22.5 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Decentralizirani obsegi izmenjave se čez noč podvojijo - pogled na najboljše 3...

Decentralizirani obsegi izmenjave se čez noč podvojijo – pogled na najboljše 3 platforme Dex leta 2021

Decentralized Exchange Volumes Double Overnight — A Look at the Top 3 Dex Platforms in 2021

Ker so se kripto trgi nekoliko okrevali v torek so decentralizirani finančni žetoni in aplikacije spet začeli naraščati. Obseg trgovanja z decentralizirano menjavo (dex) se je zelo povečal, saj so se dnevne količine zamenjave, ki izhajajo iz aplikacij dex na osnovi Ethereuma, od ponedeljka podvojile.

Palačinke, suši in samorogi

Decentralizirano financiranje še naprej osupne, saj so v zadnjih dveh letih v to novo gospodarstvo vstopile milijarde dolarjev letih. Pred leti je bilo nekaj decentraliziranih borznih platform (dex), vendar nobena v primerjavi z likvidnostjo, ki je dana na platformah dex danes.

Decentralized Exchange Volumes Double Overnight — A Look at the Top 3 Dex Platforms in 2021
18 -urna in sedemdnevna decentralizirana statistika izmenjave za platforme dex na osnovi Ethereuma, po poročanju Dune Analytics junija 29, 2021.

Poleg tega Ethereum blockchain gosti najbolj priljubljene aplikacije dex, ki obstajajo danes, in mnoge od teh platforme dex na osnovi Ethereum so zasenčile celo centralizirano izmenjavo (cex) platforme glede na obseg trgovine.

Poleg tega Binance Smart Chain (BSC) gosti platformo dex, imenovano Pancakeswap, ki že od svoje prodaje nenehno zajema velike količine količine dex začetek. Na primer, maja 15, 2021, je družba Pancakeswap obdelala zamenjave v vrednosti 6,7 milijarde USD.

Decentralized Exchange Volumes Double Overnight — A Look at the Top 3 Dex Platforms in 2021
Likvidnost zamenjave palačink in dnevni obseg trgovine junija 29, 2021, po podatkih pancakeswap.info.

Junija je Pancakeswap videl obseg trgovine med $

milijonov dolarjev 800 milijonov odvisno od dneva. Junija 21, dex s sedežem v BSC je videl 1 USD. 21 milijard svetovnega obsega trgovine. Te meritve, ki jih je zabeležil spletni portal pancakeswap.info, kažejo, da bi bila palačinka druga najpopularnejša naprava v smislu 24 – urni obseg.

Drugo mesto je po mnenju Dune Analytics, ki meri samo obseg platforme dex na osnovi Ethereuma, Sushiswap. Dex Sushiswap je v bistvu klon Uniswap-a, največje aplikacije dex glede dnevnega in tedenskega obsega trgovine.

Decentralized Exchange Volumes Double Overnight — A Look at the Top 3 Dex Platforms in 2021
Sledenje sedemdnevnega obsega trgovine z dexom in tržnega deleža junija 29, 2021.

Količina junija Sushiswap je manjša 27, kot pa $

milijonov v zamenjavah kot Sushiswap zbranih $ 67, 388, v 24 – urne trgovine tega dne. Sushiswap še vedno ukazuje na večji dnevni obseg trgovine kot platforme dex, kot so 0x Native, Curve, Dodo, Bancor Network in Balancer.

Medtem ko je Sushiswap pridobil 9,9% sedemdnevne kumulativne trgovine z dex zvezek prejšnji teden, obdelana je bila zgornja aplikacija dex Uniswap 67. 5% vseh svetovnih poslov.

Kumulativna statistika dex kaže, da se je na trgu trgovalo z več kot 2 milijardama USD 10 različne platforme dex in $ 15 milijard v zadnjem tednu. Od tega $ 06 milijard, Uniswap zajetih $ 06) .3 milijarde vsega tega obsega in presega količino Sushiswap in Pancakeswap skupaj.

Zagovorniki kriptovalut pričakujejo, da bodo aplikacije dex še naprej naraščale v priljubljenosti in celotnem obsegu trgovine. Razlog za to je, da je večina aplikacij dex zasnovana brez lastništva in ne zahteva predložitve identitetnih podatkov, da bi zamenjali kriptokovance.

Decentralized Exchange Volumes Double Overnight — A Look at the Top 3 Dex Platforms in 2021
Dnevni obseg dex in število trgovcev (edinstveni naslovi) med sledenjem zadnjih sedem dni.

Kot je bilo omenjeno zgoraj, so prejšnje aplikacije dex, kot je Bisq, imele težave z likvidnostjo in od ustanovitve finančnih orodij, kot je Ethereum Na osnovi samodejnih tržnih proizvajalcev (AMM) in pametnih pogodb dex se je vse spremenilo.

Ko se obseg trgovine Dex v omrežjih, kot sta Ethereum in Binance Smart Chain, še naprej povečuje to poletje, ravno podobno kot toplota zunaj, se bo zagotovo povečala tudi kripto likvidnost. Poleg aplikacij dex na ETH in BSC tudi drugi blockchains s pametno pogodbo in funkcionalnostjo AMM tekmujejo, da bi ujeli te velikanke.

Kaj menite o naraščajočih količinah dexa in glavnih igralcih dexa v vesolju? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Coinbase Approved to Enter German Cryptocurrency Market

Huobi Prohibits Chinese Residents From Leveraging Cryptocurrency Derivatives

Huobi Prohibits Chinese Residents From Leveraging Cryptocurrency Derivatives

Oznake v tej zgodbi

0x Native, AMM, Balancer, Bancor Network, Blockchain, kripto sredstva, kriptovalute, Krivulja, DeFi, DEX, platforme Dex, Dodo, Dune Analytics, rast, junijska statistika, likvidnost, zamenjava palačinke, pancakeswap.info, Sushiswap, top 3 Platforme Dex, obseg trgovine, odstranitev

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments