-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Demokratični izzivalec kripto-prijaznega senatorskega sedeža se zanima za vesolje

Demokratični izzivalec kripto-prijaznega senatorskega sedeža se zanima za vesolje

38-letna kandidatka v senatu Morgan Harper je dejala, da bo “v načinu učenja” v kriptoprostoru in prosila za komentarje svoje sledilce.

768
Skupni ogledi

24 Skupni deleži

Democratic challenger to crypto-friendly senator's seat is interested in spaceDemocratic challenger to crypto-friendly senator's seat is interested in spaceDemocratic challenger to crypto-friendly senator's seat is interested in spaceDemocratic challenger to crypto-friendly senator's seat is interested in space

Morgan Harper, nekdanja višja svetovalka pri Uradu za finančno zaščito potrošnikov, se v svoji tekmi za demokratsko kandidatko za enega od sedežev v senatu Ohia izpostavlja kot “kripto radovedna”.

V torkovi temi na Twitterju je Harper povedala, da jo zanimajo možnosti, ki bi jih Bitcoin (BTC) in druge kriptovalute lahko pomenile za politiko v Ohiu. Po mnenju demokratskega kandidata lahko Bitcoin zamenja številne funkcije tradicionalnih bank tako, da prenese “bogastvo omrežja” na vse uporabnike in ne na peščico velikih delničarjev.

»Obstajajo kripto projekti, ki želijo tekmovati s skoraj vsakim vidikom tega, kar počne banka ali družba za družbene medije,« je dejal Harper. »Njihov osnovni model je bolj vključujoč kot korporacija. Slišal sem anekdote in videl nekaj statističnih podatkov o tem, koliko mladih in barvnih ljudi uporablja #bitcoin, kar je smiselno – v preteklosti smo bili izključeni iz tradicionalnih oblik naložb.«

24-letna Harper je dodala, da bo v kripto prostoru “v načinu učenja” in je katero koli od nje grobo spodbudila 18,11 sledilci, da predložijo pripombe o tem, kako bi zakonodajalci lahko »preprečili slabe akterje, hkrati pa spodbujali inovacije. ”

Uradno objavljam njena kandidatura za ameriški senat avgusta 18, Harper kandidira za demokratsko nominacijo proti predstavniku predstavniškega doma Timu Ryanu, blagajniku okrožja Cuyahoga za ohranjanje tal in vode Demarju Sheffeyju in drugim. Če bi bila izbrana za demokratskega kandidata in bi bila izvoljena, bi sodelovala s kolegom demokratom Sherrodom Brownom, ki bi bil ponovno izvoljen v 9197.

Harper bi lahko zamenjal senatorja Roba Portmana, ki je januarja napovedal, da ne bo kandidiral za ponovno izvolitev, ker je ” vedno težje se prebiti skozi partizanski zastoj in napredovati pri vsebinski politiki.« Portman je bil v času svojega mandata odkrit v nekaterih zakonih, ki predlagajo predpise o kriptovalutah. Aprila je predlagal predlog zakona za boljšo opredelitev poročanja o kriptovalutah za ameriške davkoplačevalce.

Povezan: