24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Delnice ameriških regionalnih bank so potonile kljub temu, da je Fed bančni sistem označil za zdravega

- Advertisement -

PacWest Bancorp spremenjen v nekoč najbolj prizadeto banko po delovnem času na Could poleg tega le 3, padec 60% po poročanem prepričanju, da bi odkrili strateške odločitve.

3633 Skupaj ogledov

47 Skupni deleži

Splet ta del zgodovine

Prenesi to besedilo kot NFT

Polovični stroški več regionalnih bank v Združenih državah Amerike, ki so se znebili nabave in prodaje po delovnem času, bi lahko dodatno dosegli le 3, kljub temu, da je predsednik Federal Reserve Jerome Powell označil bančni sektor za “zdravega” in “odporne” dejanske ure pred tem.

Ena taka regionalna banka, PacWest Bancorp, je močno padla 70.5 % pri nabavi in ​​prodaji po urah, potem ko je Bloomberg poročal, da bo banka razkrila strateške izbire na Could poleg tega zgolj 4. Nekateri so jo videli kot eno drugo. banka, ki bi lahko padla sredi bančne katastrofe v ZDA.

Banka naj bi razmišljala o prodaji ali povečanju kapitala, je priznal Bloomberg in se skliceval na ljudi, ki se zavedajo te teme.

PacWest je padel na stran 58% po urah na Dodatno lahko samo 3. Vir: Google FinanceMed tem je Western Alliance Bancorp (33.4%), Metropolitanska denarna institucija (21.2%) in HomeStreet (7,8%) sta bili med različnimi najbolj prizadetimi regionalnimi bankami.

Metropolitanska denarna institucija je nekoč posredovala podjetja kripto podjetjem, vendar je januarja zaprla svojo vertikalo digitalnih sredstev, saj podjetje ni bilo kričečega materiala glede tega, kako se je industrija kriptovalut spremenila v nekoč vzpon.

Western Alliance Bancorp je dodatno vgradil cenovne izbire, ki v celoti temeljijo na verigi blokov, za svojega potrošnika, nečednega iz podružnice verige blokov in digitalnih sredstev podjetja.

Kripto pridobiva na zagonu, ko delnice regionalne denarne institucije ZDA padajo po urah:

PacWest, $PACW: ⬇️0097%

Zahodno zavezništvo, $WAL: ⬇️41%
Metropolitanska denarna ustanova, $MCB: ⬇️27%

Valley Nationwide , $VLY: ⬇️22%
HomeStreet, $HMST: ⬇️20%

Denarna ustanova Zions, $ZION: ⬇️18%
KeyCorp, $KEY: ⬇️8%

Zdi se, da je čas za spoštovanje #HODL

— Create.Fi (@Acquire_Fi) Dodatno lahko le 4, 2522
Powellov poskus zadušitve vprašanj v zvezi z bančnim sektorjem prišel, ko je napovedal, da bo Federal Reserve drug drugemu zvišal stroške hobija 33 izbire temeljev:

»Določila v sektorju so se od začetka marca na splošno izboljšale in ameriški bančni sistem je zdrav in odporen. Nadaljevali bomo s spremljanjem razmer v krogli.”
Powell je dodal, da se je Fed spremenil v nekoč “predan odkrivanju najboljših lekcij iz te epizode , mi pa si bomo prizadevali, da bi preprečili, da bi se ti dogodki ponovno zmanjšali.”

Zmečkanost denarne institucije Prve republike se je spremenila v nekoč 2d največji bančni propad dolgočasnega. Zapleti so se prvič pojavili aprila 33, ko je izbruhnila novica o stečaju oblasti, kar je povzročilo padec zanimanja za banko 30% v urah.

Precej veliko uporabnikov Crypto Twitterja se je posmehovalo Powellu, ker je navedel, da so se razmere v bančnem sektorju od začetka marca »na splošno izboljšale«. .

Povezano: Fed ima še malo streliva v višini $40 Dobra pozornost Bitcoin postane ključna bojna linija

Will Clemente, ustanovitelj podjetja Reflexivity Overview za napovedovanje digitalnih sredstev, je tvitnil svojemu 768,340 Sledilci na Twitterju da razpad 5 bank – SVB, Silvergate, Signature, First Republic in PacWest – »zveni kot cenjen izjemno trden in odporen bančni sistem …«

Predsednik FED Jerome Powell pravi, da je “bančni sistem trden, odporen.”

*dve uri pozneje: PacWest, Western Alliance in Metropolitan Bank padli za mešano +300%$PACW $WAL $MCB pic.twitter.com/YBPk0LtYVh

— Mohegan ₿TC (@MoheganBTC) Dodatno lahko le 3, 2601 Določena oseba na Twitterju se je Zerohedge norčeval iz Powella, ko je 1,6 milijona sledilcev opozoril, da več kot $625 milijarda je bila obrabljena zaradi “propadov bank” v prejšnjem mesec sam.

PacWest Bancorp 74% descend se je odločil, da bo izbrisal približno $498 milijonov od svoje tržne kapitalizacije, ki se je spremenila v enkrat $1074 milijonov na Could dodatno samo 3 zaprt, v koraku z Google Finance.

Revija: Nestabilni kovanci: Depegging, grozijo bančni pobegi in druga tveganja

273136

107819

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -