17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

DeFi Applied sciences hčerinsko podjetje Valor presega 274 milijonov dolarjev v AUM

- Advertisement -

Njegove ETP so trenutno najpomembnejše nakupovanje in prodajo na evropskih borzah, ki jih je mogoče pripisati regulativnim zavarovalnim policam.

815 Celotni pogledi

22 Cele delnice

V sredo je DeFi Applied sciences objavil, da je njena hčerinska družba Valor dosegla $ .2 milijona virov v upravljanju. Podjetje ponuja popolnoma različne izdelke z nadomestnim trgovanjem, denominirane v kriptovalutah, ali ETP, ki kotirajo na evropskih borzah.

Cointelegraph je predhodno poročal, da je Valor lansiral dva taka ETP, ki sta privlačni Uniswap (UNI ) in Polkadot (DOT) final Eno leto. Za vsako nadomestno trgovanje, proizvedeno iz Valorja, ki je prodano in dobavljeno na nadomestni zalogi, Valor kupi ali proda enako količino osnovnih digitalnih virov. Samo nekateri ETP ne nosijo več stroškov upravljanja plačil.

ETP agencije sestavljajo $ .2 milijona v BTC Zero, $67.4 milijona v ETH nič, $22.4 milijona v ADA Valour, $.4 milijona v Valor DOT, $24.5 milijonov v SOL Valour in stisnjena količina sredstev v Uniswap (UNI), Terra (LUNA) in Avalanche (AVAX ). Celotna vsota predstavlja popolnih 43 % v primerjavi s svojim skupni AUM v višini $143. 5 milijonov v. Mogoče bi tudi od končno eno leto. S sklicevanjem na bližnje je Russell Starr, izvršni direktor DeFi Applied sciences, komentiral:

“Naša ekipa je dosegla ogromna naloga zasaditve semen za prihodnost z uvedbo osmih ETP, veljavnih prek številnih izmenjav v Evropi, ki udeležencem in institucijam omogočajo naložbe v digitalne vire.Zelo smo zamišljeni glede popolne poti podjetja.”DeFi Applied sciences si prizadeva za olajša vstop vlagateljem v istoimensko decentralizirano financiranje s tehniko svojih ETP, naložb v misijo in infrastrukturo, ki zagotavlja upravljanje omrežij blockchain za premeščanje samozadostnih vozlišč. Njegove delnice se javno trguje na kanadskem NEO Substitute.

83793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -