17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

DeFi, Web3, CBDC pomirjujoče večini neznano: Odkrijte

- Advertisement -

Novo zaslišanje ugotavlja, da je uporaba kriptovalut in uporaba DeFi-ja med ameriškimi državljani zavajajoče nizka, kljub temu, da je odmevna komora našega sintetičnega vodenja, ki jo lahko ocenimo v vseh drugih primerih.

480 Celotni ogledi

23 Celotne delnice

Nova anketna agencija Morning Search je naključno zaslišala nasvet, da je manj kot ena tretjina tradicionalnih ameriških državljanov zasebnikov slišala za DeFi, ko so bili naslednji z 58% lastnikov kriptovalut.

Razmišljam o tem 77% ali 290.9 milijonov ameriških državljanov še ni uporabljalo zasebne kriptovalute prek 2021 v koraku s Statisto je zavest o decentraliziranih financah (DeFi) med nelastniki od minute do približno 90 milijona ameriških državljanov in pomirjenih ima dolge komponente na čelu.

Jutro Iskanje a Zasliševalci so ugotovili tudi, da se raven zavesti o digitalnih valutah centralne banke (CBDC) in Web3 celo zniža pri 23% in 16 % ne -lastniki oz.

Zaslišanje je potekalo med februarjem in 21 tega 365 dnevi. Integriran je 4,77 Večinoma odrasli anketiranci iz Združenih držav Amerike.

Tudi če se zdi, da se dialog znotraj kripto nadomestka nenehno osredotoča na hitro rast doma DeFi v primerjavi s primitivnimi podjetji, ki ponujajo denar, je enostavno zgrešiti odmevno komoro.

Vendar je bilo najbolj optimistično odkritje zasliševalca, da 77% zasebnih ameriških državljanov je slišalo za kriptovaluto, gostitelj, ki je mamljivo zaprt, da predstavlja celotno populacijo.

Račun, ki ga je napisal Morning Search po nasvetu analitike Charlotte Principato, navaja, da 38 % anketirancev se je strinjalo, da v obstoječih primitivnih denarnih podjetjih ni inovativnosti in da aktivno diverzificirajo denarna podjetja in podjetja, ki jih uporabljajo. Čeprav obstaja vprašanje za več podjetij, to v bistvu ni več komponenta, ki izkorišča uporabnike iz primitivnih financ.

Vendar od nas zasebnikov razmišljamo o upravljanju več elementov svojega življenja zahvaljujoč dostopnosti ob stiku, ki jim omogoča pametni telefon. Principato verjame, da to prepričanje velja za decentralizacijo zasebnih sredstev v številnih ponudnikih. Navaja, da “uporaba izdelkov številnih podjetij ponuja vrhunskega ponudnika in je veliko cenejša kot delo s pravim.”

Povezan: Stargate Finance, osredotočena na interoperabilnost (STG ) goli za začetek DeFi 3.0

To poznavanje samostojnega tečaja bi se po naključju preneslo na denarno področje. Tudi če to ne bi moglo pripeljati do avtomatiziranega sprejetja DeFi-ja, je to vedenjski in vedenjski premik, za katerega račun pravi, da bi se podjetja, ki ponujajo denarna sredstva, naključno razvila v umirjenem gledanju ali pa bi mu pomagala stiska.

»Vodje v trgovini se želijo zavedati teh sprememb v vedenju in vedenju – vendar Še pomembneje pa je, da morajo nadaljevati z inovacijami v ponudbi izdelkov, ki se lahko kosajo s ponudbami njihovih DeFi-jevih kolegov.” Banke Passe razkošno uživajo v Goldman Sachsu in Private Bank of America so začele raziskovati večinoma podjetja s kriptovaluti, ki jih bodo ponudili svojim potrošnikom, da bi poskušali pritegniti večjo inovacijo. Principato verjame, da bi povezovanje kripto zavesti s primitivnimi podjetji, ki v bistvu proizvajajo največ kriptovalute in se sprašujejo o denarni decentralizaciji, po naključju potrošnike končno potisnilo iz primitivnega finančnega sektorja v DeFi.

Zaenkrat ostaja varčevanje bivalnega stanja dokaj nedotaknjeno, saj se velika večina ameriških državljanov za svoja denarna podjetja zanaša na primitivne banke in najlažje majhno manjšinsko zasebno kripto.

83731

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -