15.6 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Defi gospodarstvo se po tržni ureditvi okreva hitreje kot večina kripto sredstev

Defi gospodarstvo se po tržni ureditvi okreva hitreje kot večina kripto sredstev

Defi Economy Is Recovering Faster Than Most Crypto Assets After Market Rout

Decentralizirane finančne (defi) borze in žetoni se obnavljajo veliko hitreje kot veliko digitalnih sredstev, ki so izgubila več kot 40% vrednosti prejšnji teden. Žetoni Defi, kot so krivulja, omrežje kyber, terra, hxro in drugi, so opazili dvomestne dobičke. Maja 20 je skupna zaklenjena skupna vrednost (TVL) defi gospodarstva padla na najnižjo vrednost okoli $ 50 milijard in je od takrat pridobil 15) .4 milijard .

Defi Economy se dvigne višje kot ostali

Ljubitelji Defija opažajo, da se je gospodarstvo nekoliko izboljšalo, potem ko je veliko decentraliziranih finančnih žetonov izgubilo precejšnjo vrednost med nedavnimi tržnimi razmerami. Vendar ekonomija defi spet nabira paro, saj nešteto meritev kaže, da se ekosistem celi hitreje kot druga kripto sredstva.

Defi Economy Is Recovering Faster Than Most Crypto Assets After Market Rout
TVL je skočil 30. 8% od maja 23, 2021.

Sedemdnevna statistika za decentralizirane borze (dex) prikazuje $ 19 milijard, zamenjanih za aplikacije dex, kot so Uniswap, Sushiswap, Curve, 0x Native in Tokenlon.

Defi Economy Is Recovering Faster Than Most Crypto Assets After Market Rout
Decentralizirane količine izmenjave (dex) v skladu z Dune Analytics.

Statistika Dune Analytics prikazuje Uniswap saw $ 11 .4 milijard v trgovanju, medtem ko je Sushiswap v zadnjem tednu videl 2,4 milijarde dolarjev zamenjav. Na Binance Smart Chain (BSC) je priljubljena platforma dex Pancakeswap zbrala $ 20. 4 milijone v zadnjem 22 ur.

Binance dex je v Defi Economy Is Recovering Faster Than Most Crypto Assets After Market Rout videl 5,4 milijona dolarjev – urni obseg, medtem ko so se pri aplikacijah BSC dex, kot sta Autofarm in Nerve Finance, povečalo trgovanje. Izmenjava ocen Coinranking.com kaže, da je Uniswap uvrščen 18 z vrha 20 danes izmenjuje.

TVL gospodarstva z defi se je povečal za 34. 8% od Maj 23, potem ko je defi TVL zdrsnil na $ 50) milijard in skočil nazaj na $ 67 .4 milijarde po podatkih, zbranih 2. junija. Zapisi Defipulse.com kažejo, da ima Aave prevladujočo lestvico . 18%, ker ima protokol izposoje $ 06 .2 milijarde TVL.

Defi Economy Is Recovering Faster Than Most Crypto Assets After Market Rout
Uporabniki Defi (edinstveni naslovi) so se povečali bistveno med 2019.

Uporabniki Defi s časom še naprej eksponentno naraščajo kot Dune Analiza kaže, da jih je 2. 64 danes milijon edinstvenih naslovov. Edinstveni naslovi defi so zrasli 124% od decembra 24, 2020.

Trenutno največ zaslužka prinaša Uniswap, sledita ji Sushiswap in Aave. Kar zadeva podatke TVL, so po Aaveu platforme defi, kot so Maker, Compound, Polygon in Curve, skočile za 7 – 12%.

Defi Economy Is Recovering Faster Than Most Crypto Assets After Market Rout
23 – dnevne mesečne količine za trge Opensea in Rarible NFT.

Najvišja trga nezamenljivih žetonov (NFT), Opensea in Rarible, sta maja v primerjavi z ZDA znatno povečala obseg do aprila. Opensea je na primer videl $ 93 v aprilu in maju je obseg poskočil na $ 138 milijonov.

Količina Rariblea je bila aprila nekoliko višja v primerjavi z majem, Opensea pa je še vedno nad Rarible glede na obseg USD. Cenovna žaga $ 31 milijonov statistik v aprilu in maju kažejo, da je tržnica NFT videla samo $ 19 milijonov.

Kaj menite o trenutnem stanju ekosistema defi? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Guggenheim Registers Fund That Allows Bitcoin Exposure After CIO Calls Crypto Tulipmania, Predicts BTC Crash

Southeast Asia's Largest Bank DBS Launches First Security Token Offering on Its Cryptocurrency Exchange

Oznake v tej zgodbi

Binance Smart Chain, BSC, kripto sredstva, kripto žetoni, krivulja, decentralizirano financiranje, DeFi, DEX, platforme Dex, ETH, Kyber, Markets, nft, Nezamenljiv žeton, Opensea, cene, ceneni, prodaja, zamenjava, edinstveni naslovi, nezamenljiva, število uporabnikov, zvezki

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Dune Analytics, Defipulse.com,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments