0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice DeFi Yield Protocol omogoča odkup, kmetovanje in zastavljanje V2 v pametni verigi...

DeFi Yield Protocol omogoča odkup, kmetovanje in zastavljanje V2 v pametni verigi Binance

sponzorirano

Danes obstaja toliko različnih izvedljivih načinov zaslužka z uporabo kriptovalut. V preteklosti bi mnogi trgovci raje preprosto obdržali svoje kovance ali ‘zadržali’ čim dlje, da bi dobili znatne donose na svoje naložbe. Sčasoma pa so se pojavile nove metode, kot so rudarjenje, kolčenje, kmetovanje in drugo, s katerimi mnogi zdaj zaslužijo veliko več v primerjavi s prejšnjimi zneski.

Kaj je DeFi Yield Protocol?

The DeFi Yield Protocol (DYP ) je edinstvena platforma, ki ponuja rešitve, ki se nanašajo na zastavljanje, pridelavo kmetovanja in tudi nezamenljive žetone (NFT). Uporabnikom omogoča, da uspešno izkoristijo sofisticirane trgovalne zmogljivosti in orodja DYP na nemoten način.

Preprosto povedano, DYP svojim uporabnikom omogoča zagotavljanje likvidnosti in tudi nagrado za svoja prizadevanja . Nagrade lahko pridejo na primer prek ETH. Hkrati si platforma prizadeva za ohranjanje stabilnosti cene žetonov, poleg tega, da ponuja varnost za končne uporabnike z integracijo vidika „protimanipulacije“.

Novi bazeni

DYP je s tem obvestil vse, da so na voljo novi Skupine za namene kmetovanja, deleža in odkupa na BSC (Binance Smart Chain) so zdaj lansirane. Vsak uporabnik je zdaj upravičen do 50 % APR, če izkoristite bazene za zakol. Poleg tega lahko uporabniki zaslužijo 90 % APR, če se odločijo za uporabo odkupne skupine in največ 500 % APY, če se uporabljajo združenja za kmetijstvo.

Spodnje informacije so povzetek glavnih načinov zaslužka, ki jih DYP zagotavlja svojim uporabnikom.

DYP Farming

Kmetovanje je hitro postalo ena izmed najbolj priljubljenih in pogostih metod za zaslužek s kriptovalutami. Za tiste, ki se zanimajo za kmetovanje z DYP, bi tako morali odstraniti njihovo likvidnost in povrniti njihova deponirana sredstva. Ta metoda je uporabna za tiste, ki želijo hkrati zastaviti in obdelovati svoja sredstva, saj lahko uporabniki teoretično vložijo svoje žetone DYP in uporabljajo druge altcoine, kot sta BUSD ali ETH, za namene kmetovanja.

Tudi z uporabo enega sredstva se likvidnost samodejno doda v PancakeSwap V2 in pogodba o založbi prejme depozit z uporabo enega sredstva. Upoštevajte, da je za začetek zaslužka treba uporabiti vsaj eno podprto sredstvo, ki med drugim vključuje BNB, CAKE, BUSD, ETH in drugo. Po tem bodo uporabniki nato upravičeni do nagrad DYP/ETH/WBNB.

Za uspešno vzdrževanje stabilnosti cene žetonov bo pametna pogodba poskušala pretvorite izplačila iDYP v WBNB vsake 24 ure. Če bi na ceno iDYP vplival več kot 2,5 %, bi se najvišji znesek iDYP, ki ne vpliva na ceno, preklopil na WBNB, preostali znesek pa bi bil podeljen v nagradah naslednjega dne.

Poleg tega, če so po enem tednu še vedno nerazdeljene nagrade iDYP, bo uprava DYP glasovala o tem, ali bo preostali iDYP razdeljen različnim imetnikom žetonov ali pa bo zažgan. Upoštevajte, da bo vsak zažgani žeton vzet iz obtoka.

Poleg tega, ko uporabniki odstranijo vložke, pridobijo celoten znesek v prvotnem depozitnem sredstvu s sežiganjem LP žetoni.

DYP Staking

Uporabniki lahko tudi zastavijo svoje žetone DYP, kot je bilo že omenjeno. Tudi nenehne izgube ni. Za začetek zaslužka morajo uporabniki v pogodbo o vlaganju dodeliti žetone DYP. DYP uporabnikom omogoča tudi izbiro med dvema načinoma vlaganja, pri čemer se izplačila gibljejo od 22% APR do 24% APR , odvisno od trajanja zaklepanja, ki se lahko giblje od 0 dni do 90 dni.

Poleg tega je v skupine zastavljanja vključen ‘mehanizem REINVEST’, ki uporabnikom omogoča samodejno dodajanje svojih dnevnih nagrad v nabor zastavljanja. Poleg tega je uporabnikom na voljo tudi program ‘DYP Referral’, pri katerem, če uporabniki napotijo ​​DYP svojim prijateljem, bodo takoj prejeli 5% svojega dobička vsakič, ko bodo vložili DYP. Napotitve tudi ne vključujejo nobenih pristojbin za plin.

DYP BuyBack

Eden od glavnih razlogov, zakaj bi uporabniki lahko izbrali to možnost, je, da je mogoče zaslužiti 50% APR v DYP, ko položijo CAKE, BTCB, BUSD, ETH ali WBNB. Za začetek zaslužka morajo uporabniki naložiti vsaj eno od podprtih sredstev v ustrezno pogodbo o odkupu. Nato bi se vsa sredstva pretvorila v DYP plus iDYP in nato samodejno prenesla v pogodbo o vlaganju.

Poleg tega se nagrade dostavljajo elektronsko in jih je mogoče unovčiti vsak dan . Uporabniki so prav tako upravičeni do celotnega položenega zneska (v DYP) ob dvigu.

Zagon in splošni uspeh

Ko se upoštevajo zgoraj omenjene informacije in procesi, postane jasno, zakaj in kako DYP uspelo pridobiti toliko vleka. Binance Smart Chain ostaja ena izmed najboljših izbir za številne posameznike, ki sodelujejo v sektorju kriptovalut in veriženja blokov, zato je protokol DeFi Yield Protocol v očeh svojih podpornikov zaradi uspešnega lansiranja novih bazenov zagotovil prepotrebno zmago.

Od tega trenutka več kot $11 milijonov je bilo deponiranih v te nove skupine v manj kot enem dnevu po lansiranju. Poleg tega je DYP uspel plačati ,611 AVAX, 7,641 BNB in ​​9,009 ETH svojim uporabnikom, s čimer se skupni znesek poveča na več kot $


, 50,01, zaradi česar je jasno, zakaj toliko ljudi še danes ostaja bikovsko na tej platformi.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o zavrnitvi odgovornosti.

3air Leverages Blockchain Technology to Deliver Extensive Broadband Connectivity in Africa

3air Leverages Blockchain Technology to Deliver Extensive Broadband Connectivity in Africa

3air Leverages Blockchain Technology to Deliver Extensive Broadband Connectivity in Africa

Zasluge za slike


: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

3air Leverages Blockchain Technology to Deliver Extensive Broadband Connectivity in AfricaZavrnitev odgovornosti1280: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

1280

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments