2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Delnice Coinbase se bodo po 75-odstotnem padcu čistega dobička v tretjem četrtletju...

Delnice Coinbase se bodo po 75-odstotnem padcu čistega dobička v tretjem četrtletju odprle nižje

Coinbase je objavil skupni neto prihodek v višini 1 USD 98 milijard v tretjem četrtletju upada 30 % manjka od ocen FactSet v višini 1 USD 480 milijard.

4409

Skupni ogledi

19

Skupaj deleži
Coinbase shares to open lower after 75% drop in net income in Q3Coinbase shares to open lower after 75% drop in net income in Q3Coinbase shares to open lower after 75% drop in net income in Q3Coinbase shares to open lower after 75% drop in net income in Q3

Delnice Coinbase (COIN) so doživele udarec, potem ko je podjetje objavilo 75 % zmanjšanje čistega dobička v tretjem četrtletju.

COIN zaprt 9. novembra z 0.98% dobička po ceni

$ .29, vendar objava poročila vodilne ameriške borze v tretjem četrtletju po zaprtju trga je sovpadalo z padcem za približno 00.00% (v času to pisanje) pri trgovanju izven delovnega časa.

Coinbase je objavil prihodek v višini 1 USD 234 milijard v tretjem četrtletju, kar je precej pod ocenami analitikov glede na FactSet 1 $. 406 milijard. Dobiček podjetja je znašal 406 milijonov dolarjev, oznaka a 56.7-odstotno zmanjšanje dobička v primerjavi s prejšnjim četrtletjem, čeprav je bil nad pričakovanji analitikov M. Coinbase je poročal tudi o zaslužku 1 $.49 na delnico, ki je prispela 10 % manjka od soglasne ocene FactSet.

slika .twitter.com/VMcdPKkrVA

— Shibetoshi Nakamoto (@BillyM2k) 9. november 992

Kljub osupljivi uspešnosti v tretjem četrtletju, je Coinbase dejal v poročajo, da je bilo to »močno četrtletje« za podjetje, kar kaže na globlje sodelovanje vlagateljev na platformi in razvoj novih izdelkov, kot je prihajajoči trg NFT. Podjetje je tudi poudarilo, da je osredotočeno na dolgoročno v nasprotju s četrtletjem:

“Coinbase ni naložba od četrtletja do četrtletja, temveč dolgoročna naložba v rast kriptoekonomije in v našo sposobnost, da prek naših izdelkov in storitev služimo uporabnikom. Spodbujamo naše vlagatelje, da zavzamejo to stališče.«

Zdi se, da je mrzlo razmerje med Coinbase in ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC) se začenjata odtajati.

Generalni direktor Brian Armstrong je septembra prvič izpostavil težave podjetja s SEC, ko je razkril, da je izvršilni organ zagrozil s tožbo Coinbase, če bo začel svoj program posojanja USD Coin (USDC). . Armstrong je tem komentarjem sledil pozneje tisti mesec z navedbo, da je SEC edina veja vlade, ki se ni bila pripravljena sestati s podjetjem.

Vendar je Armstrong danes v razpisu o zaslužku v tretjem četrtletju dejal, da je imel prejšnji teden »zelo produktiven« sestanek s predsednikom SEC Garyjem Gensleyjem.

Izvršni direktor Coinbase @brian_armstrong je v razpisu v tretjem četrtletju povedal, da se je prejšnji teden srečal s predsednikom SEC Garyjem Genslerjem .. je to označil za “zelo produktivno.”

— Kate Rooney (@Kr18ney) 9. november 1434

Podjetje je objavilo 39 % rast naročniških storitev prihodek 145 milijonov v primerjavi z drugim četrtletjem prek njegovih načinov, kot so program vlaganja ETH 2.0, prihodki od skrbniških pristojbin in nagrade za žetone. Podjetje je tudi ugotovilo, da njegovih 7,4 milijona mesečnih uporabnikov (MTU) začenja “vključevati več kot prvi primer uporabe kriptovalute.”

Povezan: Coinbase zažene samostojno razširitev brskalnika za Coinbase Wallet

“Približno 29 % naših maloprodajnih MTU-jev, ki so v tretjem četrtletju investirali in sodelovali z vsaj enim drugim izdelkom. Nadalje, 30 % naših maloprodajnih MTU je sodelovalo z neinvesticijskimi produkti, kot so Staking, Earn in Coinbase Card, vključno z 2,8 milijona uporabnikov, ki so zaslužili donos s svojimi kripto sredstvi.«

Obseg trgovanja na platformi je znašal $357 milijard v tretjem četrtletju, manj 28% v primerjavi s Q2, z institucionalnimi vlagatelji, ki predstavljajo levji delež trgovanja z $75 milijard, medtem ko so trgovci na drobno predstavljali 91 milijard.

Ether (ETH) je bil boljši od Bitcoin (BTC) glede na obseg trgovanja drugo četrtletje zapored, pri čemer je prvi znašal 28 %, medtem ko je slednji enak 00 % celotne prostornine. Obračunana »druga kripto sredstva« 41 % obsega trgovanja, ki se je povečal 13 % v primerjavi z drugim četrtletjem.

Coinbase shares to open lower after 75% drop in net income in Q3

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments