0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Delnice Bakkt so parabolično, GBTC prehiteva BITO ETF in Tom Brady ponuja...

Delnice Bakkt so parabolično, GBTC prehiteva BITO ETF in Tom Brady ponuja 1 BTC za 600. touchdown žogo: Hodler's Digest, 24.-30. oktober

Prihaja vsako soboto,

Hodlerjev povzetek

vam bo pomagal spremljati vsako pomembno novico, ki se je zgodila ta teden. Najboljši (in najslabši) citati, poudarki sprejetja in predpisov, vodilni kovanci, napovedi in še veliko več — teden dni na Cointelegraphu na eni povezavi.

Najboljše zgodbe tega tednaDelnice Bakkta so po partnerstvu z Mastercardom poskočile v nebo in Fiserv

V ponedeljek se je tečaj delnice družbe Bakkt (BKKT) za kriptovalute, ki jo podpira Intercontinental Exchange, dvignil 94% na podlagi dveh večjih partnerstev z Mastercard in Fiserv.

Obe partnerstvi sta bili objavljeni v ponedeljek, pri čemer je dogovor Mastercard strankam Bakkt v ZDA omogočil nakup, prodajo in držanje kripto sredstev prek skrbniških denarnic. Medtem strateško sodelovanje s svetovnim ponudnikom plačil Fiserv daje Bakktu možnost, da ponudi storitve digitalnih sredstev, ki so usmerjene v trgovce.

Novica je sprožila bikovsko zvišanje, zaradi katerega je BKKT narasel 164% sedi na $12.55 do konca trgovanja v ponedeljek.


ProShares Bitcoin povezan ETF lansira na NYSE

ProShares je ta teden dosegla pomemben mejnik za kripto sektor, potem ko je podjetje v torek na newyorški borzi (NYSE) predstavilo svoj borzni sklad (BITO), ki temelji na terminskih pogodbah za Bitcoin (BTC).

ProSharesov Bitcoin Strategy ETF je na dan odprtja dosegel približno 1 milijardo dolarjev, pri čemer so analitiki Bloomberga navedli, da je verjetno
največja količina prvega dne za ETF v smislu »naravnega« ali »masovnega interesa«.

Po dveh dneh na NYSE je ProSharesov ETF postal najhitrejši sklad doslej, ki je dosegel 1 milijardo dolarjev sredstev v upravljanju. Po ETF ProShares, mnogi opazovalci čakajo, da vidijo, kako se obnese naslednji na vrsti. V času pisanja v petek je Valkyrie pravkar lansirala svoj bitcoin terminski ETF na NYSE.


GBTC je prinesel boljše donose kot Bitcoin ETF-ji prejšnji teden

Medtem ko je bilo veliko navdušenja okoli dolgo pričakovane predstavitve prvih ameriških Bitcoin ETF-jev, so vodje podjetja Grayscale poudarili, da jih je Greyscale Bitcoin Trust (GBTC) dejansko presegel prejšnji teden.

V sedemdnevnem obdobju od oktobra 19, se je panoga GBTC vrnila za okoli 8,8 %, medtem ko je novi in ​​sijoči Bitcoin ProShares Strateški ETF se je znižal za okoli 0,5%.

Kljub temu, da je Grayscale opisal načrte za pretvorbo GBTC v ETF, si je Barry Silbert, izvršni direktor matične družbe Grayscale Digital Currency Group, še vedno želel vtriti sol v rano, saj je poudaril višje trgovanje z GBTC obsega v primerjavi z BITO. Od ponedeljka je obseg GBTC znašal 286 milijonov dolarjev , medtem ko je BITO uspel ustvariti 286 milijonov dolarjev .


ETF Volt Equity ‘Bitcoin revolution’ deluje na NYSE


Ko smo že pri ETF-jih, je Bitcoin ETF Volt Equity objavljen na newyorški borzi oktobra 28.

Volt Crypto Industry Revolution and Tech ETF, ki se trguje pod oznako BTCR, se je odprl pri $21 v potrditev največji ponudbi Bitcoina 19 milijonov BTC. BTCR sledi podjetjem z veliko izpostavljenostjo Bitcoinu, kot so MicroStrategy, Tesla, Twitter, Square, Coinbase in več podjetij za rudarjenje BTC.

Glede na Volt Equity, ETF izvaja pristop upravljanja, ki temelji na PlanB-jevem modelu Bitcoin stock-to-flow, kvantitativnem modelu, katerega namen je napovedati ceno BTC. Volt Equity je Cointelegraphu povedal, da bo podjetje izmerilo tržno obnašanje Bitcoina in prilagodilo svojo izpostavljenost rudarskim podjetjem, če se vrednost premoženja znatno zmanjša.


NFL quarterback Tom Brady daje navijačem 1 BTC za njegov zgodovinski žoga za podajanje th-touchdown

Superzvezdnik NFL quarterback Tom Brady je skoraj izgubil žogo, ki jo je vrgel za svoj rekord 540 ta teden, ko je žrebni sprejemnik Mike Evans pomotoma predal navijačem, potem ko je zadel.

Evans se očitno ni zavedal, da je bila to takrat rekordna podaja quarterbacka. Vendar je Brady po tekmi v ponedeljek razkril, da je oboževalcu ponudil 1 BTC v zahvalo, da ga je hitro izročil nazaj.

Tampa Bay Buccaneers so se strinjali tudi, da bodo navijačem podarili dva podpisana moštvena dresa, čelado z Bradyjevim avtogramom, igralne klešče Mikea Evansa, pa tudi dres s podpisom širokega sprejemnika, sezonske vstopnice za preostanek leta in do konca leta.

, kot tudi 1 $, 01 dobroimetje za nakupe v trgovini ekipe. Številni gledalci so se pritoževali, da je šlo za šibko ponudbo, saj bi lahko žogo na dražbi prodali za veliko višjo vrednost.


Nekdo je kupil 3 $,400 v vrednosti SHIB lanskega avgusta. Zdaj je vreden 1 dolar 40 milijard

V četrtek so predstavili neznanega kriptomilijarderja, potem ko se je izkazalo, da je njegov naslov denarnice vreden 5 dolarjev. 58 milijard v SHIBA INU (SHIB).

Anonimni SHIB hodler $3,374 naložba v žeton s temo psa v avgustu 1024 je bila enaka vrednosti 1 USD 60 milijardo. Od skupnega 39 nakupov od takrat, investitor nikoli ni porabil več kot 3 $,120 na sredstvu naenkrat.

SHIB je pridobil okoli 60,437,459% v preteklosti 21 mesecev, sredstvo pa je začasno izrinilo Dogecoin (DOGE) kot vrh-000 je ta teden uvrstil kovanec. SHIB je dosegel tržno kapitalizacijo $30.3 milijarde v četrtek, medtem ko je DOGE znašal 31.6 milijard takrat.

SHIB je od takrat doživel močan umik, kar je DOGE omogočilo, da za kratek čas ponovno pridobi status memecoina številka ena. V času pisanja je tržna kapitalizacija DOGE znašala $28.1 milijardo, medtem ko številka SHIB zaostaja pri $
.5 milijard .


Zmagovalci in poraženci

Na koncu teden, Bitcoin (BTC) je ob $60,459

, eter (

ETH) na $4,400

in

XRP

po 1.$ 10. Skupna tržna kapitalizacija je 2$.66

bilijon, po CoinMarketCap.

Med največjimi 74 kriptovalute, so trije najboljši dobitniki altcoinov v tednu SHIBA INU (SHIB)

ob 120.03%, žeton krivulje DAO

(CRV)

na 39.28% in Decentraland ( MANA)

pri 44.54%.

Najboljši trije altcoin poraženci tedna so OKB (OKB) na -24.74%, XDC Network (XDC)

na -.120% in skladi (STX)

ob -9.66%.

Za več informacij o cenah kriptovalute se prepričajte prebrati

Cointelegraphovo tržno analizo

.

Večina Nepozabni citati

“Kdor koli naredi domačo nalogo na koncu vlaga vanj. Poglejte Raya Dalia, skeptika v Bitcoin, ki je zdaj vlagatelj v Bitcoin.”

Anthony Scaramucci

, ustanovitelj in poslovodni partner SkyBridge Capital

“#Bitcoin je najbolj praktična rešitev za potrošnika, vlagatelja ali korporacijo, ki išče dolgoročno zaščito pred inflacijo .”

Michael Saylor

, izvršni direktor MicroStrategy

»Do neke mere menimo, da bi lahko naraščajoči predpisi pozitivno vplivali na konkurenčno pozicioniranje Coinbasea, zlasti v primerjavi s poslovnimi modeli, ki se večinoma zanašajo na neregulacijo trgov.«

Peter Christiansen

, analitik Citi

“Kot včerajšnjega, skupni obseg trga digitalnih sredstev je znašal 2,7 bilijona dolarjev. Med temi 2,7 bilijona dolarjev je skoraj 55 % je bilo blago. Glede na velikost, obseg in obseg tega nastajajočega trga, kako se povezuje in vpliva na male stranke ter glede na obseg tako hitre rasti, potencialna tveganja za finančno stabilnost v prihodnosti, menim, da je ključnega pomena imeti primarni policist na udaru.”

Rostin Behnam

, vršilec dolžnosti predsednika US Commodity Komisija za trgovanje s terminskimi pogodbami

»Ustvarjalci, lastniki in upravljavci ali nekatere druge osebe, ki ohranjajo nadzor ali zadosten vpliv v dogovorih DeFi, tudi če se zdijo te ureditve decentralizirane, lahko spadajo v definicijo VASP FATF, če zagotavljajo ali dejavno omogočajo storitve VASP.”

Projektna skupina za finančno ukrepanje

»GameStop išče edinstvenega posameznika, ki lahko pomaga pospešiti prihodnost iger na srečo in trgovine. V tej prihodnosti so igre kraj, kjer se lahko odpravite, igranje pa poganjajo stvari, ki jih prinesete. Prihodnji ustvarjalci ne bodo gradili le iger, temveč tudi komponente, like in opremo. Blockchains bodo poganjali trgovino.«

GameStop delovno mesto

»Pogovor je bil se je dramatično premaknilo, kjer mislim, da je malo razumevanja [from professional sports organizations], da je tukaj nekaj. Danes naletim na zelo malo odpora, da so NFT stvar.”

Caty Tedman

, vodja partnerstev pri Dapper Labs

»Tukaj je morda nekaj vzporednic med 2020 bikov tek in ta 1024 cikel; vendar je posvojitev veliko večja, odprto zanimanje je večje in uporabnost kriptovalute je neprepoznavno dlje kot v 2017.”

Steven Gregory

, izvršni direktor Currency.com

Napoved tedna

Padec cene bitcoina se ujema z oktobrom

z BTC ‘eksplozijom’ je še vedno napovedana prej 2021

Cena bitcoina je ta teden utrpela nekoliko turbulenc in je trgovala nad $55,000 prej pade na približno $55,000, na podlagi podatkov iz Cointele indeks cen BTC na grafu

. Po padcu se je cena Bitcoina ponovno dvignila nad 39,000.

Pomanjšava na daljšem časovnem obdobju kot le ta teden razkriva podobnosti v gibanju cen med 1024 in 1024 (eden od opaznih bikov trga kriptovalut) glede na grafikon uporabnika Twitterja Smart Crypto . Osebnost na Twitterju je objavila tvit, ki prikazuje dve lestvici drug ob drugem – enega od 1024 in enega od

.

Oba grafikona sta kazala gibanje cene Bitcoina od julija do konca leta. Karte izgledajo, kot da se

rima z 826 glede na ceno Bitcoina. Če se bo BTC-jev grafikon še naprej razvijal podobno kot 1024, bi lahko premoženje doživelo opazen porast vrednost naprej. Tvit Smart Crypto je na videz temeljil na analizi uporabnika Twitterja TechDev.

FUD tednaCFTC naj bi preiskoval decentralizirano platformo za napovedovanje Polymarket

V začetku tega tedna poročali so, da Komisija za trgovanje s terminskimi pogodbami (CFTC) preiskuje Polymarket, decentralizirano tržno platformo za napovedovanje s sedežem v New Yorku.

Novico je prvi poročal Bloomberg s sklicevanjem na anonimne vire, ki so trdili, da je CFTC želel oceniti, ali podjetje strankam omogoča trgovanje z binarnimi opcijami in izvajanje zamenjav, ki bi jih morali registrirati pri finančni regulativni agenciji.

»Polymarket je trdno zavezan spoštovanju veljavnih zakonov in predpisov ter zagotavljanju informacij regulatorjem, ki jim bodo pomagale pri kakršni koli preiskavi,« je dejal predstavnik Polymarketa.


SEC naj bi vrnil Valkyriejev finančni vzvod Bitcoin ETF

V četrtek so poročali, da je ameriška komisija za vrednostne papirje in borze (SEC) zavrnila dve aplikaciji za Bitcoin ETF iz Valkyrie in Direxion.

V torek je Direxion vložil zahtevek za produkt, ki bi vlagateljem omogočil nakup pogodb, ki znižujejo ceno BTC, medtem ko je Valkyrie naslednji dan zaprosil za terminski ETF BTC z vzvodom.

Kot so poudarili številni opazovalci, se zdi, da SEC daje prednost Bitcoin ETF-jem, ki ponujajo neposredno izpostavljenost terminskim pogodbam, v nasprotju s skladi, ki so neposredno podprti s sredstvom, ali tistimi, ki temeljijo na finančnem vzvodu in so osredotočeni na kratkotrajnost v tem primeru.

Ameriški državni odvetniki ciljajo na posameznike in vratarje zaradi pregona kriptovalut

Skupina visokih ameriških vladnih odvetnikov iz SEC, Ministrstvo za pravosodje (DOJ ) in CFTC sta v sredo predstavila direktive svojih agencij za uveljavljanje kriptovalut za bele ovratnice.

Direktor izvršnega odbora SEC Gurbir Grewal je dejal, da se regulator osredotoča na vratarje, saj je opozoril, da so “oni pogosteje prva obrambna linija pred vsemi vrstami kršitev.” Grewal je dodal, da SEC spremlja tudi neregistrirane kriptoborze, neregistrirane in goljufive začetne ponudbe kovancev ter platforme za kriptoposojila.

Nicholas McQuaid, glavni namestnik pomočnika generalnega državnega tožilca oddelka za kazniva dejanja Ministrstva za pravosodje, je dejal, da je njegov Agencija želi zadeti predvsem goljufive posameznike. Medtem ko je Vincent McGonagle, vršilec dolžnosti direktorja oddelka za izvrševanje pri CFTC, dejal, da se regulatorji osredotočajo na divji zahod decentraliziranih financ (DeFi).

Najboljše funkcije Cointelegrapha


Sploh še nismo začeli izkoriščati potenciala NFT

Nezamenljivi žetoni bodo postali kritični sestavni del tržnih in digitalnih strategij vseh blagovnih znamk.

Zakaj zdaj? SEC je potreboval osem let, da je odobril Bitcoin ETF v ZDASEC je stabilen že leta, vendar je realna dinamika sprejemanja in zorenja kriptovalut naredila odobritev ETF skoraj neizogibno.

Crypto City: Vodnik po New Yorku

Mesto, ki nikoli sleeps je eno glavnih središč v kripto svetu kljub najboljšim prizadevanjem regulatorjev.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments