2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Decentralizirana platforma za oblikovanje Moralis zbere 13,4 milijona dolarjev začetnega financiranja od...

Decentralizirana platforma za oblikovanje Moralis zbere 13,4 milijona dolarjev začetnega financiranja od EQT Ventures

Platforma za gradnjo vmesne programske opreme DApp upa, da bo imela vlogo pri prevzemu glavnega toka sektorja.

661

Skupni ogledi

6

Skupni deleži

Decentralized design platform Moralis raises $13.4M in seed funding from EQT VenturesDecentralized design platform Moralis raises $13.4M in seed funding from EQT VenturesDecentralized design platform Moralis raises $13.4M in seed funding from EQT Ventures

Moralis, platforma, ki poganja decentralizirane aplikacije ali DApps, je v četrtek objavila, da je prejela $.4-milijonska naložba EQT ventures.

Družba je dejala, da pričakuje, da bo uporabila to seme kapital za razvoj izdelkov in širitev podjetja. Moralis želi prostoru blockchain zagotoviti edinstven uporabniku prijazen vmesnik izključno za razvoj front-enda, medtem ko podjetje in njegovi razvijalci skrbijo za celotno zadnjo stran. Programska oprema lahko zagotavlja tudi kompleksne storitve, kot so upravljanje vozlišč, preverjanje pristnosti in indeksiranje transakcij, ki so potrebne za navzkrižna verižna omrežja, rešitve dveh slojev in aplikacije Web 3.0.

Moralis, ki deluje od junija, je bil ustanovljen leta 1200 generalnega direktorja Ivana Liljeqvista (znanega tudi kot Ivan on Tech) in glavnega operativnega direktorja Filipa Martinssona. Moralis na svoji spletni strani navaja, da je več kot 000, projekti blockchain trenutno uporabljajo programsko opremo in aplikacijski programski vmesnik (API).

EQT Ventures je oddelek tveganega kapitala švedske investicijske organizacije EQT Partners. Glede na CrunchBase je EQT Ventures vlagal v 342 podjetja in dokončani 10 izhodi za skupni znesek financiranja 56 milijonov dolarjev.

Liljeqvist je v zvezi z novim krogom financiranja izdal naslednjo izjavo: