2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Digital Currency Group proda 700 milijonov dolarjev delnic za vlagatelje, da pridobijo...

Digital Currency Group proda 700 milijonov dolarjev delnic za vlagatelje, da pridobijo dobiček

Izvršni direktor in ustanovitelj skupine Digital Currency Group Barry Silbert v zadnjem krogu ni prodal nobene delnice.

75306
Skupaj ogledov

10

Skupaj deleži

Digital Currency Group sells $700M of shares for investors to take profitsDigital Currency Group sells $700M of shares for investors to take profitsDigital Currency Group sells $700M of shares for investors to take profitsDigital Currency Group sells $700M of shares for investors to take profits

Digital Currency Group (DCG), eno največjih podjetij v industriji kriptovalut, je zaključilo velik sekundarni naložbeni krog, ki ga vodi japonski finančni velikan SoftBank.

DCG je prodal $480 milijonske delnice podjetjem, kot je Googlova matična družba Alphabet, da bi njeno vrednotenje na več kot 10 milijardo dolarjev , je družba uradno objavila v ponedeljek.

»Ponosni, da pozdravljamo SoftBank, CapitalG, Ribbit, GIC, Tribe in Emory na že tako fantastičnem seznamu delničarjev DCG. In še bolj ponosen na več kot 1,0 zaposlenih v DCG in naših hčerinskih družbah, ki so v popolni lasti, zaradi katerih se je to zgodilo,« je dejal izvršni direktor in ustanovitelj DCG Barry Silbert.

V intervjuju za Wall Street Journal je Silbert poudaril, da naložba ni bila zbiranje kapitala za DCG, temveč »priložnost za nekatere zgodnje vlagatelje, da izstopijo in pridobijo dobiček«. Ves zbran denar je šel delničarjem prodajalcem, nobeden od njih pa ni prodal celotnega deleža, so sporočili iz družbe. Silbert, ki ima v lasti približno 20 % v podjetju , je rekel, da v zadnjem krogu ni prodal nobenih delnic.

Povezan: