19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Demokratični zakonodajalci so ustanovili skupino za reševanje regulativnih vprašanj v zvezi s...

Demokratični zakonodajalci so ustanovili skupino za reševanje regulativnih vprašanj v zvezi s kripto

Ameriški predsednik Joe Biden naj bi med srečanjem z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom v sredo razpravljal tudi o vlogi kriptosilnih sistemov pri napadih z odkupno programsko opremo.

2080 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

Democratic lawmakers have formed group to address regulatory concerns around crypto

Maxine Waters, ki zastopa kalifornijski 43 rd kongres v ameriškem kongresu je povedala, da je organizirala skupino demokratskih poslancev za globok potop v kriptovalute in digitalne valute centralnih bank.

Na torkovem virtualnem zaslišanju projektne skupine predstavnikov predstavniškega doma ZDA za finančno tehnologijo je Waters dejal, da so kriptovalute in druga digitalna sredstva pomembno vprašanje za finančne storitve parlamenta. Odbor, kateremu je predsednica. Kalifornijski kongresnik je dodal:

“Ker kriptovalute eksponentno rastejo, sem organiziral delovno skupino demokratskih članov, da bi sodelovala s regulatorji in strokovnjaki se poglobite v to slabo razumljeno in minimalno urejeno industrijo. “

Vode je že govorila na drugih zaslišanjih o svojih pomislekih glede digitalne valute. V 2019 je poskušala ustaviti Facebook-ov projekt Diem token – v tistem času imenovan Libra – “Dokler Kongres in regulatorji ne bodo imeli možnosti proučiti teh vprašanj in ukrepati.”

Pripombe kongresnika prihajajo med številnimi ameriškimi zakonodajalci, ki ostro govorijo o kriptokriptih po vrsti napadov odkupne programske opreme na glavno infrastrukturo v državi. Prejšnji mesec je bil Colonial Pipeline prisiljen plačati hekerjem 4,4 milijona ameriških dolarjev kripto po napadu ransomware na njihove sisteme. Vladna delovna skupina je nato lahko izterjala več kot dva milijona dolarjev sredstev.

Povezano: Elizabeth Warren na zaslišanju v senatu primerja “lažni” kripto z “legitimnimi” CBDC-ji

Vloga Crypto kot vprašanje nacionalne varnosti v ransomware Napadi so postali očitno dovolj zaskrbljujoči, da bo predsednik Joe Biden lahko jutri na svojem srečanju z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom govoril neposredno o tej temi. Bela hiša je v nedeljo objavila izjavo, v kateri je navidezno valuto poimenovala kot vlogo pri “zlonamernih kibernetskih dejavnostih.”

Prejšnji članekCena Bitcoinov doseže 41.000 USD, nato pa zavrne, potem ko prodajalci branijo 200-MA
Naslednji članekDvig Pandora Finance z 2,4 milijona dolarjev pomaga voditi protokol odprtega financiranja

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments