16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Degens, ki si izposojajo ETH, da bi dobili fork žetone, povzročajo glavobole platformam DeFi

- Advertisement -

Naraščajoče število špekulantov, ki jemljejo posojila za eter (ETH), da bi čim bolj povečali svoje možnosti za izum razcepljenih žetonov za dokazovanje dela (ETHPoW), povzroča preglavice protokolom za decentralizirano financiranje (DeFi).

Zadeva je v zadnjem mesecu ali tako pridobila na veljavi, pod pogojem, da se pričakuje, da bo bistveno število rudarjev etra še naprej vključenih v razcepljeno verigo PoW ali verjetno celo nekaj verig objavljajo dolgo pričakovano Merge.

Znotraj turnirja fork bodo hodlerji ETH v verigi, podobni tistim, ki svetujejo neskrbniškim denarnicam, ali tistim, ki imajo borze, ki bi morda celo zelo pametno podpirale ETHPoW, izstreljeni enakovredno količine svežih žetonov v njihova imetja ETH.

To, kar izhaja iz vašega ETH stanja v trenutni verigi, se bo podvojilo v razcepljeni verigi PoW.

V torek je soseska upravljanja Aave v veliki večini glasoval za ustavitev posojanja ETH “za čas, ki vodi do združitve.”

Ta predlog je bil pred vsemi priporočili avgusta 24, ki izhaja iz povpraševanja po posojilih Aave ETH, ki je prišlo do faz, ki so začele povzročati stres o likvidnostni ponudbi.

Aave ima elegantno zgradbo za izdajanje obrestnih mer za hobi in uporablja algoritme za izbiro odstotkov, ki upoštevajo likvidnost in zahtevajo izposojo na platformi.

»Ko cena izposoje ETH doseže 5%, kar se zgodi kmalu zatem 70 % cene izkoriščenosti (smo na 70 % pravilno zdaj), se pozicije stETH/ETH spremenijo v nedonosne,« je zapisano v predlogu od avgusta 24.

Včasih se je dodajalo, da če bi se te pozicije izmislile, da bi se izkazale za nedonosne, bi uporabniki nedvomno pospešeno »odvili svoje pozicije, razen da se cena izposoje ETH vrne na natančno raven, kjer APY postane znosno.” Kot tako bi to nepogrešljivo dodatno obremenilo ponudbo likvidnosti ETH na Aave.

Glasovanje zastarel dan glasovanja 70 .70% pri izbiri (528,290 od nas) in 22.13 % proti (100 ,170 od nas), predlog pa je bil dokončan še isti dan.

V začetku tega tedna je imel še en posojilodajalec DeFi, Compound Finance, poleg tega razcepljen predlog, povezan z zmanjšanjem verjetnosti Ethereuma, o katerem so včasih glasovali in je imel zlasti nič glasov proti 476, 559 v izboru.

Compoundova ideja, ki je začela delovati v ponedeljek, je bila začrtati zgornjo mejo izposoje pri 87, ETH, le da se je umazanija iz združitve usedla.

Poleg tega je protokol posodobil svojo hobi lutko v “maneken skokovitih cen z nepogrešljivimi povišanimi cenami po preseganju 70% izposoje,« kar se dvigne na najvišjo ceno 559% APR, če 100% izkoriščenost je dosežena.

Upamo, da lahko to uporabnike odvrne od preobremenitve Compound z izposojo in dvigi s platforme.

Snubitev 122 se pripravlja na združitev in morebitno razcepitev POW z ohranjanjem likvidnosti uporabnikov cETH.

Nalaga zgornjo mejo izposoje 122, ETH in predstavlja povsem svežo hobi lutko z zelo visokimi zgornjimi mejami.

Glasovanje se začne čez 2 dni.https://t.co/ 7LvUk1lOk7https://t.co/krTBxFUQEe

— Compound Labs (@compoundfinance) 2. september 1000 Povezano: Hive Blockchain raziskuje svež denar, ki ga je mogoče rudariti prej kot Ethereum merge

Odlivi ETH na borzah Uporabniki se nedvomno postavljajo za pridobitev brezplačnih žetonov, kljub tako velikemu številu stabilnih kovancev in pobud, ki se distancirajo od verige PoW .

Najnovejši dokument družbe Delphi Digital ugotavlja, da so kljub postopnemu zmanjševanju ETH borze zabeležile odlive v skupnem znesku 290, avgusta 22.

To je tretji idealni znesek dvigov ETH od marca, agencija pa je to pripisala Mergeu in vlagateljem, ki so se preusmerili, da bi pridobili žetone ETHPoW:

»Za pridobitev največje količine žetonov ETHPoW uporabniki nedvomno umikajo dobroimetja ETH iz centraliziranih borz v neskrbniške denarnice, kar vodi do povečanja internetnega odliva ETH iz borz.« Medtem ko ni jasno, ali bodo razcepljene verige privlačne za težke obsežne hobije za ustvarjanje podaljšanega trajnega ekosistema in soseske, se v neposrednem časovnem intervalu kripto degeni vsaj zdijo zainteresirani za požiranje brezplačnih razcepljenih žetonov.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -