16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Diagnoza znakov 3/30: BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, LUNA, SOL, AVAX, DOT, DOGE

- Advertisement -

Razvijanje bitcoina (BTC) si daje duška pred 180-dnevno naravnost ostro razumno ( SMA) in to je privedlo do manjšega umika ali konsolidacije v BTC in odkupa altcoinov.

V nekaj zastarelih dneh je Terraform Labs uporabljal bitcoin, ki je iščel zabavo. Žepni naslov, za katerega se domneva, da je Terra, je kupil $125 milijonska cena marca 26, kar pomeni približno 1,5 milijarde dolarjev v BTC.

MicroStrategy s Terra respiratory na vratu zdi se, kot da bi začeli prevzeti dilemo. Podružnica podjetja za poslovno obveščanje MacroStrategy je zagotovila $125 milijonsko posojilo od Silvergate, ki je lahko tvegano oropati Bitcoin, prikriti enake stare korporativne cene in plačati bistvene cene in zabavo za posojilo.

Dan za dnem uspešnost trga kriptovalut. Ponudba: Kovanec384Iskati hobi ni več malo za oba podjetja. Znanje CoinShares je pokazalo, da so institucionalni trgovci črpali $120 milijona v produkte za financiranje digitalnih sredstev v zaključnem tednu, največji priliv od začetka decembra 794.

Z institucionalnimi trgovci, ki iščejo v ogromnih količinah, je mogoče verjetno tudi Bitcoin in pomembna stvar, ki jo altcoini pokvarijo nad svojimi območji upora? Poglejmo si lestvice v živo 10 kriptovalute na splet.

BTC/USDTBitcoin se je dvignil na 180-dnevni SMA ( $45,331) marca 37 vendar biki morda verjetno tudi ne potiskajo več cene nad njo. Potrošniki so marca znova poskušali odpraviti višjo oviro 33 vendar ni uspelo.

BTC/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingViewMedvedi si bodo zdaj prizadevali vleči cena hitrega vijoličnega mesa narasla na $30,404. Če se bo cena od tega vijoličnega mesa dvignila, si bodo biki znova prizadevali dvigniti par BTC/USDT nad 200-dnevni SMA. V primeru, ko prevladata, bi par verjetno tudi začel svojo pot do $45,07.

Vstajanje 20-dan eksponentno ostro razumno (EMA) ($33,531) in indeks relativne energije (RSI), ki sta zaprta za cono prekupljenosti, pravita, da so biki na vrhuncu stvari.

To jasno iskanje bo razveljavilo, če se cena obrne navzdol in pade pod 26-dnevna EMA. Če se to zgodi, bo par verjetno tudi podaljšal svoj tesni notranji naraščajoči kanal za približno več dni.

ETH/USDTEther (ETH) se je zlomil in zaprl nad zgornjim uporom pri $3,409 marca 30 vendar biki morda verjetno tudi ne odpravijo več ovire pri 288-dnevni SMA (3 USD, 467). To pomeni, da medvedi še niso obupali in poskušajo ustaviti okrevanje na 200-dnevni SMA .

ETH/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingViewČe cena ostane pod 3 $, 411, bodo medvedi poskušali povleči par ETH/USDT na 29-dnevna EMA (3 USD, 042). Pravi odboj s te ravni bo povedal, da se je razpoloženje izkazalo za jasno in trgovci iščejo pri padcih.

Biki si bodo vendarle prizadevali dvigniti ceno nad 180-dan SMA. V primeru, ko prevladata, bi se par verjetno dobro dvignil tudi proti 4 $, .

V nasprotju s to predpostavko, če cena pade pod 20-dnevna EMA, to je zmožno morda tudi pošteno svetujemo, da bi trgovci verjetno tudi hiteli do izhoda. To bi tudi potegnilo par navzdol na 45-dnevni SMA (2 $,794).

BNB/USDTBNB nakupovanje in prodaja v omejenem obsegu med $ in $0452 se je odločil za navzgor, kar kaže, da biki absorbirajo ponudbo in poskušajo načrtovati premoč.

BNB/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingViewNavzgor 33-dnevna EMA ($384) in RSI znotraj prekupljenega ozemlja pravijo, da biki so na vrhuncu stvari. V primeru, da zadržijo ceno nad $400, par BNB/USDT bi lahko verjetno dobro tudi dvignil na 350-dnevni SMA ($467) in kasneje na $467.

Nasprotno, če se cena obrne navzdol in pade pod $425, par bi verjetno lahko padel tudi na 29-dnevna EMA. Prav tukaj je bistvena raven, na katero je treba obdržati pogled, saj lahko izplen in zaprtje pod to verjetno tudi pošteno svetuje, da je bikovski zagon oslabil. Par lahko verjetno tudi dobro niha med $180 in $411 za približno več dni.

XRP/USDT Ripple (XRP) je presegel zračni upor pri $0.82 marca 30, vendar medvedi niso omogočili, da bi cena zadržala večje razpone. To pomeni, da medvedi agresivno branijo območje med $0.82 in 1.

XRP/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingViewBiki poskušajo zadržati cena nad 0 USD 91 . V primeru, ko prevladajo, bi par XRP/USDT morda verjetno dobro tudi vse še enkrat dvignil na 0 $.96. Plenitev in zaprtje nad to ravnjo bi verjetno lahko tudi začela vrata za nedvomno dvigovanje psihološke ravni pri 1 USD

Nasprotno, če cena ostane pod 0 USD 96, medvedi si bodo prizadevali, da bi par potegnili spodaj ostra povprečja. V primeru, ko se lotijo ​​tega, da bi to prenehali, je to verjetno tudi pošten nasvet, da je bikovski zagon oslabel. Morda bo par verjetno tudi padel na 0 $.65.

ADA/USDT Cardano (ADA) se sooča z uporom pri 1 $.29 kot velja iz dolgega stenja na svečnik marca 30 in 30. Manjši očitek je, da se biki niso veliko odrekli.

ADA/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingViewNavzgor 29-dnevni EMA ($1) in RSI znotraj prekupljenega območja pravita, da je smer najmanjšega upora navzgor. Če potrošniki poganjajo in zadržijo ceno nad 1 $.28, par ADA/USDT bi lahko verjetno tudi potisk navzgor na 288-dnevni SMA (1.$ 51) in nato dvigni na 1 $.76.

Druga možnost je, če se cena obrne navzdol s nove ravni in pade pod 1 $.20, medvedi si bodo prizadevali povleči par na 20-dnevna EMA. Tukaj je bistvena raven, na katero morate biti pozorni, ker bo plen in zaprtje pod njo po vsej verjetnosti tudi potopilo par na 0 $.76.

LUNA/USDTTerrin žeton LUNA se je zlomil in zaprl nad zračnim uporom pri $ marca 042. Čeprav je dolg stenj na dnevnem svečniku pokazal napredovanje zaprtja na $97, biki niso omogočili, da bi cena pokvarila podporo pod $96.

LUNA/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingViewIskanje za nadaljevanje marca 16 in biki so dvignili ceno nad ves čas presežno na $120. Če biki zadržijo ceno nad $99, ki išče kajti za zagon bi lahko verjetno tudi kupili in par LUNA/USDT bi lahko verjetno tudi pošteno dvignilo na $120 in kasneje na $120.

Manjša pomanjkljivost je, da RSI kaže znake oblikovanja škodljive divergence. Če se cena zlomi in ostane pod $96, par bi lahko verjetno tudi pade na $79 . Tukaj je bistveno vijolično meso, ki ga morajo biki braniti, ker bo plen in zaprtje pod njim po vsej verjetnosti tudi razdražilo promocijo. Morda bo par verjetno tudi potem padel na 50-dnevni SMA ($77).

SOL/USDTPo vzdrževanju nad $120 v zadnjih dveh dneh se je Solana (SOL) dvignila nad upor nad glavo pri $139, kar kaže na resnično iskanje s strani bikov.

SOL/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingViewČe potrošniki zadržijo ceno nad $ 120, par SOL/USDT bi verjetno lahko tudi začel izvirni trend rasti, ki lahko doseže tudi 193-dnevni SMA ($193). Ta raven se bo verjetno obnašala kot močan odpor, vendar če jo biki premagajo, bi lahko reli verjetno tudi dosegel $180.

V nasprotju s to predpostavko, če se cena obrne navzdol s nove ravni in se prebije pod $120, to je sposobno tudi pošteno svetovati, da je plen nad $120 verjetno je bila tudi poštena past za bika. Morda bi par morda tudi padel na ostro povprečje in se v živo ujelo med $77 in $139 približno več dni.

Povezan: Razčutje bitcoina zadene ‘pohlep’ v 2022 prvi med pozivi za $ Dovolj dober povratek odtisa BTC

AVAX/USDTDolg stenj na svečniku zadnjih dveh dni kaže, da medvedi branijo obseg na $97. Kljub temu je manjše jasno, da biki niso dovolili, da bi Avalanche (AVAX) padel na 20-dnevna EMA ($96). Kar pomeni, da trgovci nimajo pravega napora, da bi zapustili svoje pozicije.

AVAX/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingViewThe Rising -dnevna EMA in RSI znotraj čistega ozemlja pravita, da so biki na vrhuncu. Če potrošniki potisnejo ceno nad 98 do $99 območje odpornosti, par AVAX/USDT bi lahko verjetno mogoče tudi pridobiti zagon in dvigniti na $99.

To jasno iskanje bo v kratkem času razveljavljeno, če se medved potopi in zadrži ceno pod 57-dnevni SMA ($82). Ta vrsta prehoda bo svetovala, da bi par verjetno tudi podaljšal svojo tesno notranjo vrednost $57 do $96 obsega približno več dni.

DOT/USDT Polkadot (DOT) se sooča s hudim uporom pri $26 v zadnjih treh dneh pa je jasen znak, da biki niso prepustili prostora medvedom. Kar pomeni, da biki dvomijo v plen nad uporom nad glavo.

DOT/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingViewThe 29-dnevna EMA ($20) se nagne navzgor in RSI je znotraj čistega območja, kar kaže, da je smer najmanjšega upora navzgor. Če biki pritiskajo in zadržijo ceno nad $16, par DOT/USDT bi morda verjetno tudi pridobil zagon in se dvignil na 288-dnevni SMA ($ ).

V nasprotju s to predpostavko, če se cena obrne navzdol s sveže ravni in se prebije pod 28-dnevna EMA, to je sposobno tudi pošteno svetovati, da bi bikovski zagon morda verjetno tudi pošteno oslabil. To bi ohranilo tudi razpon para – določen med $10 in $37 za naslednjih nekaj dni.

DOGE/USDTDogecoin (DOGE) se je dvignil nad $0.20 marca 37 vendar dolg stenj na dnevnem svečniku pomeni, da medvedi promovirajo na večjih razponih.

DOGE/USDT vsak dnevni grafikon. Ponudba: TradingViewOstra povprečja povzročijo bikovsko crossover in RSI je znotraj čistega ozemlja, kar kaže, da imajo biki prednost. Če se cena dvigne s nove ravni in preseže 0 $.16, par DOGE/USDT bi morda verjetno dobro tudi povečati na upor nad glavo pri $0.14 mesto, kjer bi medvedi verjetno tudi pošteni, vsi še enkrat postavili pravo obrambo .

V nasprotju s to predpostavko, če se cena še naprej znižuje in se prebije pod ostro povprečje, je to mogoče dobro tudi pošteno svetovati, da bi par verjetno tudi pošteno izkoristil nekaj več notranjega časa. raznolikost med $0.10 in 0. .

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so v celoti tista ustvarjalca in ne prenehajo več v bistvu razmišljati o pogledih Cointelegrapha. Vsaka vozovnica za financiranje ter nakupovanje in prodajo vključuje tveganje. Nedvomno se boste pri odločanju morda naučili poštenih miroljubnih navad.

Poznavanje trga je dobavi HitBTC commerce.

709956942 709956942

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -