15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice DeFi Yield Protocol (DYP) zažene nadzorno ploščo za decentralizirana orodja

DeFi Yield Protocol (DYP) zažene nadzorno ploščo za decentralizirana orodja

DeFi Yield Protocol (DYP) Launches Decentralized Tools Dashboard

sponzorirano

Protokol kmetovanja donosa DYP je predstavil svoja težko pričakovana orodja DYP. DYP Tools V1 je decentralizirana nadzorna plošča orodij, zgrajena s funkcijami, ki bodo povečale število primerov uporabe DYP Token in celotnega ekosistema DeFi. Armaturna plošča orodja služi kot omarica likvidnosti za kateri koli projekt DeFi in ščiti skupnost DeFi z zagotavljanjem decentralizirane ocene zaupanja za vse DeFi.

Zagon orodja DYP Tools V1 je pomemben mejnik protokola kmetovanja, orodje na armaturni plošči pa je opremljeno z obsežnimi funkcijami. Nekateri med njimi vključujejo UniSwap Watchman, Pool Explorer, Unique Community Trust Vote System, Big Swap Explorer, DYP Locker, Top Tokens Page, Yield Farm Data in še veliko več. Oglejmo si nekatere funkcije.

Izčrpen zbiralnik podatkov

DYP je vključil možnost UniSwap Watchman, ki redno združuje podatke iz pametnih pogodb Uniswap V2. Podatki se pretvorijo v pravilno obliko in poskrbijo za njihovo shranjevanje in pošiljanje v jedru orodja DYP.

Raziskovalec bazenov je priročna možnost za Odstranite trgovce in prikaže najnovejšo aktivnost znotraj združenj, ki jih podpira DEX. Ima tudi možnosti filtriranja, s katerimi lahko trgovci preverijo dodajanje in odstranjevanje združenj. Trgovci si lahko ogledajo tudi najbolj vroče pare 10, ETH cena Coingecko in najnovejša cena plina ETH.

Raziskovalec Pair je bolj natančen kot Pool Explorer in skenira imena in povezave parov na UniSwap. Trgovci lahko dostopajo do grafikonov TradingView, cen kriptopara, likvidnosti, obsega in drugih informacij. Na voljo je tudi možnost zaupanja in glasovanja v skupnosti, uporabniki pa si lahko ogledajo zadnjo 333 zamenjave na trgovalni par.

Poleg tega možnost raziskovalec Big Swap ponuja informacije o velikih zamenjavah (zamenjave, ki presegajo $ 10, 000) na Uniswap. Tako lahko trgovci poznajo gibanje kitov in so obveščeni o morebitnem povečanju likvidnosti ali umiku iz trgovalnega sklada. DYP Tools ima tudi stran z zgornjim žetonom, ki prikazuje zgornje 100 žetone, ki temeljijo na prednastavljene parametre, vključno z oceno zaupanja, zneskom likvidnosti, obsegom in spremembo cene.

Pridelovalci si lahko ogledajo tudi najnovejšo kmetijo podatke z najboljših zbirnikov kripto podatkov z enim samim klikom na nadzorni plošči Orodja.

Decentralizirana možnost glasovanja in ničelna provizija zaklepanje likvidnosti

DYP Tools ima tudi edinstvena lastnost glasovanja, za katero pričakuje, da bo spremenila trenutni sistem zaupanja skupnosti v DeFi in kripto prostoru. Najpogostejši zbiralniki kripto podatkov dajejo prednost glasovalnemu sistemu, s katerim lahko vsakdo zlahka manipulira. Z edinstvenim sistemom zaupanja v skupnosti DYP Tools nihče ne bo nadziral glasovanja za kripto projekt.

DYP je uvedel sistem, s katerim lahko za projekt glasujte samo, če imate žeton v denarnici, da dosežete ta pregleden sistem. Vse, kar potrebujejo, je, da volivci povežejo denarnice in pritisnejo funkcijo všeč ali ne. Pametna pogodba DYP Tools preverja, ali denarnica vsebuje žeton, potreben za glasovanje. Če je žeton na denarnici, bo glas oddan, v nasprotnem primeru pa bo volivec dobil poziv, da mora imeti žeton, da lahko odda svoj glas.

Sektor DeFi je napolnjen z novimi projekti ki trdijo, da zaklenejo svojo prvotno likvidnost in sčasoma uničijo (odstranijo likvidnost), kar vodi do propada projekta. DYP je integriral orodje DYP Locker, ki preprečuje takšna dejanja.

Razvijalci lahko varno zaklenejo svoje bazene z uporabo Locker platforma z ničelnimi začetnimi stroški. To je najcenejša možnost zaklepanja v prostoru DeFi in ponuja pregleden in pošten postopek za nove projekte DeFi. Če želite ustvariti ključavnico, bo 1% žetonov ponudnika likvidnosti poslan kot ETH za nakup in zaklepanje DYP, ki spodbuja ta postopek. Ko se obdobje zaklepanja konča, se DYP pošlje v denarnico prejemnika skupaj z odklenjeno likvidnostjo.

Druge funkcije

DYP Tools ponuja tudi možnost, da uporabniki pošljejo podatke o novih projektih za povečanje njihovega zaupanja. Gumb za dostop do DEX-a za nakup DYP-a in zamenjavo žetonov, medtem ko lahko uporabniki tudi spreminjajo svoje teme.

Nastavitev pametne pogodbe za naročnino je narejena za uporabnikom, da dobijo vrhunske funkcije. Uporabniki lahko s to funkcijo kupijo DYP, pametna pogodba pa zaklene DYP za določeno obdobje. Takoj ko se žetoni DYP odklenejo, bo uporabnik prešel na brezplačno različico.

DYP ima premium naročnino za napredne trgovce in podjetja, kjer morajo uporabniki kupiti žetone DYP v vrednosti dolarjev 75 in zakleniti o pametni pogodbi. Če je DYP zaklenjen, lahko uporabnik dostopa do plačljive različice, medtem ko se pri odklepanju DYP-ja celoten postopek povrne v brezplačno različico.

Naročnina premium uporabnikom omogoča dostop do ročnega raziskave novih in starih projektov, dostop do novih funkcij, objavljenih na platformi, in zagotovljena dodelitev novih prodajnih žetonov projekta, začetih na DYP LaunchPad.

DYP je tudi izjavil, da bo kmalu izdal svoj LaunchPad v prihodnjih tednih. LaunchPad bo trgu ponudil nove žetonske ponudbe, uporabniki pa bodo lahko sodelovali na podlagi stanja vplačil ali naročnine na DYP Tools Premium.

DYP LaunchPad bo zagotovil obvezno pametno pogodbo revizije vodilnih industrijskih varnostnih podjetij. KYC projektne skupine, likvidnost, zaklenjena prek omarice DYP, in žetoni ekip, zaklenjeni na pogodbe o dodelitvi pravic.

DYP še naprej sledi požaru v DeFi space in uvedba orodja DYP Tools V1 naj bi privedla do sprejetja žetona DYP in njegovega projekta znotraj kripto prostora.

Če želite izvedeti več o protokolu donosa DeFi, sledite spodnjim povezavam. www.dyp.finance | Twitter | Neskladje | Telegram | Github | Srednje


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Sekuritance Is Here to Boost Public Confidence in Blockchain Transactions

Cash2Bitcoin - The Great Advantages of Using a Bitcoin ATM

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments