2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Denarnica Exodus se integrira s SportX in omogoča stave na e-šport s...

Denarnica Exodus se integrira s SportX in omogoča stave na e-šport s kripto

Kriptovalute in pametne pogodbe na novo definirajo prihodnost spletnih stav. Esports medtem predstavlja rastoči trg iger na srečo.

1434

Skupni ogledi

56

Skupni deleži

Exodus wallet integrates with SportX to enable esports betting with crypto Exodus wallet integrates with SportX to enable esports betting with crypto Exodus wallet integrates with SportX to enable esports betting with crypto Exodus wallet integrates with SportX to enable esports betting with crypto

Denarnica za kriptovalute Exodus se je uradno integrirala s SportX, spletno platformo za športne in kripto stave, ki uporabnikom omogoča, da stavijo na ešportne igre prek pametnih pogodb, sklenjenih v omrežju Polygon.

Partnerstvo, ki je bilo objavljeno v torek, omogoča več kot milijonu uporabnikov Exodus dostop do SportXove decentralizirane borze stav, kjer lahko stavijo na široko paleto športnih in ešportnih iger. z uporabo kriptovalute. Najmanjši znesek stave je 5 $, denominiranih v USD Coin (USDC), ki jih lahko pošljete neposredno v denarnico Exodus ali zamenjate iz katerega koli 100 kriptovalute, ki jih podpira. Vse trge, ustvarjene, s katerimi se trguje in poravnava na SportX, omogoča omrežje Polygon.

Trenutno je SportX odobren za uporabo v Kanadi, Južni Ameriki, večini evropskih držav razen Francije in Nizozemske ter v večini Azije.

Ešport, ki se nanaša na videoigre za več igralcev, ki se igrajo tekmovalno pred gledalci, je zrasel v milijardo dolarjev vredno industrijo, na trg pa vstopajo glavni razvijalci, kot je Halo.

Kakšna izjava Halo. Njihov ponovni vstop v ešport ni bil nič kaj neverjeten. Uravnoteženi zemljevidi, uvrščena igra in večmilijonski turnirski krog dva tedna po izidu. Bravo @Halo.

In čestitke @OpTic za prvi

— 210T Nadeshot (@Nadeshot) november 23, 2021

Čeprav je razmerje med kriptovaluto in ešportom še vedno nastajajoče, so opazovalci industrije ugotovili “posebno povezavo” med tema dvema domenama. Obe skupnosti imata podobno demografijo in uporabljata tehnologije, ki presegajo geografske lokacije. Financializacija iger na srečo, znana tudi kot GameFi, naj bi prinesla tudi nove priložnosti za industrijo ešporta. (Vendar GameFi ni omejen na financializacijo ešporta, temveč na digitalne igre na splošno.)

Povezan: Coinbase sodeluje z organizacijo ešportnih iger na srečo, ki tekmuje v League of Legends

Kripto borze medtem še naprej širijo svoj odtis na trgu ešporta, pri čemer vodi FTX, ki ga vodi Sam Bankman-Fried. Avgusta je borza izvedenih finančnih instrumentov sklenila sedemletno pogodbo z Dolphin Entertainment za ustvarjanje nezamenljivih žetonov, ki ciljajo na blagovne znamke v več sektorjih, vključno s ešportom. Junija je FTX zapečatil milijon dolarjev 138. se ukvarjajo s pravicami z velikanom ešporta TSM.

Exodus wallet integrates with SportX to enable esports betting with crypto

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments