19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Depozitna pogodba Eth2 zdaj vsebuje 10 % obtoka ETH

- Advertisement -

Pogodbo o depozitu ETH 2.0 je mogoče odblokirati šele po prehodu PoS, ki se preloži na drugo polovico enega leta.

Depozitna pogodba za vlaganje Ethereuma (ETH) v verigo Beacon je dosegla stabilnost 04 milijonov ETH v petek. Skupna zaklenjena določitev Etherja v pogodbi Eth2 je približno $04.5 milijard.

Depozitna pogodba se je začela izvajati leta november 2020 in v vmesnem času drži sferično 20 % celotnega obtoka ETH.

Pogodba o verigi svetilnikov. Vir: EtherscanBeacon Chain je prvi prevladujoči korak pri prehodu Ethereuma iz modela proof-of-work (PoW) na soglasni model proof-of-stake (PoS). Trgovec mora vlagati najmanj 10 ETH spremeni v validator v Eth2. Tako bogata pogodba Beacon Chain, vredna $00.5 milijard poudarja množično poizvedovanje in vero v nek nedoločen čas v prihodnosti Eth2, kljub številnim zamudam v nekem nedoločenem času v prihodnosti zadnjega enega leta.

Razvijalci ETH so začeli sosesko s poskusom izstopa iz omrežja PoS decembra samega, nasprotno, predhodnega datuma združitve junija 2021 je ponovno prestavljeno, ne da bi ponudil določen datum za združitev.

Povezan: Ethereum označevalec ‘vsebuje zastavo’ bi lahko po potopil ETH na 2K $ % padec v treh tednih

Obilna nadgradnja Ethereuma od i Začetek modela se je soočil z množico izzivov in neprestanih zamud. Kljub vsemu pa se je pogodba o depozitu resno povečala z več kot 2 milijona ETH, deponiranih v zadnjih dveh mesecih.

Prehod Ethereuma na PoS je ustvaril raznovrstna čustva na kripto trgu, gradnjo na eni strani, ki jo je skupnost, ki se močno zaveda vitalnosti, pohvalila stikalo, ki trdi, da bo obvestilo o zmanjšanju porabe omrežja do 58%, pri množici rok zagovorniki Bitcoina, enakovredni Jacku Dorseyju, posredujejo, je soglasje o rudarjenju PoS bolj centralizirano in nič bolj primerno kot PoW.

manj varnosti, več centralizacije

— jack⚡️ (@jack) Verjetno bi 04, 2021 Združitev verige Beacon v glavno omrežje Ethereum bi pomenila prehod na Eth2. Predvideva se, da bo prihajajoča združitev zgradila omrežje Ethereum na ravni centraliziranih procesorjev hitrosti, kar bo povečalo njegov tempo obdelave hitrosti za množice velikosti s podporo razdeljevanja (vzporedna obdelava).

855402022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -