15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Dejavnost kitov dogecoin se upočasni, ko milijarde dolarjev zapustijo verigo blokov

Dejavnost kitov dogecoin se upočasni, ko milijarde dolarjev zapustijo verigo blokov

Zdi se, da se je nedavni porast aktivnosti omrežja DOGE ustavil.

1896 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

Dogecoin whale activity slows down as billions of dollars depart blockchain

Po navalu dejavnosti, pri kateri je Dogecoin (DOGE) na kratko obdelal višjo dolarsko vrednost dnevnih transakcij kot Bitcoin (BTC) in Eter (ETH) skupaj, se zdi, da se val, opažen na verigi Dogecoin, upočasnjuje.

Dogecoinovo povišanje v celotnem obdobju 2021 je spremljalo enako nenavadno povišanje vrednosti transakcij, ki potekajo na njegovi verigi blokov. Vrednost DOGE v dolarjih, poslana iz denarnice v denarnico, je dosegla najvišjo vrednost v USD 82 milijard 5. maja, kar presega $ 35 milijard zabeleženih na Bitcoin in $ 12 milijard na Ethereum.

Pretiravanje nad dvema najbolj znanima verigama blokov na svetu je še toliko bolj osupljivo, glede na to, da je Dogecoin dnevno obravnaval vsote do $ 10 milijonov že decembra 2020. Dogecoin je leta 2021 prinesel nove oči s strani Teslovega izvršnega direktorja Elona Muska in koncentriranih prizadevanj trgovcev v družabnih omrežjih, namenjenih črpanju. Dogecoin na način, podoben delnicam trgovcev na srečo GameStop.

In čeprav ostaja splošna aktivnost na Dogecoinu precej nad decembrskimi najnižjimi vrednostmi, je bil maja opažen znaten preobrat, kar kaže na kitove morda utrujajoče za Dogecoin.

Dogecoin je v sredo obdelal nekaj manj kot 5 milijard ameriških dolarjev dnevnih transakcij in označil 93% znižanje od $ 82 – milijarda rekordnih rekordnih vrednosti v začetku meseca.

Medtem je povprečna vrednost transakcije DOGE močno padla z 1 USD. 16 milijonov v nedeljo do manj kot $ 240, tri dni pozneje v sredo – padec skoraj 80%. Prevelika povprečna vrednost kovanca kovanca se je ohranila večji del preteklega meseca, kljub temu da je prispela skozi veliko manjši vzorec – znak, da Dogecoin uporabljajo predvsem veliki imetniki računov.

Čeprav se je povečanje aktivnosti na verigi Dogecoin zgodilo v konicah, razpršenih skozi celotno leto do danes, so bila sredi aprila opazna izrazita povečanja zgoraj omenjenih meritev, ko so trgovci začeli prizadevati za umetno črpanje vrednosti Dogecoinov do 4 / 20 dan.

Kasnejši padec omrežne dejavnosti je spremljal 63% padca cene Dogecoin v večjem delu maja, saj je padla z nedavnega najvišjega najvišjega nivoja v višini 0 USD. 73.

Prejšnji članekBitcoin se je znižal na 36 tisoč dolarjev, ko je Arkova Cathie Wood obravnavala regulativni strah pred BTC
Naslednji članekKorejska vlada ne pojasnjuje vlog regulatornih kripto različnih agencij

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments