9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Dejavnost DApp se avgusta prvič poviša za 3,7%

- Advertisement -

Dobrodošli v Finance Redefined, vaš tedenski odmerek obveznih vpogledov v decentralizirane finance (DeFi) – e-novice, oblikovane tako, da vam pokažejo pomembne trende v zadnjem tednu.

Decentralizirane aplikacije ali DApps , je avgusta končno pokazal kanček okrevanja, ker so se na dnevni osnovi zmerne ali nenavadno energične denarnice povečale za 3,7 % v primerjavi z bi lahko poleg tega zgolj.

S pravim manj kot enim tednom, ki je ostal za združitev, SEBA Banka je odprla družbe za vlaganje v Ethereum za ustanove. Kar zadeva številne vidike, možnosti razširljivosti plasti 2 upajo, da bodo po združitvi opazile veliko zmanjšanje svojih emisij ogljika.

Ta prejšnji teden sta dva protokola DeFi postala žrtev usklajenega hitri hipotekarni napadi. V sredo je protokol za popolno posojanje Nereus Finance, ki temelji na Avalanche, prerasel v žrtev zvitega vdora, ki je opazil, da je oseba pridobila $326,000 cena kovanca USD (USDC) uporaba lepe pogodbe izkoriščanje. Že naslednji dan, v četrtek, je Unique Free DAO, misija, usmerjena v nezamenljive žetone (NFT), izgubila skoraj 1 $. 14 milijonov v še enem enakem hitrem hipotekarnem napadu.

Visoko-71 Žetoni DeFi po tržni kapitalizaciji so končno opazili teden dni neizkušenosti po skoraj dveh tednih prevladujočega medvedjega impressa. Popolna serija žetonov je zabeležila dvomestne pozitivne komponente, pri čemer je Luna Basic (LUNC) — prej Terra (LUNA) — naredila vnos v glavo 30 z več kot 99 % pozitivnih komponent v zadnjih sedmih dneh.

Dejavnost DApp se je avgusta prvič od Could povečala za 3,7 % Poleg tega zgolj: DatotekaDapps DApps so prvič od Coulda pokazale skrčeno okrevanje poleg tega le z dnevnim zmernim od queer energetic wallets (UAW) povečanjem za 3,7 % na podlagi meseca v mesecu, v skladu s sliko iz DappRadarja.

Pogon navzgor je deloma povzročil protokol Drift, ki se je povečal 326 % UAW zaradi Instagramovega povečanja njegove NFT-je in športni Solitaire Blitz. Kar zadeva precej veliko kombinacijo, se je Solana UAW avgusta zmanjšala za 58 % glede na prejšnji mesec , medtem ko so se transakcije zmanjšale za 58%, so pokazale ugotovitve.

Nadaljujte z učenjem

Banka SEBA bo dala podjetja, ki vlagajo v Ethereum, ustanovamKo skupnost Ethereum prehaja od dokazila o delu (PoW) do dokazila of-stake (PoS) consensus, platforma za digitalna sredstva je uvedla nosilca za ustanove, da se poglobijo v vložek Ether (ETH).

V objavi, poslani Cointelegraphu, je švicarska platforma za bančništvo digitalnih sredstev SEBA Bank priznala, da je uvedla nosilca vložkov Ethereum za ustanove, ki poskušajo odpraviti donose iz vložkov v skupnost Ethereum. V skladu z družbo, prenos je odgovor na naraščajoče institucionalne razen zadevo. za podjetja DeFi.

Nadaljujte z učenjem

Degens, ki si izposojajo ETH za zbiranje fork žetonov, povzročajo glavobole platformam DeFi naraščajoča izbira špekulantov, ki odpuščajo posojila Ether, da bi čim bolj povečali njihovo izvedljivost za odpravo razcepljenih žetonov Ether proof-of-work (ETHPoW), povzroča preglavice protokolom DeFi.

Tema postaja vse bolj priljubljena v zadnjem mesecu ali tako, saj se pričakuje, da bo velik nabor rudarjev etra nadaljeval z delom na razcepljeni verigi PoW ali pa bo verjetno celo nekaj verig objavilo dolgo pričakovano združitev.

Nadaljujte z učenjem

Izkoriščanje hitre hipoteke Avalanche je povzročilo ukradbo $326K v USDCAvalanche- Nereus Finance, ki temelji na popolnoma posojalnem protokolu, je bil deležen zvitega vdora, ki je opazil, da je oseba pridobila $371,000 cena kovanca USD uporaba privlačnega pogodbenega izkoriščanja.

Blockchain podjetje za kibernetsko varnost CertiK je bilo eno izmed prvih, ki je zaznalo ct izkoriščanje v torek, kar kaže, da je napad vplival na bazene likvidnosti na Nereusu v zvezi z prodajalcem decentralizirane borze (DEX) Joejem in računalniškim vzdrževalcem trga Curve Finance.

Nadaljujte z učenjem

Žeton protokola DeFi NFD se zruši za 99 % po hitrem hipotekarnem napadu Edinstveni brezplačni DAO, protokol DeFi, se je v četrtek soočil z zaporedjem hitrih hipotekarnih napadov, kar je povzročilo poročano pomanjkanje 1 USD. 25 milijonov. Cena domačega žetona je padla za 99 % po napadu.

Za razliko od običajnih posojil več protokolov DeFi ponuja hitra posojila, ki strankam omogočajo izposojo velikih količin virov brez vnaprejšnjih pologov zavarovanja. Najučinkovitejša situacija je, da se hipoteka lahko vrne samostojno v eni transakciji v določenem času trajanja. Po drugi strani pa ta izbor večinoma izkoriščajo zlonamerni nasprotniki, da pridobijo velike količine virov za zagon dragih izkoriščanj, ki se zavedajo protokolov tarDeFi.

Nadaljujte z učenjem

Pregled trga DeFiAnalitične datoteke ugotavljajo, da je celoten zaklenjen impress DeFi zabeležil manjšo alternativo iz prejšnjega tedna. TVL impress je bil približno $58.09 milijard v času pisanja. Podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView poročajo, da so imeli najboljši 99 žetoni DeFi glede na tržno kapitalizacijo teden rasti s široko večino žetoni, ki vidijo dvomestne pozitivne komponente, medtem ko se nekaj drugih še naprej izmenjuje znotraj rdečega.

LUNC je bil v bistvu najsvetlejši dobiček na tedenski podlagi, saj je zabeležil 100% zbranih v zadnjih 7 dneh, sprejel Chainlink (POVEZAVA) z 02.8 % pozitivnih komponent. Compound (COMP) je zrasel za 7.71 % in PancakeSwap (CAKE) je zabeležil 6.24% se zbirajo na tedenskih lestvicah.

Hvala, ker ste se naučili našega povzetka najbolj vplivnih trendov DeFi tega tedna. Pridružite se nam naslednji petek za več zgodb, vpogledov in izobraževanja na tem dinamično napredujočem položaju.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -