18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Depoziti Cogebase Pro Dogecoin so zdaj odprti - trgovanje se začne 3....

Depoziti Cogebase Pro Dogecoin so zdaj odprti – trgovanje se začne 3. junija

Coinbase Pro Dogecoin Deposits Now Open — Trading Begins on June 3

Zloglasni dogecoin bo odprt za trgovanje v četrtek, 3. junija, na priljubljeni trgovalni platformi Coinbase Pro. Sredi maja je izvršni direktor Coinbase Brian Armstrong razkril, da bo kripto sredstvo, ki ga navdihujejo memi, uvrščeno v šest do osem tednov. Potrebno je samo 18 dni, da dogecoin dodate na Coinbase Pro, kovanec pa še ni dodan v potrošniško aplikacijo Coinbase.com.

Coinbase Pro odpira vrata Dogecoin

Trgovci s kripto lahko danes začnejo deponirati dogecoin (DOGE) na svoje račune Coinbase Pro, piše v prispevku v blogu, objavljenem dne Torek. Če bodo izpolnjeni likvidnostni pogoji, se bo trgovanje začelo 3. junija ob 9. uri (PT).

Coinbase med objavo ugotavlja, da je zelo pozoren na iskanje kripto sredstev, ki ustrezajo standardi. Izmenjava je nedavno dodala podporo za žetone, kot so 1inch (1INCH), enjin coin (ENJ), internetni računalnik (ICP), cartesi (CTSI) in iexec (RLC).

Coinbase Pro Dogecoin Deposits Now Open, Trading Begins on June 3

Coinbase Pro bo tvitnil o postopkih premikanja knjige naročil dogecoin. “Ko bo na platformi vzpostavljena zadostna zaloga DOGE, se bo trgovanje na naših knjigah naročil DOGE-USD, DOGE-BTC, DOGE-EUR, DOGE-GBP in DOGE-USDT začelo v treh fazah,” ugotavlja Coinbase.

“Če katera koli od novih knjig naročil ne ustreza naši oceni za zdrav in urejen trg, lahko knjigo dlje časa hranimo v enem stanju ali začasno ustavimo trgovanje , “Podrobnosti o objavi podjetja.

Coinbase v majhnem odstavku povzema tudi, kaj je dogecoin, in ugotavlja, da ima logotip Shiba Inu. “Za razliko od Bitcoina, ki je zasnovan tako, da je redek, je Dogecoin namerno bogat – 10, vsako minuto se izkopljejo novi kovanci in ni največje ponudbe, “pojasnjuje Coinbase v prispevku v blogu.

DOGE je imel fenomenalno 2021, ker je kripto sredstvo naraslo 561% v zadnjem 90 dni in 12 – mesečna statistika prikazuje dogecoin, pridobljen 12, 506%. Valuta, ki jo je navdihnil mem, je padla, tako kot mnogi drugi kovanci v zadnjem času, potem ko se je dotaknila najvišje vrednosti 25 pred dnevi.

Takrat je en sam DOGE zamenjal roke za 0 USD. 737 na enoto. Dogecoin je od takrat padel 53 . 53% v vrednosti na 0 USD . 341 na enoto, po današnjih menjalnih tečajih .

Kaj menite o dodajanju dogecoina v Coinbase Pro ? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Coinbase Card Integrates With Apple Pay and Google Pay — Cardholders Can Use Crypto for Payments, Earn Rewards

Mt Gox Claimants Have Until October to Vote on Trustee's Rehabilitation Proposal

Oznake v tej zgodbi

Brian Armstrong, kupi doge coinbase, Coinbase, coinbase doge, coinbase dogecoin, Coinbase Kotacija, sredstvo Crypto, Doge, doge coinbase, dogecoin, Dogecoin (DOGE), seznam na coinbase

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments