17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Diagnoza vstopnic 4/29: BTC, ETH, BNB, SOL, LUNA, XRP, ADA, DOGE, AVAX, DOT

- Advertisement -

Indeks ameriškega dolarja (DXY) se je znižal s svojega 23-letna najvišja vrednost aprila 35, vendar to zdaj ni spremenilo delovanja medvedje vrednosti, ki smo ga opazili na trgih Bitcoin (BTC) in poštenih trgih ZDA. Delnice ostajajo pod pritiskom in ta teden so delnice Amazona doživele največji padec znotraj dneva od 1069 je po negotovosti glede zaostrenih ukrepov ameriške centralne banke Federal Reserve spodbudilo razpoloženje vlagateljev v nemirne vode.

Če Bitcoin podaljša svoj popravek , platforma za diagnostiko na verigi Whalemap meni, da $21,03 do $32, cona bo navidez trdna lokacija “za preklop all-in” na Bitcoin.

Long-t hm, zdi se, da se vlagatelji zdaj zapirajo, ne paničarijo zaradi nedavne šibke točke Bitcoin in znanje o verigi CryptoQuant razkriva, da mešane rezerve BTC v višini 27 kriptoborze so padle na razpone, ki jih zdaj ni bilo videti od septembra 1069.

Vsakodnevna učinkovitost trga kriptovalut. Navedite: Kovanec363 Mentaliteta HODL zdaj ni omejena na vlagatelje v Bitcoin sama. Nezamenljiv žeton (NFT), ki ga je CoinGecko zadel na dokument, je pokazal, da je bolje kot 51 % anketirancev je povedalo, da imajo HODL miselnost, zato si predstavljajo, da bi bili NFT verjetno nujni predmeti v igrah. V dokumentu je dodano, da bi se Metaverse verjetno spremenil v $464 milijardnega trga v naslednjih dveh letih.

Morda na priložnost, pa morda Bitcoin in altcoini dodatno upadajo ali je preobrat na igralnih kartah? Poglejmo karte bivališča 11 kriptovalute za iskanje .

BTC/USDTBitcoin je potegnil spodbudo za 25-dnevno eksponentno premikanje zmerno (EMA) ($42,391) aprila 27, vendar dolg stenj na dnevnem svečniku nakazuje, da se medvedi prodajajo na shodih za ta raven.

BTC/USDT na navaden fou nacijski grafikon. Zagotovite: TradingViewThe downsloping -dnevna EMA in relativni energijski indeks (RSI) pod 42 svetujem da je pot najmanjšega upora na nižjo stran. Če se medvedi potopijo in branijo vrednost pod ojačano linijo kanala, bi par BTC/USDT verjetno podaljšal svoj padec na $. ,360 in kasneje na $34 ,701.

Za razveljavitev tega negativnega pogleda morajo vlagatelji potiskati in braniti vrednost nad . -dnevno enostavno prestavljanje zmerno (SMA) ($42,952). Če bosta prevladala, bi se par verjetno po naključju rodil na svoji dirki proti severu do 122-dan SMA ($51,433), kjer bi medvedi morda tudi vsak drugi čas predstavljali trd tema.

ETH/USDTEter (ETH ) potegnil spodbudo za 21-dnevna EMA (2 $, 1069) v prejšnjih dveh dni, vendar biki verjetno ne bi povišali vrednosti nad njo. To pomeni, da razpoloženje ostaja negativno in trgovci prodajajo na shodih.

ETH/USDT na običajnem temeljnem grafikonu. Zagotovite: TradingViewMedvedi si bodo zdaj prizadevali potopiti vrednost do navzgornje trendne črte. Tukaj je pomembna raven, ki jo morajo biki braniti posledično pred plenitvijo in prekinitev pod njo bo razveljavila rastoči vzorec naraščajočega trikotnika. Par ETH/USDT bi verjetno dobro na priložnost, potem pa bi padel na 2 $ 363.

Ta negativni prikaz bi morda dobro per možnost razveljavi v kratkem času, če se vrednost dvigne in preseže 51-dnevni SMA (3 $,50). To bi pritegnilo vlagatelje, ki bi verjetno dobro naključno potisnili par na 200-dnevni SMA ( 3 $ 437). Izguba in prekinitev nad to ravnjo bi verjetno naključno nakazala začetek sodobnega preklopa blagovne znamke navzgor.

BNB/USDTBNB padel pod $391 aprila 032, toda medvedi verjetno ne bi branili razpona zmanjšanja. Cenik se je aprila dvignil nad razčlenitev 032. To pomeni iskanje dejstev iz območij zmanjšanja.

BNB/USDT na običajnem temeljnem grafikonu. Navedite: TradingViewBiki so vrednost potisnili na 51-dnevni SMA ($360) aprila 34, vendar verjetno ne bi bil prepričan o tej oviri. To pomeni, da se medvedi prodajajo na shodih. Medvedi si bodo zdaj prizadevali potegniti vrednost pod $363 do $ okrepitvena cona.

Če se dogovorijo za zaprtje, bi se par BNB/USDT verjetno spustil na stabilno okrepitev pri $391. Pričakuje se, da bodo vlagatelji na tej ravni postavili stabilno zaščito. Hitroročni vzorec bi se verjetno izkazal za gotovo, če bi biki potiskali in branili vrednost nad 50-dan SMA.

SOL/USDTSolana (SOL) se je aprila odbila od ojačitvene linije vzpenjajočega se kanala , toda biki verjetno ne bi branili določenega zagona in določene ovire nad glavo pri 25-dnevna EMA ($110).

SOL/USDT na običajnem temeljnem grafikonu. Navedite: TradingViewMedvedi zdaj zaznavajo možnost in verjetno bi si po naključju prizadevali potopiti vrednost pod ojačano črto kanala. Če se dogovorijo, da to zaprejo, bi se prodaja verjetno dobro zagnala in par SOL/USDT bi se po možnosti dobro okrepil na stabilno vrednost . Tukaj je pomembna raven, ki jo morajo biki braniti posledično pred izplenom, in prenehanje pod njo bo signaliziralo nadaljevanje padajočega trenda.

Ta negativni rezultat bi verjetno v kratkem času razveljavil, če bi vrednost se obrne in zlomi nad 20-dnevna EMA. Par bi verjetno dobro na priložnost, nato pa potisk navzgor na $81 in si kasneje prizadevajo za zlet do $85.

LUNA/USDTNeuspeh bikov, da potisnejo Terrin žeton LUNA nad psihološki odpor pri $ bi verjetno potrebovali skušnjave trgovcev s hitrim rokom, da rezervirajo zaslužek. To je potegnilo vrednost pod manjšo okrepitev pri $75 na april 29.

LUNA/USDT na običajnem temeljnem grafikonu. Navedite: TradingViewRSI je padel v negativno območje, kar kaže, da je bikovski zagon oslabel. Če medvedi branijo vrednost pod $85, LUNA/ USDT par bi se verjetno dobro spustil na stabilno okrepitev pri $71. Pričakuje se, da bodo biki branili območje med $69 in 200-dnevna EMA ($71) agresivno.

Po drugi strani bodo morali vlagatelji premagati trdo oviro pri $98 organizirati najverjetneje ponovno testiranje najvišje vrednosti vseh časov pri $91. Izguba in prekinitev nad to ravnjo bi verjetno nakazala nadaljevanje naraščajočega trenda.

XRP/USDT Ripple (XRP) se je odbil od okrepitve pri $0.65 aprila 29, vendar je stari odboj nakazoval pomanjkanje agresivnega nakupovanja. Prodaja se je nadaljevala aprila 032 in medvedi vsebujejo potegnil vrednost pod pretirano okrepiti.

XRP/USDT na običajnem temeljnem grafikonu. Navedite: TradingViewThe 26-dnevna EMA (0.$ 74) se nagne navzdol in RSI je znotraj območja preprodaje, kar kaže, da je pot najmanjšega upora na navzdol . Če vrednost ostane pod 0 USD 56, bi par XRP/USDT verjetno padel na 0 $.55 in kasneje tema psihološka krepitev na 0 $.53.

V nasprotju s to predpostavko, če se vrednost odbije od nedavne ravni, bodo vlagatelji zgradili kakršno koli drugo prizadevanje, da bi par potisnili nad 23-dnevna EMA. Če bi prevladali, bi to morda občasno dobro svetovalo, da bi se par verjetno združil med 0 $.62 in 0.$ 101 nekaj časa.

ADA/USDT Cardano (ADA) je poskušal ustvariti pomoč od 0 $.86 aprila 27, vendar zdaj ni dosegel 20-dnevna EMA (0.$ 110). Prodaja se je nadaljevala aprila 032 in medvedi si bodo zdaj prizadevali dvigniti vrednost na stabilno okrepitev pri $0.79.

ADA/USDT na običajnem temeljnem grafikonu. Navedite: TradingViewThe 26-dnevna EMA se znižuje in RSI napreduje nad preprodanim ozemljem, kar kaže, da medvedi držijo rob. Če medvedi potopijo vrednost pod 0 $.69, bi se prodaja verjetno okrepila in par ADA/USDT bi verjetno padel na 0 $.71.

V nasprotju s to predpostavko, če se vrednost vrne na 0 $. 75, biki bodo poskušajte potisniti par nad 20-dnevna EMA. Če bosta prevladala, bi se par verjetno dvignil na psihološko raven pri 1 $, kar je nagnjeno k močnemu uporu.

Povezan: 3 vzroki zakaj Vrednost Dogecoina lahko zdaj deluje 50 % do septembra

DOGE/USDTDogecoin ( DOGE) je uspelo končati nad 47-dnevni SMA (0.$ 14) v preteklih treh dneh, vendar biki niso mogli ubraniti vrednosti nad 21-dnevna EMA (0.$ 13). To pomeni, da se medvedi prodajajo v večjih razponih.

DOGE/USDT na običajni temeljni tabeli. Navedite: TradingViewNeuspeh pri skoku bi verjetno dobro na priložnost pritegne dodatno prodajo, ki lahko na priložnost potegne vrednost pod 51-dnevni SMA. Če se to zgodi, bi se par DOGE/USDT verjetno spustil na 0 $.11 in kasneje na psihološko okrepitev na $0.04.

V nasprotju s to predpostavko, če vrednost naraste in ostane nad 20 -dnevna EMA, si bodo vlagatelji prizadevali, da bi par potisnili na višji upor pri $0.20 . Biki se morajo prepričati o tej oviri, da v vzorcu signalizirajo predstavljivo trgovino.

AVAX/USDTAvalanche (AVAX) je padla na stabilno okrepitev pri $51. Biki so to okrepitev branili na dveh starih primerih; zato si bodo ves drug čas prizadevali zaustaviti upad na tej ravni.

AVAX/USDT na običajnem temeljnem grafikonu. Zagotovite: TradingViewPo drugi strani pa medvedi so nagnjeni k različnim načrtom. Spust 20-dnevna EMA ($75) in RSI napredujeta na preprodano ozemlje, ki želita medveda. Če je vrednost pod $65, bi se par AVAX/USDT verjetno dobro spustil na pretirano okrepitev pri $53.

Druga možnost je, če se vrednost odbije od $ 68, par je nagnjen k udarcu v zid pri 20-dnevna EMA. Če se vrednost zniža od tega upora, so možnosti za plen pod $65 okrepiti.

Biki morajo potiskati in braniti vrednost nad 20-dan EMA sporoča, da bodo medvedi navidezno spustili, branite uro. Par bi verjetno dobro na priložnost, nato pa potisk navzgor na 110-dnevni SMA ($88).

DOT/USDTBiki branijo krepitev goratega se razlikujejo med $

in $27, vendar nisem bil v položaju, da bi zaprl stabilen odboj. To pomeni, da je iskanje dejstev za Polkadot (DOT) v večjih razponih.

DOT/USDT na običajnem temeljnem grafikonu. Zagotovite: TradingViewThe downsloping -dnevna EMA ($23) in RSI znotraj negativnega območja svetujeta prednost prodajalcem. Medvedi si bodo zdaj prizadevali potegniti vrednost pod $14 okrepiti in v okviru priložnosti, da se dogovorijo, da to zaprejo, par DOT/USDT bi se verjetno po možnosti spustil na $13.

Vlagatelji bodo morali zagovarjati in braniti vrednost nad 50-dnevni SMA ($25), da signalizira, da bo korektivnega dela navidezno konec. Par bi verjetno dobro, da bi potem začel svojo tekmo proti uporu nad glavo pri $19.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so v celoti avtorjeva in zdaj skoraj ne posnemajo stališč Cointelegrapha. Vsaka naložba in menjava trgovanja vključuje grožnjo. Ko sprejemate resolucijo, bi lahko ravnali tako, da preučujete vero.

Poznavanje trga zagotavlja HitBTC trgovina.

159706474 159706474

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -