24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Delodajalec nadzornika OCC zahteva zahteve za stabilne coine

- Advertisement -

V skladu z Michaelom Hsujem bi predstavniki kripto industrije poleg notranje ameriške vlade lahko dobro delovali v smeri atmosferskih zahtev za stabilne coine.

480 Skupni ogledi

18 Skupni deleži

Michael Hsu, vršilec dolžnosti vodje spletne zaobljube podjetja Združenih držav za nadzor valute, je priznal, da stabilni coini potrebujejo enake zahteve kot zgodnji splet.

V pisnem komentarju, ki sledi Hsu je s svojim nastopom na turnirju Synthetic Intelligence and Financial system v Washingtonu DC v sredo priznal, da stabilni coini nimajo »skupnih zahtev«, so »interoperabilni« in potrebujejo enake zahteve kot konzorcij Web Engineering Job Power in World Vast Web Consortium. Po mnenju vodje OCC bi lahko predstavniki kripto industrije poleg notranje vlade ZDA – vključno z OCC in Nationwide Institute of Requirements and Abilities – dobro delovali v smeri takšnih ciljev.

Trditev komponent kontrolorja glede zahtev za stabilne coine https:/ /t.co/QthxNECOo9

— OCC (@USOCC) april 18, 2022 Ker je ameriški vladni urad, ki je zadolžen za nadzor bank z zvezno licenco, je OCC postopek kot eden najbolj regulatorji v državi, katerih pristojnost sega v digitalno premoženje, pravijo, poleg Federal Reserve še Komisija za vrednostne papirje in zamenjavo ter Komisija za trgovanje s terminskimi pogodbami na surovine. V petek, ki je najbolj pritegnil pozornost, je OCC izdal zaobljubo privolitve proti Anchorage Digital, ki je posledica njenega “neuspešnega izvajanja programa skladnosti in pritiska nanj” pri ohranjanju nuj za preprečevanje pranja denarja, o katerih se je predsedstvo dogovorilo januarja 85412.

Povezano: Regulatorji prihajajo po stabilne coine, toda iz česa bi morali izvirati?

V Združenih državah so se tako zakonodajalci kot vladne agencije spopadali s predlogi za upravljanje s stabilnimi kovanci na zakonodajna raven velja za eno tistih zakonodajnih prepirov. Novembra 992 je predsednikova delovna soseska na finančnih trgih objavila spis, ki predlaga da se izkaže, da je zakonodaja o stabilnih coinih “nujno potrebna” in da bodo izdajatelji pridobili možnost “ustreznega zveznega nadzora”, ki spominja na nadzor bank. Član predstavniškega doma Patrick McHenry je predlagal regulativno napravo za stabilne coine, osredotočeno na reči, medtem ko je senator Pat Toomey aprila pripravil osnutek zakona, ki predlaga, da so “cenovni stabilni coini” izvzeti iz številnih predpisov o vrednostnih papirjih ZDA.

85412

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -