19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Defi Deviva Exchange Exchange Dydx zbral 65 milijonov dolarjev - Projekt načrtuje...

Defi Deviva Exchange Exchange Dydx zbral 65 milijonov dolarjev – Projekt načrtuje “zagon mobilne aplikacije”


Defi Derivatives Exchange Dydx Raises $65 Million - Project Plans to 'Launch a Mobile Application'

Decentralizirana borza (dex) Dydx je sporočila, da je organizacija zbrala $ 65 milijonov v krogu financiranja serije C, ki ga vodi Paradigm. V napovedi Dydx je zapisano, da se bo dodatni kapital izkoristil za “znatno izboljšanje likvidnosti” na platformi dex “z volatilnostjo trgov kriptovalut.”

Defi Exchange Dydx zbere $ 65 milijonov od strateških vlagateljev

V torek je bila na borzi decentraliziranih financ (defi) s sedežem v Ethereumu Dydx je razkril, da je projekt zbral $ 65 milijonov v krogu financiranja serije C. Krog je vodila Paradigma, financiranje pa je izhajalo tudi iz 16 z, Kapital treh puščic, Kapital Polychain in Wintermute. Sodelovali so tudi ponudniki likvidnosti in kripto VC, kot so Hashkey, Electric Capital, Delphi Digital, Sixtant, Menai Financial Group, MGNR in Kronos Research.

V objavi je Dydx razpravljal tudi o partnerja dexa Starkware in kako sta februarja lansirala protokol Layer 2 za večnamenske trajnosti. To je bila posledica kombinacije mehanizma razširljivosti Starkex in Dydxovih trajnih pametnih pogodb. Dydx je dejal, da je v petih mesecih dex dobil $ 40 milijonov skupnih zaklenjenih vrednosti (TVL) od več kot 13 K edinstvenih naslovov. Začeti projekt 15 na trgih in v obvestilu piše, da bo “kmalu več”.

Na vrh Na platformi Ten Dex je na voljo $ 188 milijon TVL

Današnji podatki kažejo, da je Dydx po statističnih podatkih Dune Analytics ena izmed desetih najboljših platform dex. V torek je dex zasedel deveto mesto z $ 49, 537 , 567 v tedenskem obsegu in 6,5 milijona USD v zadnjem 24) ure. V ponedeljek je imel Dydx zamenjave defi za približno 9 milijonov dolarjev.

Defi Derivatives Exchange Dydx Raises $65 Million - Project Plans to 'Launch a Mobile Application'

Ima manj kot 2% tržnega deleža v $ 16 milijard v globalnih zamenjavah dex kot ukazi Uniswap 63% in zajemanje Sushiswap 10). 5% . Dydx poleg bistvenega izboljšanja likvidnosti pravi, da želi projekt uporabiti dodaten kapital za:

  • Decentralizirajte protokol
  • Hitro dodajte nova sredstva in funkcije v trajne pogodbe
  • Zaženite mobilna aplikacija
  • Sodelujte z infrastrukturnimi akterji, ki presegajo vrzel med centraliziranimi in decentraliziranimi finance
  • Strateško vlagajte v mednarodne rastoče trge, kot je Azija
  • Še naprej najemajte inženirje, oblikovalce in poslovne subjekte svetovnega razreda

Med krogom financiranja serije B na konec januarja je Dydx zbral $ 10 milijonov od Three Arrows, Defiance Capital, Andreessen Horowitz (a

z) in Polyc hain Capital. Danes ima Dydx glede na statistiko defipulse.com TVL približno $ 188 milijonov in ima 28 th mesto med drugimi prevladujočimi defi platformami.

Fred Ehrsam, soustanovitelj in upravni partner pri Paradigm Ustanovitelj Dydxa Antonio Juliano in dejal, da so uporabniki platforme dex radi radi. “ je zgradil preprosto, kripto domorodno in globalno izmenjavo, ki jo imajo uporabniki radi. Antonia poznamo, odkar je pred leti zapustil Coinbase. Okoli sebe je zgradil odlično ekipo, ki podpira rast podjetja in prihodnji potencial, «je v torek dejal Ehrsam.

Kaj menite o platformi Ethereum dex Dydx, ki zbira $ 65 milijonov vlagateljev? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

India Probes Cryptocurrency Exchange Wazirx in Chinese Money Laundering Case

Major Cryptocurrency Exchanges Explore Entering Indian Crypto Market

Oznake v tej zgodbi

A 13 Z, Andreessen Horowitz, Antonio Juliano, Coinbase, Defiance Capital, delphi digital, Dex platforma, Dune Analytics, Dydx, Dydx share, Dydx TVL, Electric Capital, Fred Ehrsam, financiranje, financiranje, Hashkey, Menai Financial Group, Paradigm , Series C, Sixtant, Three Arrows, Top Ten Dex, Wintermute

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Dune Analytics,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je zgolj informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments