4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Denarna katastrofa FTX s predložitvijo potrebnih vidikov, kripto nadomestni sklad Binance in pilot CBDC v ZDA: Hodler's Digest, 13.–19. nov.

- Advertisement -

Prihaja vsako soboto, Hodler’s Digest vam bo znova pomagal izslediti vse potrebne datoteke spominov, ki so nastali ta teden. Vrhunske (in najslabše) ponudbe, posvojitve in poudarki zakonodaje, vodilni kovanci, napovedi in veliko dodatnega — teden dni na Cointelegraphu v eni hiperpovezavi. Zgodbe ta teden SBF je od Alamede prejel 1 milijardo USD zasebnih posojil: predložitev denarne katastrofe FTX Dokumentacija, povezana s postopki denarne katastrofe FTX, je natisnila, da je podjetje spremenjeno v slabo vodeno na dveh ravneh. Soseska FTX spremenjena v domnevno tiho par korporacij, razvrščenih v štiri silose. Zasebno posojilo v višini 1 milijarde dolarjev, spremenjeno v domnevno dodeljeno šibkemu izvršnemu direktorju FTX Samu Bankman-Friedu, ki je celo izročil takšen silos. Dokumentacija je dodatno natisnila veliko različnih lukenj in nenavadnosti, ki se dotikajo delovanja FTX. Različni regulatorji menda želijo vstopiti v FTX, skupaj s ceno vrednostnih papirjev na Bahamih. Financial Commercial Regulatory Authority, samoregulativna ameriška organizacija, je poleg tega sprožila širšo preiskavo celotnih korporacij, vpletenih v kripto, in ocenila njihovo komunikacijo z maloprodajno javnostjo.

Binance ustvarja nadomestni obnovitveni sklad za ponovne pobude za boj proti likvidnosti Izvršni direktor Binance Changpeng Zhao je razkril svoje delo na povsem svežem skladu, ki bo spet pomagal kripto sektorju v težavah – sektorju, ki ga je padec negativno prizadel FTX. Zdi se, da Zhaov svež sklad spet pomaga “trdnim” kripto nadomestnim korporacijam, ki uživajo likvidnostne točke, je potrdil izvršni direktor v novembru 10 tvit. Takšne korporacije bi verjetno lahko dodatno tiho dosegle Binance Labs, enako učinkovito kot igralci iger, ki želijo, tako da lahko samo dodate kapital v sklad. Sklad ne bo več služil FTX, nasprotno, kot je določil Zhao. Fed New Yorka lansira 12-tedenski pilotni program CBDC z vodilnimi bankami Za V naslednjih treh mesecih si bo Federal Reserve Bank of Fresh York’s Innovation Heart ogledala način simulacije digitalne valute centralne banke (CBDC) s sodelovanjem dveh bančnih velikanov. Citigroup, PNC Bank, BNY Mellon, Wells Fargo in drugi bodo transakcije simuliranega tokeniziranega denarja izvajali s tehniko razdeljene knjige, poravnane v nasprotju s simuliranimi rezervami centralne banke.

Okužba FTX: Katere korporacije je mučil padec FTX? Pičeči padec FTX je vplival splošni kripto dom v parih sistemov – od povečanega regulativnega pogleda do korporacij, ki imajo sredstva, ulovljena s FTX. Dodatno kot korporacije uživajo v poročilih, da so občutile neugodne posledice preizkušnje FTX, nenehno s stotinami in stotinami dolarjev v nevarnosti. Korporacije med drugim vključujejo Galaxy Digital, Sequoia Capital, BlockFi, Crypto.com in Pantera Capital. Na tej stopnji se zdi, da vplivi na prizadete korporacije v bistvu niso več uničujoči za večino, tudi ob predpostavki, da so potrebni vidiki razpon.

SEC potisne časovno omejitev za čaranje na ARK 20 Delnice delujejo Bitcoin ETF do januarja 20300 Čakanje na ime na ARK se nadaljuje 18 Funkcija delnic Bitcoin alternativno trgovani sklad (ETF) iz Združenih držav za vrednostne papirje in alternativno ceno (SEC). Regulator je svojo časovno omejitev odločitve prestavil na januar 21, 2022 v zvezi s preklopom pravil, ki bi omogočil uvrstitev glavnega izdelka Bitcoin. Cena je že dvakrat odložila svojo odločitev za ta izdelek. Različni Bitcoin ETF-ji uživajo soočene zavrnitve SEC v prejšnjem. Zmagovalci in poraženci Ob prekinitvi teden, Bitcoin (BTC) je pri $12, 320, eter (ETH) pri $1,240 in XRP pri $0.34. Splošna tržna kapitalizacija je $577.25 milijard, v skladu s CoinMarketCap. Med največjimi 93 kriptovalute, so trije najboljši dobitki altcoinov tedna Belief Pockets Token (TWT) pri 58.34%, GMX (GMX) pri .38% in Toncoin (TON) pri 20.38%. Trije ukinjeni altcoin poraženci tedna so Casper (CSPR) pri -19.66%, Solana (SOL) pri -17.21% in Cronos (CRO) pri -16.40%. Za dodatne informacije o cenah kripto bodite odločeni, da vas bodo naučili tržne diagnoze Cointelegrapha. Najbolj nepozabni citati »V programih, ki jih postavlja, nikoli ne more biti stvari, kot je skrbništvo nad samim seboj, skrbniki dobijo preveč vredne energije in potem bodo to energijo zlorabili. ” Michael Saylor, izvršni predsednik MicroStrategy “Nikoli v svojem poklicu nisem užival, kot sem videl popolno odpoved kontrol podjetja in popolno odsotnost resničnih denarnih evidenc, kot se je to zgodilo tukaj.”

John Ray III, novi izvršni direktor FTX

“Ponavljam … IZHOD Z VSEH TRGOV” Il Capo Of Crypto, le trgovec s kriptovalutami in analitik

“Vse bi bilo ~70% montiran sh ining zdaj, če ne bi . […] Toda kot zamenjavo sem vložil vlogo, nasprotni ljudje, ki so krivi za to, pa si prizadevajo, da bi vse skupaj zažgali do tal iz sramote.«

Sam Bankman-Fried, krhki izvršni direktor FTX “ Prepričan sem, da obstajata dva igralca iger, ki bosta v naslednjih tednih predvidoma prizadeta […], saj veste, minutna, urejena — vendar bi rekel [FTX], da bo glede na obseg nedvomno celo prejel enega najboljših, preden se vaš cikel nedvomno konča.” CK Zheng, soustanovitelj ZX Squared Capital

»Do danes so bila prizadevanja milijarderjev kripto bratov, da bi odvrnili od kritične zakonodaje tako, da so Washington preplavili s stotinami in stotinami dolarjev prispevkov za marketinške kampanje in porabo za lobiranje, učinkovita.«

Brad Sherman, ameriški kongresnik Napoved tedna Bitcoin oznaka bi verjetno lahko dodatno pošteno tiho padla 41% po FTX ‘Lehmanov trenutek’ — Prognoza Bitcoin je padel pod $17, zgodaj znotraj teden. Sredstvo, ki ga je mogoče pripisati tej resnici, je pridobilo podporo $17,000, najbolj produktivno se soočiti z zavrnitvijo, ki dvakrat na teden obkroži oder, v skladu z indeksom oznake BTC Cointelegraph. Zaradi težav s FTX QCP Capital zdaj pričakuje, da bi lahko BTC predvidoma dodatno pošteno predvidoma padel na $14,, v skladu z diagnozo Elliot Wave notion chart. »To premajhno delovanje vseh kripto virov je tu, da se reši, razen da je večina negotovosti razjasnjena – nedvomno najbolj produktivno prenehanje na vrsti svežega leta,« je QCP potrdil na Telegramu. FUD of the Teden Crypto.com slučajno pošlje 300k ETH v Gate.io, povrne sredstva dni po Špekulacije o zdravju in plačilni sposobnosti Crypto. com dosegel vrelišče ta teden po odpremi nadomestnega digitalnega sredstva 340,000 ETH v Gate.io. Nekateri udeleženci kriptovalute so zamenjavo spremenili v označeno kot sumljivo, saj se je zgodilo sferično v času, ko so borze objavljale dokazila o rezervah po padcu FTX. Crypto.com trdi, da 58 % kriptovalut v lasti uporabnikov je shranjenih v hladnem skladišču, zato je prehod na Gate.io spremenjen v zmedo za par kriptovalut. Izvršni direktor Crypto.com Kris Marszalek je pozneje natisnil, da so bila sredstva na Gate.io poslana po naključju.

Huobi in Gate.io pod ognjem zaradi domnevne izmenjave posnetkov porabe posojenih sredstev Ko že govorimo o Gate.io, ga zraven s kripto alternativo Huobi je bil pod ognjem zaradi domnevne izmenjave zastarelih posnetkov svojih rezerv digitalnih sredstev, ki vključujejo izposojena sredstva. Jasno je, da so bili nekateri trgovci sumljivi, da je Gate.io prejel doplačilo od Crypto.com, preden je objavil svoje dokaze o rezervah. Po drugi strani pa je ustanovitelj Gate.io Lin Han natisnil, da je bil posnetek v poizvedbi spremenjen v posnet oktobra 17, dva dni pred naključnim prenosom Crypto.com 240,08 ETH. Huobi medtem še ni odkril, zakaj je prestopil 11,08 ETH v denarnice Binance in OKX hitro po objavi posnetka. Nesreča FTX bi verjetno lahko podaljšala kriptovaluto do prekinitve 2022: Dokument The 2000 podvrženi trg ni bil več podoben sprostitvi, ki smo jo kdaj videli v kriptovalutah, s kolektivnimi napakami Terre (LUNA), Celsiusa, Voyagerja, FTX in BlockFi, ki tiho odmevajo povsod naokoli. V skladu s svežimi informacijami Coinbase bi lahko padec FTX in njegovi posledični učinki okužbe verjetno podaljšali kriptovaluto še za eno leto. »Neprijetni dogodki v zvezi s FTX nedvomno uživajo zlomljeno samozavest vlagateljev v razredu digitalnih sredstev,« je bila poučena legenda. »Za sanacijo bo potreben čas in nedvomno bi to verjetno lahko podaljšalo kriptovaluto za kopico dodatnih mesecev, po vsej verjetnosti s prekinitvijo 2023 v našem videzu.” Največ pozornosti pritegne vidike Cointelegrapha Blockchain in vse večja plastična pripoved sektorja “Ljudje so pozvani, naj ustvarijo spremembe, da bi ponovno ublažili podnebne spremembe, vendar ne bom potegnil molekule CO2 iz zraka in vam tega ponovil.” Oblikovanje metaverzuma : Oblikovanje, parcela, parcela »Ljudje si to predstavljajo kot 2D življenjski slog … v virtualnem svetu lahko drugi ljudje uživajo v naslednjem viru bolj doma kot drugi.” Banke tiho ponavljajo zanimanje za digitalne vire in DeFi sredi kaosa na trgu Denarne ustanove Passe nadaljujejo s ponavljajočimi se primeri porabe za izboljšanje digitalnih sredstev, skupaj z zmogljivostmi DeFi, ni tema najsodobnejših tržnih predpogojev.

Naroči se V bistvu se najbolj sodelujejo branja v blockchainu. Dostavljeno takoj v enem tednu. Uredniški delavci Pisci in novinarji revije Cointelegraph so prispevali k temu besedilu. 20682

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -