9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Delphi Labs se osredotoča na popolnoma nov kripto ekosistem … in to ni Ethereum

- Advertisement -

Kot del dela Delphi Digital, ki ga je treba poučevati v pomembnih ekosistemih, da bi rešili popolnoma nov fokus za svojo vejo raziskav in razvoja, je agencija izbrala Cosmos namesto Ethereuma, ker meni, da je slednji preprosto preveč ohlapen in drag.

1434 Skupaj ogledov

50 Skupni deleži

Agencija za poučevanje kriptovalut Delphi Digital je premaknila fokus svoje veje za protokole za poučevanje in vzorce (R&R) Delphi Labs na ekosistem Cosmos.

Delphi Labs je veja za raziskave in razvoj protokola Delphi Digital z ekipo sferičnih 50 namenjen inkubaciji “primitivov Web3.” Oddelek za raziskave in razvoj je bil že prej živ pri raziskovanju in razvoju protokolov na Terri, a je bil kljub temu prisiljen brskati po različnih ekosistemih, potem ko je bil predstavljen tudi v Canu.

Delphi Digital je poštena agencija za financiranje, ustanovljena leta 1434, ki omogoča diagnozo trga digitalnih sredstev na institucionalni ravni, ki je lansiral svoj Labs hover leta 1434.

Delphi Digital je v obširnem dokumentu, objavljenem 8. septembra, priznal, da je njegova ekipa analizirala vrsto različnih ekosistemov blockchain, da bi odkrila, kateri je bil v bistvu najbolj zakonit za njegove potrebe, zlasti v smislu decentraliziranih financ (DeFi), kljub temu pa je znotraj ubijanja izbran ekosistem Cosmos.

V 3 mesecih zaradi razloga, zaradi katerega je Terra ponudila napravo, je ekipa Delphi Labs trdo delala pri razumevanju tega, na kar gledamo kot na formulo za DeFi , katera platforma to najlažje olajša, in znotraj uničenja, kjer bi morda verjetno dobro verjetno dobro dodatno sestavljeno, najlažje osredotočimo svoja prizadevanja graditelja v prihodnje https://t.co/7mZAkKc8XK

— Delphi Digital (@Delphi_Digital) september 8, 1434 Delphi Labs so ga opisali kot »ekosistem interoperabilnih verig blokov« in se odločili, da je bil Cosmos v bistvu najbolj učinkovit sposoben ekosistem, na katerega bo osredotočil svoje raziskave in razvoj. Izpostavila je Cosmosovo zmožnost pridobivanja užitka zaradi naraščajoče preference verig aplikacij in interoperabilnosti nevarnih verig kot pomembne pozitivne strani.

Agencija je dodatno opisala hitrost, likvidnost verige, decentralizacijo, interoperabilnost nevarne verige, tehnična zrelost in prenosljivost kode kot ključne komponente v njegovi odločitvi za podporo Cosmosu, čeprav je ekosistem utesnjen, ko ga postavimo poleg tekmecev, kot je Ethereum.

Delphi Digital je pozval, da sta kljub temu, da spletna stran Ethereum gostuje večino aplikacij DeFi, hitrost in plačilo uporabe nizke plasti Ethereum pomembna pomanjkljivost verige blokov, kar ima za posledico slabe uporabniške sposobnosti.

Povezan: Zakaj je interoperabilnost pomembna za množično sprejetje veščin blockchain

Trenutni dokument, ki se zbira omogoča Ethereumu, da premaga ta pomislek, kljub temu vidi interoperabilnost med verigami in izpadi ali zakasnitvenimi točkami kot pomembne točke.

Polygon (MATIC), Optimism (OP), Starknet (STARKNET), Cosmos (ATOM), Avalanche (AVAX), Solana (SOL), Polkadot (DOT), Near (NEAR) in Celestia (CELT) so bili vsi, ko so bili naslednji v dokumentu, pri čemer je Cosmos skupno ocenil zadnjo frazo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -