17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice DeFi usmerjen: Grayscale raziskuje še 13 kripto sredstev za svoje sklade

DeFi usmerjen: Grayscale raziskuje še 13 kripto sredstev za svoje sklade

Sivine so dodale 13 nove kriptovalute na svojem seznamu obravnavanega premoženja, ki ponovno izkazujejo veliko zanimanje za DeFi.

3311 Skupno ogledov

Skupaj delnice

DeFi focused: Grayscale exploring 13 more crypto assets for its trusts

Upravljavec institucionalnega premoženja Grayscale je objavil 13 več kripto premoženje je trenutno v obravnavi za njegovo zbirko produktov zaupanja v kripto naložbe.

razkrito junija 18, bodoča sredstva v glavnem predstavljajo sektor decentraliziranega financiranja (DeFi), vključno z 1inch, Bancor, Curve, Kava, Kyber Network, Loop ring, Polygon, Ren, Universal Market Access in 0x.

Naravni žetoni hitrih razširljivih omrežij blockchain Solana, Near in Dfinity so bili dodani tudi Seznam obravnavanih kriptovalut v sivinah.

Vedno raziskujemo nova sredstva, ki nam lahko pomagajo povečati družino naložbenih produktov. Tukaj so 13 dodatno bomo raziskali: $ 1INCH $ BNT $ CRV $ ICP $ KAVA $ KNC $ LRC $ NEAR $ MATIC $ REN $ SOL $ UMA $ ZRX. Sledite in prejemajte posodobitve, ko razširjamo seznam! https://t.co/5BU75 rVZOM

– sivine (@Grayscale) junij 17, 2021

Novi dodatki prinašajo skupno število sredstev, ki jih V sivinah do 18. Grayscale trenutno ponuja izdelke, ki spremljajo uspešnost 13 različna sredstva.

Grayscale poudarja, da “ne bo vsako obravnavano sredstvo spremenjeno v enega od njih naložbeni produkti, “in to se vsekakor zdi primer za predhodno objavljena sredstva v obravnavi, kot so Cardano, Eos in Tezos.

Grayscale je uvedel pet novih skladov marca 13, lansiranje izdelkov za Basic Attention Token, Chainlink, Decentraland, Filecoin in Livepeer. Teh pet skladov trenutno predstavlja le 0,1% sivinskih dolarjev 34 .4 milijarde premoženja v upravljanju (AUM).

Po navedbah CoinShares trusts Grayscale zastopajo 75% od celotnega zneska v USD 44 .3 milijard sredstev v upravljanju v institucionalnih kripto naložbeni produkti.

– sivine (@Grayscale) junij 17, 2021

Bitcoin Trust v sivinah zastopa 3311 % celotnega AUM v sivinah (in več kot % skupnega premoženja, ki se v splošnem upravlja s kripto naložbenimi produkti.)

Sorodno: Pritisk prodaje Bitcoinov lahko doseže z ero julija zahvaljujoč velikanu Grayscale 16 K BTC odklepanje

Tudi Ethereum Trust podjetja je letos zabeležil rast, ki predstavlja skoraj 22% upravljanih kapitala. Vsi drugi skladi, ki jih upravlja Grayscale, predstavljajo približno 5% celotnega AUM podjetja.

Od začetka leta

je bilo v sklade Grayscale vloženih več kot 2,3 milijarde USD. .

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments