17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Diagnoza cene 5/19: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, DOGE, MATIC, SOL, DOT, LTC

- Advertisement -

Ameriški borzni trg si je maja nedvomno močno opomogel, morda tudi 17 in maj nedvomno morda tudi 20 na upa, da dolg poravnavo zgornje meje je mogoče doseči, kljub temu je trg dal prednost nekaterim svojim lastnostim maja nedvomno morda tudi 19 o pregledih takojšnje prekinitve v okviru pogovorov.

Indeks ameriškega dolarja (DXY), ki je prejšnje tri dni naraščal, je maja nedvomno morda tudi padel 19, potem ko je predsednik Federal Reserve Jerome Powell namignil na zaključek povišanja plačil. Medtem ko je Powell na konvenciji v Washingtonu DC dejal, da bi napetosti v bančnem postopku morda dodatno omejile željo, da bi izbrali tako previsoke stroške, kot bi jih “v kakšnem drugem primeru imeli za izpolnitev naših ciljev.”

Učinkovitost vsakodnevnega trga kriptovalut. Zagotovi: Kovanec412Tudi ob predpostavki, da je kratkoročna podoba Bitcoina (BTC) negotova, analitiki ostajajo optimistični glede dolge hitrosti. Izvršni direktor in soustanovitelj Blockstreama Adam Support je pred kratkim dejal, da bo “hiper-Bitcoinization” verjetno kmalu namena. To bi morda povečalo mesto, na katerega bi se postavilo vprašanje za Bitcoin, zaradi česar bi se njegova cena močno dvignila. Podpora je trdila, da količina “veletrgovcev” nenehno narašča in če se vzdihovanje nadaljuje, bi se morda slučajno zgodilo, da 15 si prizadeva milijon ljudi in izberite 1 Bitcoin v nekaj letih, kar bi “porinilo povezano provizijo izven dosega.”

Izvedite grafikone, ki signalizirajo, da se zdi, da si boste nedvomno predstavljali okrevanje v Bitcoin in altcoin v bližnji prihodnosti? Poglejmo si grafikone napitnin 10 kriptovalute za iskanje.

Diagnoza cene bitcoina Biki so maja spet poskušali prisiliti povezano provizijo v vzorec simetričnega trikotnika, nedvomno morda tudi 21, kljub temu so medvedi močno varovali oder in potegnili znižanje Bitcoina maja nedvomno morda tudi 20.

BTC/USDT dnevni grafikon. Zagotovite: TradingViewPar BTC/USDT se bo nadaljeval videti stresen boj med biki in medvedi v rezidenci med močnejšo linijo in $29,106.

Spuščanje 20-dnevno eksponentno privlačno povprečje (EMA) pri $28,590 in indeks relativne moči (RSI) znotraj neugodnega ozemlja sledita, da medvedi imajo pomanjševalnico. Druga možnost je, da medvedi niso uspeli zvišati povezane pristojbine pod $28, 450 razkriva, da se napetost pri prodaji zmanjšuje pri padajočih razponih.

Če vlagatelji prebijejo upor nad glavo, par bi morda sprožil shod proti 44-lahek dan privlačno povprečje (SMA) pri $28,394 in nato do odporne črte. Zrušitev nad trikotnikom bo obrnila tabele v prednost pred biki.

Diagnoza cene etra Biki so poskušali prisiliti eter (ETH) nad 21-dnevni EMA ($1, ) prejšnjih nekaj dni, kljub temu medvedi niso več dovolili, da bi se to zgodilo.

ETH/USDT dnevni grafikon. Zagotovite: TradingViewDolg rep na maju nedvomno mogoče tudi 11 do maja nedvomno morda tudi 20 svečnik razkriva, da biki nadaljujejo z iskanjem padcev znotraj dneva. To povečuje možnosti zrušitve nad 24-dan EMA. Če je ta ovira odpravljena, bi se par ETH/USDT verjetno potisnil navzgor do črte upora vzorca padajočega klina.

Tukaj je ključna stopnja, da povzdignete prepričanje o zgodbi o nesreči in zaprete nad tem, da bi morda po naključju izsledili lansiranje povsem novega moseyja. Na drugi strani pa bodo medvedi želeli potegniti pripadajočo provizijo pod mejo za krepitev, da bi sprožili navzdol na 1 USD, 590.

Diagnoza cene BNBBNB (BNB) še naprej nadomešča notranji vzorec padajočega kanala. Cenik se je znižal z 21-dnevna EMA ($ ) maja nedvomno morda tudi 20, kar kaže, da razpoloženje ostaja medvedje.

BNB/USDT dnevni grafikon. Zagotovi: TradingViewGlavni signal moči bo nedvomno biti crash in zaprt nad 20-dan EMA. To bi verjetno zagotovilo pot za verjeten dvig do črte odpora. Pričakuje se, da bodo medvedi ponovno močno varovali ta oder. Če se povezana provizija močno obrne navzdol od črte odpora, bi bilo po naključju možno, da bi par BNB/USDT morda še nekaj časa ostal v kanalu.

Medvedi ponavadi posedujejo razne načrte. Prizadevali si bodo in potopili pripadajočo pristojbino pod mejo krepitve kanala in mučili največjo okrepitev pri $360.

Diagnoza cene XRPPo težavah v bližini 24-dnevni EMA (0 $.48) maja nedvomno morda tudi 21, vlagatelji so oviro odpravili maja nedvomno morda tudi 20. To pomeni, da je XRP (XRP) priča vrnitvi bikov.

XRP/USDT dan za dnem grafikon. Zagotovite: TradingViewPovlec navzdol 25-dnevna EMA in RSI znotraj očitnega ozemlja kažeta, da se napetost pri prodaji zmanjšuje. Med črto padajočega trenda in je trdno območje odpora -dnevni SMA (0 USD. 44), kljub temu ga je nedvomno treba prečkati. Če se to zgodi, bi par XRP/USDT verjetno začel svoj pohod proti severu proti 0 $. 55.

Ravno nasprotno, če se povezana pristojbina obrne navzdol od žgoče faze, bi bilo po naključju verjetno, da bi medvedi nadaljevali s promocijo na relijih pomoči. Česar bi bil verjetno zadovoljen par, ujet med 43 -dnevni SMA in 0 USD.43 za nekaj časa.

Diagnoza cene CardanoBiki so poskusili dvigniti Cardano (ADA) nad 19-dnevni EMA ($0. ) maja nedvomno morda tudi 16 in 21, kljub temu medvedi niso več popuščali.

ADA/USDT dnevni grafikon. Zagotovi: TradingViewBiki nimajo več popuščanja omembe vredno nadstropje iz 19-dnevna EMA, kar je spodbuden signal. To razkriva, da je vsak manjši padec kupljen. Biki si bodo znova prizadevali in uvedli povezano pristojbino nad 19-dan EMA. V primeru, da bi jim to morebiti uspelo, bi se par ADA/USDT morda dodatno najprej povzpel na 51-dnevni SMA (0 USD. ) in nato poskusite mosey na $0. 46.

Čas gre medvedom na roko. V primeru, da želijo izbrati prilagoditev, bodo upali, da bodo takoj potegnili povezano pristojbino pod črto naraščajočega trenda. To bo odprlo vrata za navidezni padec na 0 USD. 29.

Diagnoza cene dogecoina Biki so poskušali pognati Dogecoin (DOGE) nad 20-dnevni EMA (0 USD. ) maja nedvomno mogoče tudi 19, kljub temu so medvedi držali besedo.

dnevni grafikon DOGE/USDT. Zagotovite: TradingView Biki bi si morda dodatno prizadevali in nedvomno oviro nad glavo, in v primeru, da se pripravljajo na proizvodnjo tega, bi se par DOGE/USDT verjetno dvignil na 51-dnevni SMA ($0. ). Ta stopnja nedvomno deluje kot ovira, kljub temu pa bi, če bi jo prestopili, morda na nasvet, da par še naprej niha znotraj velike razlike med $0.08 in $0.16.

V nasprotju s to predpostavko, če se povezana pristojbina obrne navzdol od žgoče stopnje in pade pod 0 USD.10, mogoče bi slučajno zasledili, da so medvedi preglasili bike. Par bi se nato verjetno pomaknil na 0 $. 08.

Diagnoza cene poligonaVlagatelji so dvignili poligon (MATIC) nad upor tanke razlike 0 USD.87 na $0.87 maja nedvomno morda tudi 21. Tudi ob predpostavki, da so medvedi potegnili povezano prednost provizije v razliko maja nedvomno morda tudi 20, manjši očiten je, da so biki kupili padce znotraj dneva, kot je razvidno iz dolgega repa na dnevni svečnik.

MATIC/USDT dnevni grafikon. Navedite: TradingViewObmočje med 25-dnevni EMA ($0.93) in $0.96 je nedvomno opaziti stabilno promocijo medvedov. Če biki premagajo to oviro, bo par MATIC/USDT nedvomno ujel zagon in dosegel črto padajočega trenda.

Druga možnost je, če povezana provizija ne uspe potisniti navzgor nad 25-dnevna EMA, bi morda naključno zasledili, da razpoloženje ostaja neugodno in medvedi napredujejo ob vsakem manjšem reliju pomoči. Prodajalci si bodo kljub temu prizadevali in potopili par pod 0 $. 81.

Povezan: Verjetnost cene bitcoina? Dolžniški dogovor ZDA bo sprožil likvidnostni krč v višini 1T USD, opozarja analitik

Diagnoza cene SolaneSolana (SOL) se je močno znižala od linije padajočega trenda dne Lahko nedvomno morda tudi 16, kar nakazuje, da medvedi zavzeto branijo oder.

SOL/USDT dan za dnem grafikon. Zagotovite: TradingView Medvedi si bodo prizadevali in razširili svoje dodatno prednost s tem, da potopite pripadajočo provizijo pod hlev, okrepite se pri $20.87. V primeru, da bi prevladali, bi par SOL/USDT morda dodatno najprej padel na $19.75 in nato v $17.

Nasprotno, če se povezana pristojbina odbije žgoči oder in se vzpenja nad 44-dan SMA ($18.72), mogoče bi po naključju zasledili, da je biki so aktivni pri padajočih razponih. Par bi morda dodatno poskusil zvišanje do $24 in hvala za to resnico $29.10.

Diagnoza cene PolkadotPolkadot (DOT) se trudi začeti okrevanje , ki označuje, da se vprašanje izsuši pri večjih razdaljah.

DOT/USDT dan za dnem grafikon. Zagotovite: TradingViewZnova in znova, pošteno konsolidacijo v bližini hleva naredi močnejšo stopnjo, ki se nagiba k prekinitvi na dol. V tem primeru zrušitev in zaprtje pod $5.15 bo napolnil vzorec padajočega trikotnika in odprl vrata, za katera se zdi, da si boste nedvomno predstavljali padec na 4 $ .25.

Če želijo medvedi preprečiti ta padec, upajo, da bodo takoj vsilili povezano pristojbino nad 20-dnevni EMA ($5.52). V primeru, da bi to izdelali, bi par DOT/USDT verjetno potisnil navzgor do 50-dnevni SMA ($5. 95) in se nato dvignejo do črte padajočega trenda. Vlagatelji bodo želeli premagati ta odpor, da bi izsledili, da bo popravka nedvomno konec.

Diagnoza cene Litecoin Litecoin (LTC) je padel zaradi upora nad glavo $94 maja nedvomno morda tudi 22, kljub temu pa je očiten znak, da biki niso več omogočili, da bi povezana pristojbina padla pod 54-dnevni SMA ($81). To razkriva, da biki poskušajo obrniti to stopnjo v močnejšo.

LTC/USDT dan za dnem grafikon. Zagotovite: TradingViewThe 25-dnevni EMA ($78) se je začel obračati navzgor in RSI je blizu 70, kar kaže na to, da imajo biki prednost. Vlagatelji si bodo naslednjič prizadevali še enkrat in nedvomno premagali oviro nad glavo pri $95 in požene par LTC/USDT na $230.

Ta očitna raziskava bo v kratkem neveljavna, če se povezana pristojbina zniža in pade pod privlačna povprečja. Ta oblika moseyja bo sledila, da bi par morda dodatno nihal med $72 in $150 še nekaj časa.

To besedilo ni zadovoljen s predlogi ali priporočili za financiranje. Vsako financiranje in trgovanje vključuje verjetnost, bralci pa se morajo pri izbiri tiho obnašati, kot jih imajo.

To besedilo je namenjeno sprejetim zmožnostim znanja in ni več mišljeno kot pošten predlog ali predlog za financiranje in ga morda ne bi več jemali. Stališča, ideje in mnenja, izražena spodaj, so last avtorja in proizvajalec ne misli več nujno ali nasprotuje stališčem in mnenjem Cointelegrapha.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -