezano: 429688 Podcast Agenda klepeta o kripto, medijih in etiki z Molly Jane Zuckerman

Cointelegraph’s Decentralize je del trenutne zbirke zvočnih izbir. Od Hashing it Out, The Agenda do Crypto Trading Secrets in taktike do NFT Steez, Cointelegraph dviguje svojo moč, potem ko je desetletje obveščal, izobraževal in vabil gledalce in bralce po vsem kripto trgu.