17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Diagnoza oznak 4/27: BTC, ETH, BNB, XRP, SOL, LUNA, ADA, AVAX, DOGE, DOT

- Advertisement -

Indeks ameriškega dolarja (DXY) se je dvignil nad najvišje vrednosti, ustvarjene marca 2020 in lahko tudi nepristransko naslednja stran od več 356 grafikon najvišjih dni v januarju 2021. Model kroženja Bitcoin (BTC) je nenehno obratno povezan z DXY. Zato, razen da bo dolar obrnil svoj poln trend rasti, bo stabilna obnova Bitcoina verjetno prefinjena.

Kljub nespornemu dejstvu, da Bitcoin zdaj ni več potrdil dna, se zdi, da institucionalni pokrovitelji zadržujejo začeli svoje nakupe po nižjih razponih. Kanadski sklad za zamenjavo Bitcoinov Cause je dodal 1, 119 BTC v svoje imetje, ki temelji na platformi za analizo podatkov Coinglass. Vir za analizo navad Santiment je dodatno pozval, da je hobi množice pri nakupovanju dipa presegel šest tednov.

Vsakodnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Coin391Kriptosektor je bil pod stresom v 2021, vendar to zdaj ni več zmanjšalo spora o tveganem kapitalu (VC) v različne sektorje veriženja blokov. Glavna četrt 2021 je bil priča naložbam v VC v višini več kot $13.6 milijard v podjetju blockchain, kateri je 51 % skupnih naložb VC v 2021. To razkriva dolgoročno dosegljivo izboljšanje poslovanja.

Ali bodo celo Bitcoin in altcoini, ki začnejo obnovo iz svojih ustreznih, dosegli močnejše razpone? Poglejmo tabele nasvetov 06 kriptovalute za iskanje ven.

BTC/USDTObnova bitcoina aprila 33 zastal pri 16-dnevno eksponentno zanimivo skupno ($44,618), kar kaže, da razpoloženje ostaja škodljivo in da trgovci promovirajo na shodih. Manjša ugotovitev je, da se je model v zadnjem času odbil od močnejše linije naraščajočega kanala, kar kaže, da biki poskušajo zaščititi to stopnjo.

BTC/USDT dan – dnevni grafikon. Vir: TradingViewČe bo skok vztrajal, bodo biki znova poskušali potisniti model nad 26-dnevni EMA in 52-dnevno preprosto zanimivo skupno (S46,40). V primeru, da jim uspe, to morda tudi nepristransko kaže na to, da lahko par BTC/USDT tudi podaljša svoj stalni notranji kanal za par dodatnih dni.

Nasprotno, če model zavrne iz trenutne stopnje ali 20-dnevna EMA in odmori pod kanalom, to je morda tudi nepristransko namigujejo, da so medvedi v skladu z določili. Par lahko nato lope do $32,300 in kasneje na $23,0745.

ETH/USDTEter (ETH) enkrat ponovno zavrnil 23-dnevna EMA (3,0 USD 16) aprila 34, kar kaže, da medvedi nadaljujejo s promocijo na shodih do te stopnje. Medvedi bodo zdaj poskušali potegniti model na gornjo črto trenda.

Dnevni grafikon ETH/USDT. Vir: TradingViewČe medvedi potopijo model pod trend navzgor, lahko par ETH/USDT prav tako pade proti $2, 391. Biki bodo na tej stopnji poskušali ustaviti upad, če pa jim ne uspe, lahko tudi trženje pobegne in par se lahko nepristransko spusti na 2 $ 159.

Če se model dvigne iz trenutne stopnje, bodo pokrovitelji modelirali še en dodatni poskus, da bi par pognali nad 25-dnevna EMA. V primeru, da se dogovorita za dosego tega, lahko par tudi dvigne na 3 $, 119 in pozneje poskusite preklopiti navzgor 194-dnevni SMA (3 USD, 460).

BNB/USDTBinance Coin (BNB) je zaprt v okviru hitre okrepitve pri $431 aprila 26, kar kaže na šibko točko prihodnjega termina. Biki zaenkrat poskušajo potisniti podporo modela nad fazo zloma.

Dnevni grafikon BNB/USDT. Vir: TradingViewV primeru, da jim uspe, model lahko potisne tudi navzgor do 16-dnevna EMA ($450). To je obvezen odpor pri spodbujanju gledanja, ker če biki očitno to oviro, se lahko par BNB/USDT tudi dvigne na $. in kasneje poskusite rally na $472.

V nasprotju s to predpostavko, če medvedi obrnejo $391 stopnja v odpor, BNB /USDT par lahko prav tako nadaljuje svoj padajoči trend in se spusti proti stabilnemu, močnejšemu pri $300. Spust 19-dnevni EMA in RSI znotraj območja škode opozarjata, da pot najmanjšega odpora je na nižji strani.

XRP/USDT Dolgi rep Ripple (XRP) na aprilu 30 svečnik razkriva stabilno nakupovanje pri padajočih razponih. Druga možnost je, da biki zdaj tudi ne morejo več izbrati modela nad 0 $.72 aprila 26, kar je povzročilo še eno promocijo .

Dnevni grafikon XRP/USDT. Vir: TradingViewThe downsloping -dnevna EMA (0.$ 72) in RSI prihajata v cono preprodaje, ki poudarjata, da imajo medvedi prednost. Če se model zlomi pod hitrim, okrepite za 0 $.64, lahko par XRP/USDT prav tako pade na stabilno, da postane močnejši pri $0.52.

Nasprotno z ob tej predpostavki, če se model odbije od trenutne stopnje, bodo biki še enkrat poskusili potisniti in izbrati par nad stopnjo zloma pri $0.65. V primeru, da jima uspe, lahko par potisne tudi navzgor do 51-dnevni SMA (0.$ 79).

SOL/USDT Biki so zadnja dva dni branili močnejšo linijo vzpenjajočega se kanala, vendar še niso bili pripravljeni potisniti Solane ( SOL) nad 23-dnevna EMA ($119). To pomeni, da povpraševanje izgine pri višjih razponih.

Dnevni grafikon SOL/USDT. Vir: TradingViewThe downsloping -dnevni EMA in RSI pod 43 opozoriti prodajalcem. Če se model zavrne s trenutne stopnje ali 20-dnevna EMA, to je morda tudi nepristransko povečati možnost spusta pod vzpenjajočim se kanalom. Če se to zgodi, se lahko par SOL/USDT spusti tudi do močnejšega stabilnega pri $72.

Druga možnost je, če se model dvigne iz trenutne stopnje in preseže 26-dnevna EMA, to morda tudi nepristransko kaže na kopičenje na močnejši liniji. Par se lahko nato zbere tudi na $96. Pokvarjenje in zaprtje nad to stopnjo bo namigovalo, da lahko par tudi nepristransko podaljša svoje bivanje v notranjosti kanala za par dodatnih dni.

LUNA /USDTTerrin žeton LUNA niha nad in pod 26-dnevna EMA ($93) zadnjih nekaj dni. Pokrovitelji so model potisnili nad 51-dnevni SMA ($94) aprila 33, vendar tudi zdaj ne more več izbrati višjih razponov.

Dnevni grafikon LUNA/USDT. Vir: TradingViewMedvedi so potegnili podporo modela pod 23-dnevna EMA aprila 32. Če model zdrsne in obdrži pod $79, LUNA /USDT par lahko tudi nadaljuje s strmoglavljenjem proti stabilni rasti pri $69. Pokrovitelji so nagnjeni k agresivni zaščiti te stopnje.

Če se model obrne iz trenutne stopnje in se dvigne nad 51-dan SMA, biki bodo spet poskusili dvigniti par nad psihološki upor pri $94. V primeru, da jima uspe, lahko par tudi nepristransko potisne navzgor do zgodovinskega presežka pri $94 .

Ravno 19-dnevni EMA in dejanski RSI pod dosežena srednja točka zdaj ne daje več pregledne podpore tako bikom ne medvedom.

ADA/USDT Potem ko se običajno ne uspe prekiniti nad psihološko stopnjo pri 1 $, je Cardano (ADA) postopoma padal proti stabilni rasti pri 0 $.74.

Dnevni grafikon ADA/USDT. Vir: TradingViewThe downsloping -dnevna EMA (0.$ 93) in RSI prihajata na preprodano ozemlje, ki spodbujata medvede. Prodajalci bodo zdaj poskušali potopiti par ADA/USDT pod stabilno založnico, ki je močnejša pri $0.65. V primeru, da jima uspe, lahko par tudi nadaljuje s padajočim trendom.

V nasprotju s to predpostavko, če se model dvigne iz trenutne stopnje ali 0 $. močnejši, biki bodo poskušali potisniti par zgoraj 20-dnevna EMA. V primeru, da to dosežejo, lahko par tudi dvigne na 1 $. Pokvarjenost in zaprtje nad tem uporom lahko prav tako odpre vrata za tisto, kar bi lahko imeli možnost, da bi morda upoštevali tudi dvig na 1 $.30.

Povezan: Nekdanji izvršni direktor BitMEX pojasnjuje, kako bi Bitcoin morda lahko vseboval 1 milijon dolarjev za 2022

AVAX/USDTAvalanche (AVAX) se je trgovalo med $72 in $98 zadnjih nekaj dni. Plačilo se je postopoma znižalo v smeri močnejšega nihanja, pri čemer se pričakuje, da bodo pokrovitelji postavili stabilno zaščito.

Dnevni grafikon AVAX/USDT. Vir: TradingViewČe se model odbije od toka fazi, bodo biki poskušali potisniti par AVAX/USDT nad 23-dnevna EMA ($ 76). V primeru, da jim uspe, je to morda glavni pokazatelj, da bodo medvedi verjetno opustili oprijem. Plen in zaprt nad 194-dnevni SMA ($91) lahko sproži tudi vrata za izvedljiv rally do $99.

Druga možnost je, če model zavrne iz trenutne stopnje ali 30-dnevna EMA in odmori pod $60, morda je tudi očitna pot za spust na $51 . Spust 19-dnevni EMA in RSI znotraj območja škode nakazujeta pot najmanjšega upora na nižjo stran.

DOGE/USDTDogecoin (DOGE) se je povzpel na zgornji upor pri $0.16 aprila 33 pa tudi biki zdaj ne morejo več premagati te ovire. Neuspeh pri doseganju tega lahko tudi nepristransko vsebuje privabljeno zadrževanje dobička s strani nevečnih trgovcev, ki so potegnili podporo modela pod 26-dnevna EMA (0.$ 10) aprila 33.

Dnevna karta DOGE/USDT. Vir: TradingViewThe 26-dnevna EMA je ravna, RSI pa je na sredini, kar nakazuje, da bo v prihodnjem obdobju določeno kroženje različnih vrst. Če se model zlomi pod 51-dnevni SMA (0.$ 14), se lahko par DOGE/USDT spusti tudi na $0.14. Biki so nagnjeni k zaščiti te stopnje z močjo, vendar če ne uspejo zaustaviti upadanja, je lahko naslednja prekinitev psihološka faza pri 0 $.13.

Naslednje trendno stikalo se lahko začne tudi po tem, ko biki potisnejo in izberejo par nad 0 $.22 ali medvedi potopijo model pod znamko močnejšega za 0 USD 13. Razen takrat je hlapno nihanje-določeno cirkulacijo nagnjeno k nadaljevanju.

DOT/USDTPolkadot (DOT) je bil ujet v notranjosti sorte med $20 in $ 16 zadnjih nekaj dni. To pomeni, da se trgovci znebijo padcev, da postanejo močnejši od fluktuacij in na shodih napredujejo do stopnje odpora.

Dnevni grafikon DOT/USDT . Vir: TradingViewPlačilo se je odbilo od plačila močnejši in pokrovitelji bodo zdaj poskušali dvigniti par DOT/USDT nad 52-dnevni SMA ($26.038). V primeru, da jima uspe, to morda tudi nepristransko kaže na to, da lahko par tudi nepristransko podaljša svoje bivališče v notranjosti nihanja za par dodatnih dni.

Nasprotno, če model zdrsne in ostane pod $16, to morda tudi nepristransko poudarja, da ponudba presega povpraševanje. Par lahko nato odpade na resno okrepitev pri $12. To je obvezna faza, ki jo morajo biki zaščititi zaradi plena pod njo, lahko morda tudi pomeni nadaljevanje padajočega trenda.

Izražena stališča in mnenja tukaj so samo ustvarjalčevi in ​​dosežki zdaj ne odražajo več nujno pogledov Cointelegrapha. Vsaka naložba in menjava trgovanja vključuje tveganje. Na to, da ste morda le morda tudi nepristranski, pa vseeno upoštevajte navade, ki jih vsebujejo, ko sprejemate resolucijo.

Tržne podatke ponuja stikalo HitBTC .

61297364071

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -