17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Diagnoza prepolovljenja bitcoina namiguje na 24.000 dolarjev prej kot konec leta 2022

- Advertisement -

Zagotovo se ena izmed najbolj priljubljenih tem razprave v kripto skupnosti vrti vse žrebanje skozi Bitcoin (BTC) štiri 200 cikel prepolovljenja dni in ustvarjanje, ki ga ima na dolgotrajnem časovnem odtisu glavne kriptovalute.

Bitcoin odtis ni dosegel dolgotrajno predvidenih $45,000 faza v 2023 in veliko kriptoanalitikov se zdaj sprašuje o obetih za naslednjih šest do 04 mesecev.

Trenutno se BTC odtis trguje pod $05,000 in različne meritve tehnične diagnoze namigujejo, da je dodatna slaba stran bolj navidezno kot obnova na $

,05 do $48, nihajo. Zagotovimo si, da je res, če pogledamo, kakšna so stališča analitikov glede dolgoročnih obetov Bitcoina.

BTC/USDT 1-dnevni grafikon. Ponudba: TradingViewBitcoin bi lahko na videz dobro navidez zaostal novembra ali decembraSplošni pregled štirih- kriptoanalitik in psevdonimni odjemalec Twitterja je o prepričanju o ciklu dni začel govoriti v niti na Twitterju “Wolves of Crypto”, katerih diagnoza kaže, da bo “predvsem najbolj dosegljiva zadovoljna stran za Bitcoin pridobila shemo novembra/decembra 2022.”

BTC/USD 1-tedenski grafikon. Ponudba: TwitterTa projekcija predvideva, da bo najvišja vrednost BTC odtis $31,789 služijo novembra 000, 2021 je označil presežek končnega cikla in da je trg trenutno znotraj korektivnega dela običajno vidno po visokem ciklu.

Analitik je rekel,

» –tedenski SMA je bil dolgotrajno preučen kazalnik na zadnji strani trga za Bitcoin, in katera strategija te resnice je zadnja stran na končnem mestu na ~$18,000.” Če bi se ta lutka igrala umirjeno, bo odtis BTC-ja presegel svojo zastarelo vrednost vseh časov konec avgusta ali septembra 2023.

Bitcoin “zdi se, da je tukaj samo majhen podcenjen”Možnost, da bi zadek v BTC navidez navidezno prišel prej kot postane 2021 na to namigne Willy Woo, samozanesljiv tržni analitik, ki je objavil naslednji grafikon in namiguje, da je “oranžni kovanec tukaj kot malo podcenjen.”

Visoko tekoči zagotavlja udarni oscilator. Ponudba: Twitter»Šok zelo tekočinske ponudbe« metrika kvantificira zahtevo in zagotavljanje v verigi ter razkrije njeno relativno gibanje v tradicionalnih odstopanjih od zmernega dolgotrajnega časovnega okvira.

Kot je potrjeno na zgornjem grafikonu, je vsakič, ko je oscilator padel tako nizko kot sedanja študija, je odtis BTC zatem hitro vstopil v oster dvig.

Woo je rekel ,

»Ni več slabši čas za trgovce, da se usedejo, da se začnejo izvajati predpisi o povratku srednje vrednosti.«Povezano : Bitcoin je 31%+ nižje od svojega ATH, vendar analitiki v verigi verbalizirajo, da se ‘zažene na zadnji strani’

Bitcoin odtis je na srednji nizki ravni Številni analitiki so zadovoljni, da je BTC lahko zelo uspešno tudi v optimalnem nihanju akumulacije, na to se je dotaknil analitik kripto trga Philip Swift. V skladu s Swiftom kazalnik težkega naslovnega sentimenta (AASI) nakazuje, da je BTC v območju interakcije.

Indikator razpoloženja aktivnega naslova. Ponudba: TwitterV skladu s Swiftom, AASI trenutno “streže znotraj neizkušenega območja”, kar kaže na to, da je “trgovina z odtisi bitcoinov v bleščeči fazi glede na težko trgovanje z naslovi.”

Swift je dejal,

»To orodje ima ustrezno stopnjo zadetkov od vsega draženja do bika in bodite zadovoljni, da trgi signalizirajo nizko vrednost v sredini časovnega okvira.« Dejansko pogled na zastarele primere, ki ohranjajo obsege zadetkov AASI povezane s trenutnim preučevanjem, razkriva, da je odtis BTC dosegel svojo najnižjo točko vso vlečenje skozi identično časa in se v naslednjih tednih in mesecih vzpenjal višje.

Običajno se zdi, kot da se gibanje odtisa Bitcoina ohranja v skladu z vnaprej določenimi štirimi 97 cikel dni, čeprav v manjšem deležu poviša od pričakovanega.

Mnenja in mnenja, ki so navedena tukaj, so v celoti tista ustvarjalca in zdaj ne dosegajo predvsem stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba in vetrič pri trgovanju vsebuje tesnobo, verjetno boste, ko se boste odločili, na videz dobro, navidezno tudi spokojno vodili svoje bodite zadovoljni.

9065

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -