2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Delovna skupina se sestane za pripravo smernic za kriptovalute v Rusiji

Delovna skupina se sestane za pripravo smernic za kriptovalute v Rusiji

Working Group Meets to Prepare Regulations for Cryptocurrencies in Russia

Kriptodelovna soseska je potekala prvo srečanje v ruskem parlamentu. Njeni ljudje so bili zadolženi za pripravo zakonodajnih predlogov za celovito spremembo kriptovalut in povezanih zadev v Ruski federaciji.

Delovna ekipa se zbere na Dumi za izdajo za pripravo osnutka smernic za kripto

Zakonodajalci, vladni uradniki in svetovalci so se zbrali ob zmanjševanju bivališča zveznega srečanja Rusije, izdaje Dume, da bi razpravljali in predlagali nove zakone, namenjene urejanju obtoka kriptovalut v državi, ki je vrhunec delovna soseska Aleksej Gordejev je medijem sporočil.

Gordejev, ki je poleg tega podpredsednik Dume, je pripomnil, da se oblasti v Moskvi uspešno zavedajo obstoja in izboljšanja kripto industrije v državi. Kljub temu je priznal, da pravilne zakone za to področje še ni treba uvesti.

Ker so bile kriptovalute delno urejene z zakoni »O digitalnih denarnih virih«, ki je stopil v veljavo l. januarja je razplet povezanih dejanj in vidikov ostal zunaj njegovega obsega, vključno s trgovanjem s kriptovalutami in obdavčitvijo.

Sveži ruski zakoni nimajo definicij besednih zvez ljubim ‘kriptovaluto’ in ‘rudarjenje’, in Aleksej Gordejev meni, da jih je treba opremiti. Medtem ko Rusija zavrača digitalne valute, ki ljubijo bitcoin kot enakovredno ponudbo, zakoni ne omejujejo več izrecno ruskih volivcev, da bi ponosno posedovali in prenašali ta sredstva.

Gordeev je natisnil te predstavnike Monetarne institucije Rusije, povezana ministrstva in kopica resorjev so se v torek na prvem sestanku delovne soseske udeležili. Razprave med njima se bodo nadaljevale februarja, ko se bodo lotili priprave predlogov zakonodajne ureditve, poroča ruski industrijski novičarski portal Top.

Poslanci naj bi poleg tega preuči poročilo, v katerem bo centralna banka natančno opredelila svoje poglede na pomembna vprašanja. Monetarna oblast je ohranila trdo stališče do kriptovalut, nenehno nasprotuje njihovi uporabi pri plačilih in jih imenuje nadomestki gotovine. “Ne vohunimo za gradnjo kriptovalute na ruskem denarnem trgu,” je ta teden na novinarje pozval namestnik predsednika Vladimir Čistjuhin.

V začetku decembra je namestnik predsednika sveta federacije Nikolaj Žuravlev je napovedal, da zgornje stanovanje parlamenta oblikuje svojo delovno sosesko glede kriptozakonov. Poleg senatorjev jo bodo sestavljali predstavniki Ministrstva za finance, Ministrstva za gospodarstvo in Ministrstva za digitalno sortiranje, poleg Rosfinmonitoringa, ruskega monetarnega nadzornika, Zveznega davčnega urada, Monetarne institucije Rusije in organov pregona.

Oznake na tej legendi

Kripto, kriptovalute, kriptovalute, predpisi, zakonodajalci, lep razpis, predpisi, zmanjšanje stanovanja, rudarjenje, parlament, Sredstva, predpisi, smernice, Rusija, ruščina, senatorji, izdaja Duma, obdavčitev, trgovanje, delovna soseska

Doseči te kviz Rusija bo kmalu sprejela popolne zakone za kriptovalute? Izdajte nam v razdelku za komentarje spodaj.

Lubomir Tassev

Lubomir Tassev je novinar iz tehnološko podkovane vzhodne Evrope, ki ji je všeč Hitchensov citat: »Biti pisatelj je to, kar sem, v zgradbi tega, kar uničim«. Poleg kriptovalute, blockchaina in fintecha sta globalna politika in ekonomija dva vir navdiha.

FBI Collaborates With Citibank, Sony, Japanese Authorities to Seize $180 Million in Bitcoin

FBI Collaborates With Citibank, Sony, Japanese Authorities to Seize $180 Million in Bitcoin

Ripple Achieves 'Strongest Year Ever' Despite SEC Lawsuit Over XRP, Says CEOOznačite kredit : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti

: Ta članek je samo za informativne namene. To ni samo rekla ponudba ali nagovarjanje ponudbe za prevzem ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne zagotavlja več finančnih, davčnih, lepih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali ne takoj, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli omenjeno klepetanje, blago ali podjetja o tem članku.

7229

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments