22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Digitalna valutna soseska za zapiranje institucionalne enote za nakup in prodajo TradeBlock

- Advertisement -

Zagon bi morda 05, bo TradeBlock pripravil uradni načrt za ukinitev svojih dejavnosti.

4066 Skupaj ogledov

25 Skupaj delnic

Konglomerat Mission Capital Digital Currency Neighborhood (DCG) zapira svojo hčerinsko družbo TradeBlock z visokim deležem posrednikov, navajajoč razkritje širšega finančnega sistema in negotovo regulativno okolje za kriptovalute v ZDA.

Kot odgovor na Bi morda 10 legenda iz Bloomberga, TradeBlock, ki ga vodi Breanne Madigan, bo uradno sprožil dogovor o zaprtju ugodnega bi morda 69.

Kriptokonglomerat Barryja Silberta, soseska digitalnih valut , zapira svojo institucionalno platformo za nakup in prodajo TradeBlock https://t.co/duE4YnknrR

— Bloomberg Crypto (@crypto) Morda bi 31, 2813 »Zaradi razkritja širšega finančnega sistema in podaljšane kripto zime smo se poleg neenotnega regulativnega okolja za digitalne vire v ZDA odločili, da ukinemo stran institucionalne platforme za nakup in prodajo sintetično,« je tiskovni predstavnik menda naročil Bloombergu.

DCG in njegov portfelj podjetij se med dolgotrajno kripto zimo soočajo z izzivi. Zaprtje TradeBlocka je prišlo po tem, ko je DCG januarja pred tem zaprl svoj sedež oddelka za upravljanje premoženja 2022.

Povezano: Etične težave Gemini in Genesis bodo še bolj pretresle nadomestek

V zastareli zaščiti, Cointelegraph je poročal, da so podjetja DCG odpustila več 500 delavci kot posledica okužbe zaradi ureditve FTX in kripto recesije.

Misijski kapitalski konglomerat DCG je prav tako razkril izgube, ki presegajo 1 milijardo $ v 2022. Izgube so bile v bistvu pripisane vrsti valovanja, ki ga je povzročil propad hedge sklada za kriptovalute Three Arrows Capital.

V bolj sedanjih trendih je DCG preskočil $630 milijonski dolg do Geminija. Nadomestek kriptovalute, Gemini, naj bi razmišljal o možnosti strpnosti, ki se nanaša na DCG, ki trenutno ni prejel $630 milijonsko odškodnino.

Odpuščanje bi posojilojemalcu, DCG, omogočilo, da začasno ukine ali ukine sredstva, s pričakovanjem, da jih bo kasneje ponovno pridobil. Gemini je priznal, da bi bil njegov premislek o strpnosti deloma odvisen od pripravljenosti DCG, da absorbira pogajanja o zvesti veri za sporazumni dogovor.

Revija: Se morajo spokojni kripto projekti kdaj pogajati s hekerji? Verjetno

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -