-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija DeFi protokol Aave naleti na velik beg kapitala

DeFi protokol Aave naleti na velik beg kapitala

Skupna vrednost, zaklenjena na platformi decentraliziranega zadolževanja in posojanja, je padla 14% v preteklosti 24 ure.

1200

Skupno število ogledov

Skupaj deleži

DeFi protocol Aave encounters major capital flight  DeFi protocol Aave encounters major capital flight  DeFi protocol Aave encounters major capital flight  DeFi protocol Aave encounters major capital flight

Letni odstotni donosi ali APY na platformi Aave za najemanje in posojanje kriptovalut so narasli na rekordne ravni, potem ko so umiki kapitala decentralizirano financiranje ali DeFi, protokol spravil v likvidnostni krč. V času pisanja se je spremenljivka APY pri izposoji stabilnega coina Dai prek Aave povečala na 14.50%, v primerjavi s približno 6.56% dan prej.

Po mnenju raziskovalca kriptovalut Igorja Igamberdieva je bila osebnost blockchain Justin Sun odgovorna za vsaj milijarde dolarjev dvigov v zadnjih nekaj urah. Aavejeva skupna zaklenjena vrednost ali TVL je padla na $.7 milijard od $50.89 milijard dan prej, na podlagi podatkov DeFi Pulse.

V seriji tvitov so razvijalci Aave razkrili, da je platforma za finančno modeliranje Gauntlet Network predložila protokol za izboljšanje Aave ali AIP, da bi iz previdnosti onemogočil funkcijo izposojanja za žetone xSUSHI in DeFi Pulse Index (DPI). . Poleg tega je AIP pozval tudi k onemogočanju žetonov za ponudnike likvidnosti na Aave AMM Market kot dodatno zaščito.

V začetku tedna so člani Skupnost Aave je izrazila zaskrbljenost glede ranljivosti pri uporabi žetonov xSUSHI kot zavarovanja za izposojanje na platformi. Razvijalci Aave so trdili, da je ekipa Gauntlet Network izvajala simulacije, ki kažejo, da ne bi bilo ekonomsko izvedljivo izkoriščati žetonov xSUSHI na Aaveu. Vendar razvijalci Aave trdijo, da mreža Gauntlet kljub tem rezultatom še vedno ponuja AIP. AIP je trenutno v fazi glasovanja, glasovi “da” so močno podprti.

Pred današnjim letom je bil Aave najbolj priljubljen DeFi protokol, kot ga je razvrstila Defi Llama. Platforma je zelo priljubljena med navdušenci nad kriptovalutami, ki želijo dati kmetijo ali najeti posojilo s stabilnimi kovanci, tako da zastavijo svoje digitalne valute kot zavarovanje.

DeFi protocol Aave encounters major capital flight

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments