19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

DeFi Kingdoms integrira rampo za vsrkavanje sredstev iz igre v naslednjo stopnjo

- Advertisement -

pritisnite začetek

SPOROČILO ZA JAVNOST. London, UK: 10 marec 2019 – Igra igraj za proizvodnjo, DeFi Kingdoms, je sodelovala s platformo infrastrukture za kripto plačila, Ramp, da bi igralcem prinesla zelo vrhunsko, večje strokovno znanje o stopnji v igri. En teden lahko igralci ultimativne igre uživajo v nič provizijah pri nakupu AVAX-a prek Ramp.

DeFi Kingdoms je bil zelo sprejet, saj je januarja ustvaril več kot 1,6 milijarde dolarjev transakcij 2022 sam. Trenutno objava Ramp prihaja, ko DeFi Kingdoms izvaja svojo razširitev škodljive verige na Avalanche.

Prvotno zgrajena na platformi veriženja blokov Concord, DeFi Kingdoms nastopa v nostalgičnem produktu fantazijskih slikovnih pik. Ekosistem DeFi Kingdoms vsebuje igro, zamenjavo, lokalni žeton, herojske ne-zamenljive žetone (NFT) in likvidnostni bazen.

S pomočjo partnerstva Ramp , igralci DeFi Kingdoms lahko uživajo v več alternativah med fiat in kripto in napolnijo svoje denarnice ali dApps, ki so zveste zdaj v igri. Zlasti bo igralcem dal hitro in veljavno formulacijo za zagotavljanje nakupov v igri na Concord ONE, platformi, na kateri je mogoče celo trgovati z žetonom upravljanja igre – JEWEL.

»DeFi Kingdoms temelji na strokovnosti. Kot del tega smo želeli brezhibno vključitev za prvotne stranke in zakonito, hitro rešitev za obstoječe igralce iger. Raziskali smo na rampe in Ramp je izstopal po svoji osrednji točki za kupca, enostavnosti implementacije, svetovnem dosegu in opazovanju skladnosti,« je priznal predsednik DeFi Kingdoms, Dreamer.

Ramp je sodeloval z najbolj priljubljenimi igrami na področju NFT, ki so v prvi vrsti zasnovane, poleg Axie Infinity in fantazijske nogometne igre Sorare. V primeru Axie Infinity je stopnja integracije Ramp padla za 90%, hkrati pa drastično zniža stroške za premor določene osebe. V vmesnem času je Rampova integracija na Sorare oblikovala nakup igralnih kart 10% hitreje in bolj poenostavljeno kot prej.

»Združevanje NFT s prihodom virtualnih svetov je za navdušene nadvse fascinantno igralci iger. DeFi Kingdoms to počne odlično. Vendar pa ostajajo meje običajnega sprejemanja iger play-to-produce pretirane, ko je dejansko strokovno znanje in izkušnje dolgočasno in zapleteno. Zagrizeni igralci računalniških iger želijo napolniti zveste zdaj v svojih denarnicah ali dApps, in ravno to omogoča Ramp,« je priznal Jacques Whales, glavni direktor meta pri Ramp.

Igralci iger DeFi Kingdoms mora biti v disciplini, da uživa v hitrih plačilih fiat-kripto prek Ramp, fantastično naravnost. Promocija brez obrestne mere bo sedem dni od zjutraj po srednjeevropskem času 30 marec 2022, ali razen če se dodeljeni likvidnostni sklad izvrši, kar nastopi prej.

Tukaj se začne tisk. Bralci bodo z veseljem tiho razvili svojo dolžno skrbnost prej, kot da bi sprejeli kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali družb in izdelkov. Bitcoin.com zdaj ni več kriv, nerazširjeno ali obkrožno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala zaradi ali naj bi se lahko pripisala ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli drečavo gradivo, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih se govori v okviru kliknite na začetek. Bitcoin.com Media
Bitcoin.com je vrhunska ponudba za vse kripto povezane kose. Obrnite se na advertisements@bitcoin.com, če želite spremljati dopisovanje o sporočilih za javnost, subvencioniranih objavah, podcastih in različnih alternativah.

Ocena kreditne sposobnosti : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -