14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain DEX EmiSwap, ki ga upravlja skupnost, zbere 104 milijone dolarjev zasebnega financiranja

DEX EmiSwap, ki ga upravlja skupnost, zbere 104 milijone dolarjev zasebnega financiranja

Kljub nedavnim $ 21 milijarde izgub v DeFi v zadnjih dveh tednih prostor DEX še vedno črpa velike količine trgovanja in vlagatelji vlivajo svoja sredstva, da bi zagotovili njegovo prihodnost.

3231 Skupno ogledov

9 Skupaj delnice

Community-governed DEX EmiSwap raises $104M in private funding

EmiSwap – decentralizirana borza, ki jo upravlja skupnost (DEX) – je zbral ($ milijonov veliko število vlagateljev, od katerih je vsak določil največjo vsoto dolarjev 25, 000 vsak.

Med podpornike borze, ki deluje kot decentralizirana avtonomna organizacija, so Carl Moon, Box Mining, Edna, Jason D TMM Holdings, Hodl.global, ExNetwork Fund in Vključni kripto sklad.

EmiSwap se opisuje kot gamificirana in decentralizirana avtomatizirana borza trgovcev. Avtomatizirane borze, ki temeljijo na trgih, se ne zanašajo na knjige naročil, kot so običajne borze, temveč uporabljajo matematične formule za cenitev sredstev. Zagotavljajo tudi likvidnost iz več združenj in za trgovanje uporabljajo pametne ali peer-to-peer pogodbe.

Ponudba EmiSwap vlagateljem je poleg tega popolno povračilo provizij za plin Ethereum . V tretjem četrtletju letošnjega leta načrtuje tudi lansiranje nezamenljivih žetonskih kartic, imenovanih NFT Magic Cards, kot gamificiran mehanizem, katerega namen je pritegniti več uporabnikov. Strategija platforme vključuje tudi ponujanje nagrad za spodbujanje ponudnikov likvidnosti in zamenjav, zagotavljanje podpore za več in več blokov ter spodbujanje imetnikov žetonov ESW, naj glasujejo o prihodnjem razvoju organizacije.

DEX je prvi projekt, ki se je začel v okviru zavezništva EmiDAO, katerega člani so Alpha Sigma Capital, DigiFinex Exchange, IDCM Exchange, HollaEx Exchange in drugi. Izkušnje partnerjev med njimi zajemajo vrsto strokovnega znanja pri operacijah izmenjave kriptovalut, projektih DeFi, finančnih storitvah in skladnosti z zakonodajo (eKYC in AML).

Drugi nedavni dvigi v prostoru DeFi vključujejo 16 podpora uglednih blockchain investicijskih podjetij protokolu za interoperabilnost DeFi Composable Finance in zbiranje sredstev DiversiFi od podjetij za kripto tvegani kapital. Oba sta bila bistveno manjša vsota kapitala, in sicer 7 milijonov oziroma 5 milijonov dolarjev.

Prejšnji članekNasdaqov seznam rudarjev Bitcoinov poziva Kitajsko, naj odpre vrata zelenemu rudarstvu
Naslednji članekGuggenheimov novi sklad bo morda želel izpostaviti Bitcoin, kaže vložitev SEC

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments