15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Delniški guru Jim Cramer misli, da bo kriptoskupina koristila delniškim trgom

Delniški guru Jim Cramer misli, da bo kriptoskupina koristila delniškim trgom

jim cramer

Jim Cramer, sicer znan kot “delniški guru” je pretehtal, kako lahko zadnji popravek trga kriptovalut vpliva na delniške trge. Cramer meni, da bo ta izredna situacija koristila delniškim trgom, saj bodo nekateri vlagatelji dobivali dobiček in jih usmerjali k manj nestanovitnim in manj prehodnim naložbam. Toda nekatere nestanovitne delnice so tudi počutile popravek v kripto, zdaj ko so nekatere delnice tehnologije bolj povezane kot kdaj koli prej.

Jim Cramer misli, da bo popravek kripto koristil delniškim trgom

Jim Cramer, voditelj CNBC-jevega Mad Money in eden najprepoznavnejših gurujev delnic kriptovalutno gospodarstvo, ki je bilo nedavno izkušeno, bi lahko koristilo borzi. Po njegovem mnenju lahko ta omaja trg očisti od špekulantov, resne trgovce in vlagatelje pripelje do delnic, ki temeljijo na večji vrednosti. Cramer je izjavil:

Ta špekulativni zlom lahko seveda začasno teži na celotnem trgu, toda ko se špekulanti pretresejo, Stavim, da je Dow zmagal in zagotovo S&P

Cramer je kritiziral vlagatelje, ki resnično verjamejo v to vrsto dolgoročno, pri čemer se ta temeljit popravek upošteva kot preverjanje resničnosti. Dvomil je v resnično vrednost tega premoženja in poudaril, da:

Ljudje, ki so še vedno prepričani v premoženje, kot je Woodstocks ali kriptovalute ali lažni nezamenljivi žetoni ali SPAC-and-prevare, nimajo nobene discipline.

Cramer je nato svetoval, kako zaslužiti med popravki na trgu. Trgovcem in vlagateljem je priporočil, naj zapustijo dobršen del svojih deležev v kriptovalutah in NFT-jev za manj nestanovitne, oprijemljive naložbe, kot so industrijske zaloge, zaloge mineralov ali zgolj navadna potrošniška podjetja z dobrimi dividendami.

Cramerjev POV

Cramer je znan po kritičnem pristopu do dejansko vrednost, ki jo ponujajo kriptovalute. Vendar ne kritizira špekuliranja s kriptovalutami, če so le-te obravnavane kot take: špekulativno premoženje. Cramer je prejšnji mesec izjavil, da je prodal nekaj svojih bitcoinov, da bi plačal hišno hipoteko, kar je povzročilo kritično reakcijo v skupnosti kriptovalut. Takrat je izjavil:

“Iz grafikona sem morda edini naravni prodajalec, vendar je bilo tako super za poplačilo hipoteke. Bilo je kot nekakšen lažni denar, ki je plačal pravi denar, «

Ta mesec je tudi izjavil, da je prodal polovico svojega ethereuma (ETH) za nakup električnega Hummerja, pri čemer je takrat gledalcem poudaril pomembnost pridobivanja dobička na delnicah in kriptovalutah v lasti. Kaj menite o Cramerjevem mnenju o zadnjem popravku trga? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Hollywood Sign, Amy Winehouse Photo to Be Auctioned as NFTs

Blockfi Messes up Promo Payments: Transfers up to 700 Bitcoin Mistakenly

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments