14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Diapozitivi Bitcoin Hashrate - nizke cene BTC, močna sezona Sečuana, prihajajoča težava

Diapozitivi Bitcoin Hashrate – nizke cene BTC, močna sezona Sečuana, prihajajoča težava

Medtem ko so cene bitcoinov ta teden strmo padale , se je tudi hashrate omrežja precej znižal, odkar je 9. maja dosegel najvišjo vrednost. Od takrat se hashrate niha med 10 – 13% zaradi upada kripto trga, domnevnih težav z izpadi električne energije v Sečuanu na Kitajskem in prihajajoče spremembe težav.

Podobno kot cena Bitcoin Hashrate vidi divje nihanje

Bitcoinov hashrate v zadnjih dneh niha po padcu cene BTC vrednost v zadnjem tednu. Po nekaj okrevanju tržni podatki bitcoinov (BTC) kažejo, da sedemdnevni statistični podatki kažejo na tedensko izgubo 15% v četrtek popoldan (EST).

Hitrost omrežja ali procesorska moč je prav tako sledila navzdol. Številni dejavniki kažejo, zakaj je hashrate padel, saj je padec cene bitcoinov le eden od razlogov.

maja 14, Bitcoin hashrate celotnega omrežja je strmoglavil, z Antpool – 16%, F2pool – 11%, Binancepool – 14% in Huobipool – 16 %. Ljudje v sečuanski industriji so poudarili, da bi to moral biti začasen pojav. pic.twitter.com/s3fb25 t2mK

– Wu Blockchain (@WuBlockchain) maj 16, 2021

Drug razlog za nihanje hashrate izhaja iz poročil na Kitajskem. Po poročanju poročevalca Colina Wuja ali “Wu Blockchain” maja 16, “Bitcoin hashrate celotnega omrežja je strmo padel.” Wu je dejal, da so Antpool, F2pool, Binance Pool in Huobi Pool izgubili odstotek hashrate.

“Ljudje v sečuanski industriji so poudarili, da bi to moral biti začasen pojav,” pripomnil. Dejansko se je hashrate po Wu-jevih izjavah na Twitterju spet začel vzpenjati proti severu. Wu pa je dejal, da je trenutno na Kitajskem velika poraba električne energije. Wu je še poudaril:

Glavni razlog je v tem, da je lokalno vreme vroče in je industrijska poraba energije velika, vendar je pretok vode v hidroelektrarnah nezadosten, kar je 30% manj kot v deževna leta. Elektroenergetika se je odločila, da bo ob 14. uri začela začasno izklop rudnika 16 th.

S težavno konico, pričakovano v 9 dneh, lahko rudarji ležijo nizko

Težave z omrežjem na Kitajskem so v preteklih letih vedno pestile rudarje, zlasti v mokri sezoni v Sečuanu. Mokra sezona pomaga pretoku hidroelektrarn, naravni elementi pa lahko povzročijo tudi poplave in izpad električne energije.

Bitcoin Hashrate Slides- Low BTC Prices, Sichuan Wet Season, Upcoming Difficulty Spike to Blame
Bitcoin hashrate maja 20, 720.

Prevlada Kitajske na področju rudarstva ni edini razlog, da je padel hashrate. Drug razlog, zakaj se hashrate spusti nižje, je lahko zaradi napovedane težavnostne konice, ki se bo pojavila v devetih dneh.

Bitcoin Hashrate Slides- Low BTC Prices, Sichuan Wet Season, Upcoming Difficulty Spike to Blame
Težave z rudarjenjem bitcoinov maja 20, 2021.

Težave z rudarjenjem Bitcoinov so dosegle celo življenje, kot so Bitcoin.com News poročale prejšnji teden, in v času poročila je bila ocena težavnosti ocenjena 13 dni stran. Rudarji BTC morda “igrajo omrežje”, da bi težavo spustili na nižjo metriko.

Če rudarji BTC pustijo, da hashrate vozi visoko nad

do 180) eksahaš na sekundo (EH / s) do danes, potem bi težava skočila na ocenjeno 30. 23 milijard. V času pisanja tečaja je težava rudarjenja BTC 25. 0 bilijonov in namesto da bi skočil na 30. 30 T, trenutne ocene kažejo a manjši 2. 90% skok do 25. 77 T.

Kaj menite o tem, da se Bitcoinov hashrate spusti zaradi naslednjih težav na Kitajskem, padca cen in prihajajoče težave? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Chinese Firm Invests $25 Million in 'Cryptocurrency Mining Data Center' in Texas

Oznake v tej zgodbi

Antpool, Binance Pool, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin hashrate, Bitcoin rudarstvo, Bitcoin hashrate, BTC hashrate, Kitajska, težave, Difficibility Spike, F2Pool, Hashrate, Huobi Pool, sprememba cene, rudarstvo Sečuan, provinca Sečuan, mokra sezona, Wu Blockchain

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Twitter, Coinwarz.com, Btc.com,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments