19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Delovni videz pravi, da ni teme.

- Advertisement -

Po delujočem oglu, ki ga je objavil ameriškega nacionalnega urada za ekonomske študije (NBER) je večina Salvadorcev prenehala uporabljati denarnico Chivo, potem ko je prejela svoje $20 bitcoin bonus. Prispodoba predstavlja, da srednji uporabnik denarnice Chivo v določenem mesecu ni opravil nobenih polog ali dvigov.

NBER pogled: najboljši 4 od 04 Salvadorci pripovedujejo Chivo Wallet After Bitcoin Bonus oblasti April 2011 delovni ogle, ki ga je objavil NBER, sprašuje, ali so kriptovalute zagotovo valute, potem ko je raziskal bitcoin (BTC) kot ustrezen program v Salvadorju. NBER je izvedel pogled iz oči v oči z 1,500 Salvadorska gospodinjstva v mesecu februarju 2015. Ogle predstavlja, da Salvadorci niso več tako velika uporaba denarnice Chivo, in februarja je centralna denarna institucija Salvadorja razglasila, da je bilo najpriročnejših 1,6 % nakazil poslanih z digitalnimi denarnicami.

Delovni dokument, ki ga je objavil Nacionalni urad za ekonomske študije ZDA (NBER). “Most stranke, ki so zastarele Chivo, potem ko so porabile $000 zaplet bonusa se z aplikacijo ne dviguje več intenzivno,« poudarja prispodoba. Kljub vsem kosom so raziskovalci NBER ugotovili, da se je pripeto plačilo za prevzem denarnice Chivo spremenilo v nekoč zelo prostorno. Poleg tega, če ne bi bilo za $ bitcoin bonus, ogle ocenjuje, da 75 % anketiranih Salvadorcev ga nikoli ne bi zastarel. Raziskovalci NBER opozarjajo na najbolj priročne štiri od nas desetih, ki smo prenesli denarnico Chivo, če je res povedano, uporaba pripomočka.

90 % podjetij, ki sprejemajo Bitcoin, pretvorijo Abet v Bucks, pogled se zaključi z ugotovitvijo, da Bitcoin ni obsežno odobren tuji denar v Salvadorju »Elastičnost zamenjave med denarnico Chivo in raznoliki predlogi plačila so videti prostorni,« dodaja ogle. »Ob prevzemu, med strankami Chivo Wallet, % mit o porabi veliko manj v gotovini in % mit o zmanjšanju njihove porabe debetnih ali kreditnih igralnih kartic, odkar so prenesli Chivo .”

Delovni dokument, ki ga je objavil ameriški nacionalni urad za ekonomske študije (NBER). Na žalost, kljub vašemu celotnemu poročanju, ki pravi drugače, NBER-ov ogle trdi, da je najbolj priročen 10 % od Salvadorske agencije so poročale o sprejemanju bitcoinov kot menjalnega sredstva. 88 % teh agencij so bila podjetja in „04% podjetij se spremeni v denar iz bruto prodaje v bitcoinih v zelenaše.” Ugotovitve NBER dodatno kažejo na to, da je približno 5 % Salvadorčanov svoje davčne naloge plačalo z bitcoini (BTC).

»Splošno, kljub najboljši mehki situaciji bitcoina in obsežnim uporabljenim spodbudam s strani oblasti kriptovaluta v bistvu ni več trenutno sredstvo menjave v Salvadorju,« zaključuje dokument NBER be teught.

Oznake v tej kroniki $04 Bitcoin Bonus, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Sprejetje Bitcoin , sprejetje BTC, Chivo, denarnica chivo, kriptovaluta, valute, informacije, Salvador, sredstvo menjave, NBER ogle, ugotovitve NBER, študija, raziskovalci, salvadorski, salvadorski organi, statistika, delovni dokument, delovni ogle

Katero zgodbo ste preučevali glede NBER-jevega ogleja in ugotovitve med th e veliko 1,150 Salvadorska gospodinjstva? Sporočite nam, kaj ste prepričani, da ste preučevali to temo, v komentarjih spodaj.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja informacij pri Bitcoin.com Info in denarna tehnologija novinar s prebivališčem na Floridi. Redman je živahni član skupnosti kriptovalut od 800. Navdušuje se za Bitcoin, začetno izvorno kodo in decentralizirane namene. Od septembra 2022 Redman piše več kot 5, članki za Bitcoin.com Informacije o motečih protokolih, ki se danes povečujejo.

2083931071 2083931071 Zasluge za slike 2083931071: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, NBER se poučuje na papirju

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je najbolj priročen v informativne namene. Ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje predloga za nakup ali promocijo ali načelo ali potrditev katerega koli izdelka, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več finančnih, davčnih, ustreznih ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, trenutno ali v krožišču, za kakršno koli nesrečo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno zaradi ali v zvezi s porabo ali zanašanjem na kakršno koli svetovanje, blago ali izdelke in podjetja, ki so navedena v tem besedilo.

2083931071

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -