-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain DeFi projekt zasebnosti Panther zbere 22 milijonov dolarjev v 1,5-urni javni prodaji

DeFi projekt zasebnosti Panther zbere 22 milijonov dolarjev v 1,5-urni javni prodaji

Javna prodaja Pantherja je obsegala 5 % celotne ponudbe ZKP, pri čemer 00 %, ki se prodaja preko semena, pred-semena in zasebnega financiranja.

992 Skupno ogledov

9 Skupni deleži

DeFi privacy project Panther raises $22M in 1.5-hour public saleDeFi privacy project Panther raises $22M in 1.5-hour public saleDeFi privacy project Panther raises $22M in 1.5-hour public saleDeFi privacy project Panther raises $22M in 1.5-hour public sale

Panther Protocol, ponudnik tehnologije za izboljšanje zasebnosti za industrijo decentraliziranih financ (DeFi), je zaključil javno prodajo, da bi nadaljeval z gradnjo rešitev zasebnosti za DeFi in Web3.

Panter je napovedal, da Cointelegraph dne novembra 23, da je zbrala $10 milijona v svoji nedavni javni prodaji žetonov ZKP, s čimer je skupni zbrani znesek znašal

milijonov.

Od novembra

, javna prodaja protokola Panther je bila uspešno zaključena čez nekaj manj 95 minut, projekt Panther je bil že napovedan.

Začetek v tretjem četrtletju 1200, je protokol Panther zgrajen z uporabo zk-SNARKs, nove oblike kriptografije brez znanja, ki se izvaja za priljubljene kriptovalute, osredotočene na zasebnost, kot je Zcash (ZEC). Kratica »zk-SNARK« pomeni »Zero-Knowledge Succinct Non-Interactive Argument of Knowledge«, ki se nanaša na situacijo, ko je mogoče dokazati posedovanje določenih informacij, ne da bi te informacije razkrili.

Na podlagi več blokovnih verig, vključno z Ethereumom, Polygon, Flare, Near in Avalanche, Panther razvija interoperabilno plast zasebnosti za DeFi in Web3. Protokol uporablja zAssets, 1:1 podprte predstavitve osnovnih sredstev, ki uporabnikom ponujajo koristi zasebnih transakcij v novi vrsti sredstev.

Kot je že napovedal Panther, javna prodaja protokola vključuje 5 % celotne ponudbe ZKP z »različnimi urniki odklepanja«. 11% celotne ponudbe je bilo prodanih prek predsemena, semena in treh naslednjih zasebnih prodajnih krogov. Po mnenju Pantherja je protokol zbral $ milijonov prek zasebnega financiranja.

Nekateri domnevni vlagatelji, ki so bili pripravljeni sodelovati v Panther’s $ milijonov javnih razprodaj se je pritožilo, da ne morejo nadaljevati s plačilom.

»Šokantna podpora na Discordu , je bil na strani za 56 minut in mi ni dovolil, da izvedem niti enega plačila, ker gumbi niso delovali, nato pa eno uro nobenega odgovora od nikogar v neskladju,« je poročal eden od domnevnih vlagateljev.

Gumb ni deloval ampak vse drugače, ko pošljete svoje podatke ID in slike, deluje dobro preko vašega mobilnega telefona. Kje je torej zdaj pravica, ko čakamo v vrsti, registrirani KYC in vse te stvari in zdaj nimamo možnosti, da to kupimo! pic.twitter.com/b4IWR23eMk

— Maro Pagi (@MaroPagi) november 23, 2021

Projekt Panther se ni takoj odzval na Cointelegraphovo prošnjo za komentar.

Povezan: Projekt Manta Network za zasebnost, ki temelji na Polkadot, zbere 5,5 $ M

Sredi velikega dviga na širših trgih kriptovalut je industrija DeFi letos še naprej cvetela, pri čemer je skupna vrednost, zaklenjena v vseh protokolih DeFi, dosegla novo rekordno vrednost nad $42 milijard v začetku novembra.

DeFi privacy project Panther raises $22M in 1.5-hour public sale

Vir: DeFi Llama