19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga DeFi exchange dYdX zbere 65 milijonov dolarjev za zbiranje sredstev serije C.

DeFi exchange dYdX zbere 65 milijonov dolarjev za zbiranje sredstev serije C.

Platforma dYdX omogoča uporabnikom, da trgujejo za večne pogodbe z izpostavljenostjo različnim kripto trgom. Trdi, da je z rešitvami dveh slojev ustvaril najhitrejšo decentralizirano izmenjavo.

3450 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

DeFi exchange dYdX raises $65M in Series C fundraiser

Podjetja tveganega kapitala iz celotne blockchain industrije so svojo težo postavila za decentraliziranega razvijalca borz dYdX in ponudila dodatne dokaze, da vlagatelji pričakujejo nadaljnjo širitev ekosistema decentraliziranega financiranja (DeFi).

Krog serije C je ustvaril 65 milijonov dolarjev v neposrednem financiranju dYdX, pri čemer je dvig vodil tvegani sklad Paradigm. V dvigu so sodelovali tudi HaskKey, Electric Capital, Delphi Digital in drugi.

Borza je prejela tudi neposredno podporo osmih ponudnikov likvidnosti, med njimi Kronos Research, MGNR, Menai Financial Group, QCP Capital, CMS Holdings, CMT Digital, Sixtant in Finlink Capital.

Prejšnji vlagatelji med drugim vključujejo Polychain Capital, Three Arrows Capital in Wintermute.

Izvršni direktor Wintermute Evgeny Gaevoy je dYdX opisal kot pionirja v raztopinah dveh slojev DEX in dodal:

“Ponuja decentralizacijo in trgovanje z neprekinjenimi terminskimi pogodbami brez kakršnih koli pomanjkljivosti kot podobne rešitve, ki temeljijo na sloju 1 Ethereum.”

Rast dYdX odraža široko širitev decentraliziranih financ v obdobju 2020 – 2021 bik trgu. V zadnjih petih mesecih je podjetje ustvarilo več kot 2,2 milijarde USD obsega trgovine iz več kot 11, 000 edinstveni trgovci. Njegova skupna zaklenjena vrednost je dosegla $ 40 milijonov v več kot 13, 000 edinstveni naslovi.

Povezano: Znamenitosti za splošno sprejemanje: Ali je na poti še eno poletje DeFi?

Trg DeFi je doživel veliko ohladitev v zadnjih mesecih zaradi nenehnega prodajnega pritiska, s katerim se soočajo Bitcoin (BTC) in druge kriptovalute. Podatki v industriji kažejo, da je trg DeFi dosegel vrhunec sredi maja, preden je bil deležen obsežnih popravkov. Skupna vrednost, zaklenjena v ekosistemu, je zdaj $ 127 .2 milijarde, kar je približno 20% pod mejo prejšnjega meseca.

Prejšnji članekTrgovci iščejo dnevno ceno Bitcoina blizu 41 tisoč dolarjev, da bi potrdili bikov preobrat
Naslednji članekKo rastejo donosni trezorji Yearn.Finance, projekti “pridelave” določajo meje

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments