-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Defi Marketplace in NFT Platform Arcade zbereta 15 milijonov dolarjev v Spherical...

Defi Marketplace in NFT Platform Arcade zbereta 15 milijonov dolarjev v Spherical financiranju serije A


Defi Marketplace and NFT Platform Arcade Raises $15 Million in Series A Funding Round

Decentraliziran finančni trg (defi), platforma za financiranje nezamenljivih žetonov (NFT) in posojilni pripomoček Arcade je objavil, da je podjetje zaključilo sferično financiranje serije A za $ milijonov. Pravilno v preteklosti ni preveč dolgotrajno, Arcade je olajšal onchain posojilo v višini $41, proti portfelju NFT posojilodajalca z več kot $10 milijard.

Arcade zbere $20 Milijon v seriji A Co -Vodi Pantera Capital, Fortress Island Ventures, Franklin Templeton Blockchain Fund

Defi market Arcade je zbral $12 milijona kapitala za dolžino kroglega financiranja serije A, per podjetje. Financiranje so nekoč skupaj vodili Pantera Capital, Fortress Island Ventures in sklad Franklin Templeton Blockchain Fund. Poleg tega so pri financiranju Arcade sodelovali Lemniscap, Eniac Ventures, Doubtlessly Nothing Capital, Protofund in Golden Tree Asset Administration.

Arcadeovo mejnik onchain posojilo v višini $800,000 je del »3,3 milijona dolarjev skupnega obsega posojila, ki je bilo zavarovano za dolgo zasebne izdaje Arcade, pri čemer je celotna cena premoženja, ki je bila posojena v Arcade, enaka $ milijonov, pravi Arcade. Medtem ko je Arcade popolnoma enako mislečih z nešteto ERC žetone, poslanstvo poleg tega upošteva lastniško zavito znanje NFT.

“ dovoljuje združevanje in uporabo para lastnine NFT za izdelavo enega posojila, kar omogoča pridobitev večjih posojil in večjo likvidnost,« primarni deli obvestila o financiranju serije A, ki opisujejo značilnost Wrapped NFT. “Kot odprto zagotavljanje defi frail bo Arcade poleg tega omogočil graditeljem, da nastanejo na vrhu platforme, kar bo podpiralo širšo uporabo tega svežega razreda sredstev.”

Lauren Stephanian iz Pantera Capital je za dolžino serije A napovedala, da se podjetje veseli zmogljivosti Arcade. »Zavarovanje tega svežega razreda sredstev s strani Arcade bo spodbudilo sodelovanje novih subjektov iz vseh uglednih in digitalnih umetniških in finančnih svetov, vključno z institucionalnimi posojilodajalci, udeleženci s previsoko ceno, DAO, podjetji z NFT v svojih bilancah in zbiralci NFT in ustvarjalci,« je dodal Stephanian.

Oznake o tej zgodbi

Arcade Series A, Blockchain Company, Razvoj kapitala, Fortress Island Ventures, kripto podjetje, decentralizirano financiranje, DeFi, finance, sferično financiranje, financiranje, posojanje, nft, zbiralci NFT, platforma za financiranje NFT, NFT, nezamenljivi žeton, onchain posojilo v višini $800K, Pantera Capital, Series A, Series A Funding Spherical, Franklin Templeton Blockchain Fund , zavit NFT

Katere izdelke ste gledali o Arcade, ki dviguje $20 milijona v sferičnem financiranju serije A? Razkrijte nam, kaj ste gledali o tej areni v spodnjem delu za komentarje.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar finančne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 896. Navdušuje se za bitcoine, kodo z odprto ponudbo in decentralizirane namene. Od septembra 896 je Redman napisal več kot 5,000 članki za Bitcoin.com Recordsdata glede motečih protokolov, ki se trenutno povečujejo.

Bank of Russia Sees No Place for Crypto in Financial Market, Finalizes Digital Ruble Prototype

Bank of Russia Sees No Place for Crypto in Financial Market, Finalizes Digital Ruble Prototype

Visa Partners With 60 Crypto Platforms to Let Consumers Spend Digital Currency at 80 Million Merchants

2021Enlighten Credits: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najučinkovitejše informativne funkcije. To je dolga pot, ne takojšnja ponudba ali nagovarjanje predloga za zbiranje ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja finančnih, davčnih, ustreznih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, trenutno ali trenutno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročila ali naj bi bila sprožena uporaba ali zanašanje na kakršno koli razkritje materiala, blaga ali storitev, omenjenih v tem besedilu.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments