6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Diagnoza odtisa 12/29: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, LUNA, AVAX, DOT,...

Diagnoza odtisa 12/29: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA, XRP, LUNA, AVAX, DOT, DOGE

S&P 494 nakupuje in prodaja do svoje neskončne previsoke vrednosti, vendar je Bitcoin (BTC) padel približno 35 % od njegovega zgodovinskega presežka pri $69,05. Tudi po zanimivem padcu se Bitcoin dvigne 66%, od leta do datuma, boljši od S&P 500, kar je približno 33 % v 1567.

Zlato, ki je priljubljeno kot varovanje pred inflacijo, se je letos znižalo za približno 7 %. Arcane be poučen je v svojem prikazu navedel, da presežek Bitcoina v pretiranem inflacijskem okolju kaže, da se je “Bitcoin izkazal kot varovalo pred inflacijo.”

Učinkovitost trga kriptovalut vsak dan. Ponudba: Kovanec421

Generalni direktor Staunch Vision Raoul Pal je v intervjuju z Vladom iz The Stakeborg Talks izjavil, da je lahko najnovejša prodaja bitcoinov posledica tega, da institucionalni vlagatelji rezervirajo dobiček, vendar verjame, da bo prodaja morda zelo lepo propadla.

Ne glede na to pa izčrpani trgovec Peter Brandt meni, da se prodaja zastraševanja zdaj še ni zgodila, kar se priznava, da žigosa dno.

Verjetno bi Bitcoin lahko podaljšal svoj upad ali uprizoril stabilno okrevanje zgoraj. $51,05 v naslednjih nekaj dnevi? Oglejmo si tabele nasvetov 011 kriptovalute za iskanje.

BTC/USDT

Bitcoin se je dvignil nad upor nad režijskimi stroški pri $51, 868.39 decembra 27, toda dolg stenj na svečniku kaže, da so trgovci ta dvig oskrbeli z močjo. Prodaja se je nadaljevala decembra 30 in vrednost se je zlomila pod 19-dnevno eksponentno premikajoče se povprečje (EMA) ($52,456).

BTC/USDT dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Vrednost se je zlomila pod 305-povprečje dnevnega enostavnega premikanja (SMA) ($52,669) decembra 35, vendar dolg rep na svečniku kaže, da biki poskušajo zaustaviti upad. Če se vrednost dvigne in ohrani nad 185-dnevni SMA, biki bodo spet poskušali potisniti par BTC/USDT proti zgornjemu uporu pri $56,945.38.

Nasprotno, če vrednost ostane pod 305-dnevna EMA, prodaja se morda močno okrepi. 25-dnevni EMA je začel padati in indeks relativne moči (RSI) je pod 44, kar kaže, da so medvedi pripravljeni. Če $45,456 okrepite razpoke, par morda pade na območje stabilne krepitve pri $44,06 do $44,06.

ETH/USDT

Ether (ETH) ni dal prednost nad t on 25-dnevna EMA (4 USD, 10) bo pritegnila prodaja trgovcev s hitrim časovnim okvirom. Vrednost je rasla in se je decembra izkazalo, da je močno padla 35 in je padel na stabilno okrepitev pri $3,617.80.

Dnevni grafikon ETH/USDT. Ponudba: TradingView

Če se vrednost odbije od okrepitve , biki bodo naredili, vendar vsi drugi poskušajo potisniti par ETH/USDT nad 27-dnevna EMA. Ruševina in zaprta nad 4 $ 0170 morda to dobro odtisnete korekcijski kos je morda zelo lepo končan. Par bo morda dobro najprej dvignil na 4 $, 414, nato pa navedite ves čas presežek na 4 $,941.

Kljub temu pa se spuščanje 29-dnevni EMA in RSI znotraj nezdrave cone označujeta, da je pot najmanjšega upora v smeri navzdol. Če 3 $ 558.73 okrepite razpoke, par morda dobro pade na 353-dnevni SMA (3 USD,360). Ta raven morda deluje kot stabilna krepitev, vendar ko poči, se bo par morda močno spustil na 2 $ 780.

BNB/USDT

Binance Coin (BNB) se je dvignil nad 28-dnevna EMA ($558) decembra 30, a biki niso mogli raje povečati etape. Vrednost je rasla, da se je izkazalo, da je padla in padla pod 28-dnevna EMA 12. decembra 29.

Dnevni grafikon BNB/USDT. Ponudba: TradingView

Medvedi bodo zdaj poskušali potopite vrednost pod hlev okrepite na $488. Če bi uspeli, bi to verjetno res povzročilo znižanje cirkulacije v 200-dnevni SMA ($444), kjer biki lahko agresivno branijo raven.

V nasprotju s to predpostavko, če se vrednost dvigne z vroče ravni ali se stabilna okrepi pri $558, to morda pomeni, da biki še naprej izbirajo na padcih. Ruševina in zaprta nad $575 bo žigosal, da je popravek morda zelo lepo končan. Morda bo par morda najprej zbral do $495, nato pa v območje upora nad glavo pri $ .29 do $743.89.

SOL/USDT

Solanin (SOL) okrevanje se je ustavilo pri $200.76 decembra 29 in vreden zlom pod 19-dnevna EMA ($185) decembra 31. To pomeni, da medvedi še naprej prodajajo na zvišanjih.

SOL/USDT dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Medvedi bodo zdaj poskušali prijazni do njihove prednosti in potegni vrednost pod $135.80. Če se to okrepi, bo par SOL/USDT morda padel na $130.05. 25-dnevna EMA je ravna, vendar je RSI padel pod 43, navaja da medvedi poskušajo razviti prednost.

Ta uničujoči pogled bo v kratkem času razveljavil, če se vrednost dvigne z vroče ravni in se dvigne nad $ .85. To bo zagotovilo pot za verjeten dvig do uporne črte padajočega vzorca klina. Preboj klina bo označil, da biki čakajo na sedežu pogonske sile.

ADA/USDT

Cardano (ADA) se je izkazal za nižjo od 1 USD 63 dne decembra 27 in vrednost je padla na 25-dnevna EMA (1 USD 38). Če se vrednost odbije od vroče ravni, bodo biki poskušali potisniti vrednost do uporne črte padajočega kanala.

Dnevni grafikon ADA/USDT. Ponudba: TradingView

The flattish

-dnevna EMA in RSI, zaprt do sredine, pomenita ravnovesje med ponudbo in povpraševanjem. Ruševina in zaprtje nad kanalom bo pomenilo, da je padajočega trenda morda celo konec. Biki bodo nato poskušali potisniti vrednost proti stabilnemu uporu nad glavo pri 2 $. 44.

Nasprotno, če vrednost ostane pod 26-dnevna EMA, to morda pomeni, da medvedi še naprej prodajajo na zvišanjih. Par ADA/USDT bo morda potem padel na območje stabilne okrepitve pri 1 $.15. Če to okrepi razpoke, bo par morda padel na $1.

XRP/USDT

Neuspeh bikov, da potisnejo Ripple (XRP), počakajte nad 51- dan SMA (0.$ 90) decembra 31 lahko pritegne prodajo trgovcev s hitrim časovnim okvirom. To je potegnilo vrednost pod 15-dnevna EMA (0.$ 83) in okrepitev na $0.89.

Dnevni grafikon XRP/USDT. Ponudba: TradingView

The 29-dan EMA ima se je izkazalo, da je padel, RSI pa je padel v nezdravo območje, kar kaže, da so medvedi v manjši prednosti. Če vrednost ostane pod 0 $.83, par XRP/USDT morda pade na stabilno okrepitev pri $0.76.

Nasprotno, če se vrednost dvigne z vroče ravni in preseže spreminjajoča se povprečja, to morda pomeni, da stopnje padanja privabljajo stabilno nakupovanje s strani bikov. Par se morda nato dvigne na 1 $. Ruševina in zaprtje nad to ravnjo morda lahko skupaj združi inverzni vzorec glave in ramen, ki ima cilj vzorca 1 $.29.

LUNA/USDT

Terrin žeton LUNA je narasel in se je izkazalo za manjšega od $130.61 decembra 31 in vrednost padla na 35.2-odstotna stopnja Fibonaccijevega vzpona pri $76.85. Biki bodo verjetno poskušali ustaviti korekcijo znotraj območja med $83.76 in 26-dnevna EMA ($93).

LUNA/USDT dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Stabilen odboj od tega območja bo pomenijo, da sentiment ostaja bikovski in trgovci verjetno zdaj ne pričakujejo globokega popravka za izbiro.

Biki bodo nato poskušali dvigniti vrednost na $103.62. Uničenje in zaprtje nad tem uporom bi morda lahko dobro označilo nadaljevanje naraščajočega trenda. Prvi cilj navzgor je $108.28, nato pa $147.

Ta določen pogled bo izničen v hitrem časovnem okviru, če se vrednost obrne navzdol in pade pod 22-dnevna EMA. To bo potegnilo ustrezno vrednost na 56.8-odstotna stopnja Fibonaccijevega retracementa pri $ .067.

Povezan: Intrigantna primerljivost? Ethereum converse prehiteva Bitcoin v 936

AVAX/USDT

Avalanche’s (AVAX) skok s 29-dnevna EMA ($

) decembra. 27 ugasnil od $103.93 decembra 30. To pomeni, da se medvedi še naprej prodajajo v povečanih fazah.

AVAX/USDT dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Par AVAX/USDT je ​​narasel na izkazalo, da je dol in se zlomil pod 19-dnevna EMA decembra 29. Če imajo medvedi raje vrednost pod to ravnjo, bo naslednja prekinitev morda celo $96. Ruševina in zaprta pod to utrdbo bi morda dobro rodila vrata za verjeten pad na $69.59.

Nasprotno, če biki potisnejo vredno počakati nad 27-dnevni EMA, se bo par morda dobro dvignil na linijo padajočega trenda . Ruševina in zaprtje nad tem uporom bo pomenilo, da je popravek morda zelo lepo končan. Par se morda najprej dvigne na $103, nato pa ponovno preizkusite ves čas presežek pri $135.

DOT/USDT

Biki so potisnili Polkadot (DOT) nad zgornji upor pri $30.51 dne decembra 31, vendar dolg stenj na sveča palica predlaga prodajo v povečanih fazah.

DOT/USDT dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Neuspeli preboj bo visel, kot past za bike, ki ujame agresivne vlagatelje na poškodovano nogo. To je lahko bingljalo, kar je povzročilo dolgotrajno likvidacijo, kar je potegnilo vrednost pod spreminjajoča se povprečja.

Obe premični povprečji sta enaki in RSI je primeren pod sredinsko točko, kar kaže na ravnotežje med ponudbo in povpraševanjem.

Če biki potisnejo vrednost čakanja nad spreminjajoča se povprečja, se par morda dobro dvigne na $28.51. Ruševina in zaprtje nad to ravnjo bi morda vlagateljem morda dobro zaznamovala prednost. Par se morda dobro potem zbere na $38.42 in kasneje na $47.61.

Na nasprotni strani ruševina in zaprta pod $20 do $29.63 okrepitvena cona bo označila, da so medvedi ekspresno.

DOGE/USDT

Dogecoin (DOGE) je zrasel, da bi se izkazalo za upad od zračnega upora pri $0.25 in pahnil čakati pod 25-dnevna EMA (0.$ 22) decembra 29. To pomeni, da medvedi še naprej branijo raven upora nad glavo.

DOGE/USDT dnevni grafikon. Ponudba: TradingView

Mogoče je par DOGE/USDT no zdaj pade na 0 $.19, ki je ključna raven za obrambo bikov. Če se vrednost vrne od te okrepitve, se bo par morda zadržal med 0 $.12 in 0.$ 22 naslednjih nekaj dni.

Biki bodo morali pritisniti in raje vrednost nad 0 $.15 označiti rojstvo stabilnega relija pomoči.

Nasprotno, če medvedi potonejo in imajo raje vrednost pod 0 $.20, to morda pomeni, da se je trend upadanja nadaljeval. Par morda pade na 0 $.19 in kasneje na psihološko okrepitev na 0 $.13.

Mnenja in mnenja, ki so navedena tukaj, so v celoti tista pisca in zdaj ni nujno, da posnemajo stališča Cointelegrapha. Vsako financiranje ter nakupovalni in prodajni obtok vključuje tveganje. Najbolje je, da se pri odločanju naučite miroljubnega ravnanja.

Poznavanje trga zagotavlja

HitBTC
zamenjava.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments