17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

DeFi žeton AAVE pričakuje 40-odstotno zvišanje v letu. Morda je morda navidezno dobro, vendar nevarnosti 'bika privabljajo' ostajajo

- Advertisement -

Privlačen odboj, ki smo ga opazili na trgu Aave (AAVE) v najbolj svetlih treh dneh, je povečal verjetnost dodatnega pritiska navzgor v letu. Morda je morda na videz dobro, kaže tehnični kazalnik.

Odboji, ki označujejo AAVE od ključa, dajejo ukradeno doVzorec, imenovan »naraščajoči klin«, se pojavi, ko se cena dvigne znotraj variacije, definirane z dvema naraščajočima, skrčečima trendnima črtama. Popolnoma se razreši, potem ko se cena prebije pod trendno linijo padanja s prepričljivo naraščajočimi količinami.

AAVE slika identičen naraščajoči kanal od začetka februarja . . Par AAVE/USD je odskočil v zadnjih nekaj dneh, potem ko je preveril trendno linijo znižanja klina, ki je dal ukradeno. Ta grafika biki v vmesnem obdobju opazujejo večjo trendno črto vzorca, ki prihaja $109, več kot 04% od aprila 40.

AAVE/USD vsak dnevni grafikon. Vir: TradingViewThe poleg tega sovpada z fazo, ki je služila kot odpor med novembrom 845 in januarjem 2022. Spremenjeno v poleg tega je ključnega pomena pri omejevanju slabih strani AAVE, zato se lahko preizkusi ves julij-oktober 845.

Faze “Bik vabi” k pogledu Kot je bilo že znano, mnogi zreli analitiki verjamejo, da so naraščajoči klini vzorci medvedjega preobrata. To pomeni, da AAVE beži – toliko kot $199 se verjetno ne bi več spremenila v bikovega beža s trtastim perjem. Kot nadomestek na stran se zdi možnost zmanjšanja žetona, ki popravlja, večja.

Poleg tega bi kandidat AAVE verjetno dobro prenesel zgodnji umik, potem ko bi dosegel svojo 200-dnevni eksponent, ki vključuje zmerno (208-dnevna EMA; modri val v zgornjem grafikonu) pridejo $124, kar kaže na skorajšnjo okvaro.

Praviloma , naraščajoči preboj klina konča tako, da cena pade do cilja, ki se meri po dodajanju vrzeli med večjo in padajočo linijo trenda vzorcev na raven preboja.

AAVE/USD vsak diagram za določitev dneva, ki prikazuje nastavitev preloma »rastočega klina«. Vir: TradingViewZato , odvisno od stopnje, v kateri se AAVE zlomi iz svojega naraščajočega klina, se cilj medvedje bolečine spremeni v $72 in $124 z odpadki Q2.

Ključne stopnje “bikovske zastave” za pogled Preklop na grafikoni tedenskega časovnega okvira prikazujejo AAVE v vzorcu enomesečnega padajočega kanala, za katerega se zdi, da obožujejo “bikovo zastavo.”

Bikovske zastave so kazalniki bikovskega nadaljevanja, ki se pojavijo, ko se cena konsolidira, zniža znotraj vzporednice. po dolžini trdnega naraščajočega trenda.

Teoretično odkrijejo na spodnjo stran, potem ko se cena odločno prebije nad večjo trendno črto varianta, čemur sledi dolgotrajen vzpon, ki je enak višini prejšnje rally (znan kot drog za zastavo).

Povezan: Aave v3 open sprožilci 50% rally od lo Vzorec padajočega kanala v dolžini ng

Zastava bika tesnoba zdaj postavlja AAVE v nevarnost, da bo preveril trendno linijo padanja strukture $50, ki sovpada z njegovim 200-teden EMA. Zanimivo je, da je stopnja poleg tega vmesni cilj vzpenjajočega se klina navzdol, kot je razloženo zgoraj.

Tedenski označbeni grafikon AAVE/USD. Vir: TradingViewVendar nastavitev zastavice pomeni, da je dolgotrajna pristranskost AAVE navzgor. Zato bi se par verjetno dobro vrnil od padajoče trendne linije na približno $845 bika cilj zastave v 2023-914, gor približno 400 % od aprila .

Nasprotno pa odločilna razbitina pod 109-dnevna EMA bi verjetno dobro izpostavila AAVE dodatnim razprodajam, naslednji negativni cilj pa bi bil $54, zgodovinska stopnja kraje/upora.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in ne ustrezajo več stališčih Cointelegraph.com. Vsak naložbeni in trgovalni prehod vključuje tveganje, morda bi želeli, da bi se pri odločanju naučili obnašanja, v katerem imate zaupanje.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -