17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Demokratski predsedniški kandidat Kennedy navaja garancije tržne kampanje za Bitcoin

- Advertisement -

Ponudba: Kennedyjev načrt trženja in trženja ter marketinške kampanjeDemokratični predsedniški kandidat Robert F. Kennedy Jr. je v petek dal obljube o trženju in trženju ter marketinški kampanji, ki se zavzemajo za uporabnike bitcoinov, poleg tega pa namerava združiti donacije za trženje in trženje ter marketinške kampanje v bitcoinu.»Kot predsednik bom poskrbel, da bo vaš zapor za obrambo in uveljavljanje bitcoina nedotakljiv,« je omenil Kennedy na Bitcoin 2015 konferenca v Miamiju.

Kennedy, ki je nečak ostarelega predsednika Johna F. Kennedyja in sin Roberta F. Kennedyja, je prejšnji mesec objavil svojo željo za predsednika ZDA .

Kennedy je bil glasen v svoji podpori za kriptovalute, ki jih imenuje “potreben motor inovacij.”

Obljube marketinške kampanjeKennedy je zlasti omenil, da bitcoin zdaj ni vrednostni papir in da morda zdaj ne bi bil reguliran kot vrednostni papir.

»Bitcoin je v kategoriji zase,« je omenil Kennedy.

Ameriški vrednostni papirji in nadomestki Predsednik Fee Gary Gensler je v intervjuju za Intelligencer v februar.

Kennedy je tudi omenil, da bo poskrbel, da bodo ZDA “ostale kraljestvo središča bitcoinov in drugih kriptovalut.”

“Obrnil bom naraščajočo sovražnost zvezne vlade v smeri te trgovine in branil inovacije v stanovanju,” je omenil Kennedy.

Kennedy je tudi omenil, da bo “zmerno imel v mislih”, ali je bil od nas, ki občuduje Rossa Ulbrichta, “preganjan zaradi veljavnih kaznivih dejanj ali kot moda za zatiranje kriptovalut.”

»Glede na to, da so bili neupravičeno postavljeni za zgled, bom imel v mislih, da jih pomilostim,«je omenil Kennedy.»

Ulbricht, ki se je preoblikoval v ustvarjalca in prevladujočega upravljavca temnega trga Silk Road, preoblikoval v, je leta prejel dvojno dosmrtno ječo .

Kennedy je v petek tudi napovedal, da bo “potrebno predsedniško trženje in trženje in marketinško kampanjo v zgodovinski prej združiti donacije v bitcoinih prek skupnosti Lightning.”

Skupnost Lightning je decentralizirana in omogoča takojšnja plačila.

Republikanski predsedniški kandidat Rand Paul je prav tako omenil, da bo združil prispevke za trženje in trženje ter marketinške kampanje v bitcoinih, počakajte v 2015.

»Ta dan smo korak bližje dolgi želji,« je omenil Kennedy. “Ta dan vztrajamo, da je sektor energija, trdnost in prožnost bitcoina.” Vnesite svoj e-poštni naslov za naše vsakodnevne brezplačne novice 2023

Hitro 3 minute branja o današnjih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -