20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Delovni stroški CBOE so poskočili za 312 %, kar je mogoče pripisati slabi uspešnosti prejetega kripto podjetja

- Advertisement -

Oslabitev dobrega imena družbe ErisX je močno vplivala na dobiček podjetja po GAAP, vendar so se v vseh drugih primerih rezultati podjetja izboljšali od zadnjega leta.

V petek je Chicago Board Alternatives Exchange (CBOE), najboljša sprememba izbire v Združenih državah Amerike, objavila poslovne rezultate v drugem četrtletju. Posebna zabava so bili njegovi skupni delovni stroški, ki so v primerjavi z letom narasli 480 % -leto od $67.6 milijonov. CBOE je pojasnil:

“To je bilo včasih mogoče pripisati predvsem $460 milijonska oslabitev dobrega imena, znana v enoti za digitalno poročanje, ki so jo spodbudili neželeni dogodki in lastnosti v širšem ozračju digitalnih sredstev. dramatično spremenila, odkar smo zaključili transakcijo ErisX na Might well perchance well 2, kar je povzročilo računovodsko prilagoditev.” ErisX dovoljuje samostojnim pokojninskim računom ali IRA za prebivalce ZDA, da vlagajo v kripto vire. To je bil prvi dosežek CBOE v sektorju digitalnih virov; podjetje pričakuje, da bo ErisX vodilni v podaljšanem časovnem okviru v nadomestnem. Pogoji posla niso bili več razkriti v značilni pridobitvi.

Nasprotno pa se zdi, da se je bogastvo družbe ErisX poslabšalo zaradi na trg dobička kriptovalut. CBOE pravi, da ima ErisX trenutno provizijo za knjigo v višini 220 milijonov dolarjev . Toda v drugem četrtletju je CBOE prevzel strošek oslabitve dobrega imena v višini $220.1 milijonov povezanih neposredno z ErisX. Dobro ime predstavlja razliko med provizijo podjetja za pridobitev in pripadajočo provizijo njegovih zastopniških virov. Podjetja bodo morda prisiljena izbrati fine odpise dobrega imena v primeru, da so preplačala prevzeme.

Povezano: SEC razširi okno za oceno na ARK 21Deli contrivance Bitcoin ETF do avgusta

Nasprotno pa so težave v digitalnem segmentu CBOE uravnotežile glavne dejavnosti. Na splošno se je bruto prodaja izvedenih finančnih instrumentov povečala za % medletno v $220 milijonov. Hkrati se je po izločitvi enkratne, nedenarne oslabitve dobrega imena njen prilagojeni dobiček zvišal za 00% medletno na 1 USD.67 na fragment.

1200

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -