14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Digitalna banka Anchorage ponuja posojila, ki jih podpira Ethereum, institucijam

Digitalna banka Anchorage ponuja posojila, ki jih podpira Ethereum, institucijam

Institucionalni vlagatelji lahko dobijo USD na kredit, ne da bi likvidirali svoj ETH.

1403 Skupno ogledov

4 Skupaj delnice

Digital bank Anchorage offers Ethereum-backed loans to institutions

Kripto skrbniška banka Anchorage Digital svoje storitve širi na kripto zavarovane posojila za institucionalne vlagatelje.

Stranke pri Anchorageu lahko zdaj v partnerstvu z družbo Ethereum priskrbijo kreditno linijo v USD. Ameriška poslovna banka BankProv.

Financiranje sidrišča bo vlagateljem predstavilo preprost način, da bodo svoje imetje Ethereum omogočili, da jim bo omogočil dostop do USD za potrebe, ne da bi likvidirali svoje deleže v skladu s na objavo. Skrbnik kripto ponuja tudi storitve vložka za dodatne donose na Ethereum

. Banka digitalnih sredstev drži ETH in ga uporablja kot zavarovanje, če stranka ne more odplačati dolarskega posojila . Stranke z velikimi imetji ETH bodo imele dostop do večje kreditne linije. Anchorage že zagotavlja posojila, zavarovana z bitcoini, pri drugih ponudnikih kapitala.

Posojila, zavarovana z ethereumom, so morda zavarovana s premoženjem, če posojilojemalec opravi ustrezne preglede skrbnega pregleda, kot je povedal soustanovitelj Anchoragea Diogo Mónica.

Dave Mansfield, izvršni direktor BankProv, je dejal, da je tehnologija upravljanja zavarovanja s Anchorageom “svetovnega razreda” in dodal, da je zaupanja vreden partner v bančni industriji:

“Trdno verjamemo v svoje poslanstvo in prepričanje, da bi moral imeti kripto trg enak dostop in pravice do tradicionalnih finančnih orodij kot katero koli drugo pravno, dobro kapitalizirano in skladno podjetje v Ameriki. “

Sidrišče je bilo prvo kripto podjetje, ki bo januarja prejelo listino regulatorja ameriške nacionalne banke 2021. BankProv je deseta najstarejša banka v Ameriki, ki deluje več kot 200 let kot Provident Banka pred ponovno blagovno znamko v 2020.

Konec februarja , Anchorage zbral 80 milijonov v krogu financiranja serije C, ki ga je vodil GIC, singapurski suvereni premoženjski sklad, v katerem sodelujejo Andreessen Horowitz in Blockchain Capital. Financiranje je skrbniku pomagalo pomagati institucijam tako, da je uporabnikom prinašalo kripto in diverzificiralo njihove zakladnice.

Konec marca se je Anchorage združil s platformo za trgovanje s kriptovalutami Prometheum, da bi sprožil popolnoma regulirani sistem alternativnega trgovanja ali ATS, posebej za profesionalne vlagatelje kripto.

Prejšnji članekBSC's Impossible Finance zbere 7 milijonov dolarjev za večverižni inkubator DeFi
Naslednji članekPodatki kažejo, da je BSC Dapps v zadnjem mesecu izgubil 167 milijonov dolarjev zaradi napadov na posojilo Flash

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments