21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Deutsche Bank napoveduje osnovno recesijo v ZDA za naslednje leto

- Advertisement -

Ekonomisti Deutsche Bank so opozorili, da ZDA bodo prihodnje leto preživele najbolj temeljno recesijo. Nasprotno pa je več različnih najbolj temeljnih investicijskih bank, skupaj z Goldman Sachsom in JPMorganom, manj pesimističnih glede dolgotrajnih obetov za gospodarski sistem ZDA.

Prihaja osnovna recesija v ZDA, v skladu z ekonomisti Deutsche Bank Deutsche Bank je napovedala globlji upad kot prejšnja napoved za gospodarski sistem ZDA v dokumentu za kupce, natisnjenem v torek.

Ekonomisti banke so v sodelovanju z Davidom Folkerts-Landauom, glavnim ekonomistom skupnosti in vodjo študije, opredelili v dokumentu, zakaj bo prihajajoča recesija hujša od pričakovane. Opisali so:

Lahko zavarujemo najbolj temeljno recesijo, a naš odločen pogled je, da čim prej in bolj agresivno Fed ukrepa, manj dolgoročno bo škoda za gospodarski sistem.

Dokument pojasnjuje, da to verjetno bi lahko tudi verjetno vzelo bingljanje v resnici dolgo časa pred padcem inflacije pomaga Fed poštenih dveh%. Avtorji so opozorili, da bo centralna banka na videz najbolj agresivno zaostrila denar od 1980s, ki “bo gospodarski sistem potisnila v najbolj temeljno recesijo do konca prihodnjega leta.”

Ekonomisti Deutsche Bank so podrobno opisali: “Spremljamo konzervativno, da Za ustvarjanje delovnega mesta bo tokrat zadostovala cena skladov Fed, ki uspešno izzove različnost med 5 in 6 % … Delno zato, ker bo denarno zaostrovanje podkrepljeno z vrednostjo Fed za stabilnost.”

Kljub temu je veliko različnih najbolj temeljnih investicijskih bank manj pesimističnih kot Deutsche Bank.

Goldman Sachs je tam nedavno ocenil je 04% verjetnost recesija v naslednjih dveh letih. Čeprav priznavajo, da bi verjetno bilo tudi zelo težko govoriti o visoki inflaciji, so Goldmanovi ekonomisti v petek v dokumentu zapisali:

Ustvarjamo, da si ne želimo več recesije, ampak morda ustvarimo potrebo po izboljšanju pozno na tempo malo pod zmožnostmi, pot, ki povečuje možnost recesije.

Mark Haefele, glavni investicijski direktor pri UBS World Wealth Administration, je v dokumentu v ponedeljek zapisal: »Inflacija se bo zmanjšala iz sedanjih faz in ustvarjamo, da ne zahtevamo več recesije iz naraščanja obresti.«

Jacob Manoukian, vodja naložbenih metod pri JPMorganu v ZDA, je ta mesec govoril o tem, da je recesija v predčasnem obdobju zmožnost, ne pa več zmožnost. V vmesnem obdobju je glavni naložbeni strateg Bank of The usa Michael Hartnett v začetku tega meseca opozoril, da prihaja “recesijski šok”.

Razvoj predvidevate, da se v ZDA približuje najbolj temeljna recesija? Omogočite nam, da izveste v spodnjem razdelku za povratne informacije.


Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je naletel na Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi ležijo v varnosti Bitcoin, tehnikah za zagotavljanje izvora, omrežnih učinkih in preseku med ekonomijo in kriptografijo.





Zasluge slike52237405: Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najbolj vznemirljive informativne funkcije. To je način, ki ni več razkritje zagotavljanja ali nagovarjanje za zagotavljanje, da bi se oblegali ali promovirali, ali priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja več naložbenih, davčnih, resničnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, takoj ali obkrožno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročila ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli popolno gradivo, predmete ali podjetja, o katerih govori to besedilo.

52237405

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -