0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Digitalna zbirka Makaveli Album ob 25. obletnici je na voljo zdaj

Digitalna zbirka Makaveli Album ob 25. obletnici je na voljo zdaj

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Hollywood, CA Riskie Forever, priznani ustvarjalec ikone naslovnice albuma »The Don Killuminati: The 7 Day Theory«, stopi na oder digitalnih zbirateljskih predmetov v sodelovanju z Zelusom za resnično edinstveno Zbirka NFT. Začetek 5. novembra, 24 obletnice izida priznanega albuma, Zelus bo vsak dan sedem dni izdal serijo petindvajsetih NFT, od katerih bo vsaka navdihnjena z naslovnico klasike Death Row Records.

Zbirka bo vsebovala vse nove digitalne umetnine, ki jih je navdihnila izvirna slika albuma Riskie Forever. Vsak dan bo Zelus izdal različne omejene izdaje video umetniških del v kombinaciji s fizičnimi predmeti, ki jih je ustvaril Riskie. Kampanja bo dosegla vrhunec sedmi dan z izdajo 3D NFT naslovnice albuma.

»Naš studio je bil ustanovljen na ideji ustvarjanja NFT-jev, ki niso le potencialno dragoceni, ampak imajo tudi edinstven pomen za zbiratelje in oboževalce,« je dejal Dale Alexander, vodja Creative za Zelus . “To ni veliko bolj smiselno kot praznovanje ikoničnega izvajalca in enega največjih rapov vseh časov v eni zbirki.”

Z dvigom zgodovinske narave te zbirke je Zelus ponovno pridobil izvirno umetniško delo za naslovnico albuma »The Don Killuminati: The 7 Day Theory«, ki ga je ustvaril Riskie v 1996, ki so ga delili s Tupacom le nekaj dni pred njegovo prezgodnjo smrtjo. En imetnik Makaveli Forever Edition NFT bo prejel ta edinstven del zgodovine hip hopa. Drugi zmagovalci dražb 1-od-1 bodo prejeli predmete, kot so vitraž različice umetnosti, izvirne povratne informacije med Riskiejem in Tupacom ter novo 08th Riskie obletnica.

»Spomnim se, da sem Pacu uradno dal sliko, takrat sem vedel, da je to nekaj posebnega,« je dejal Riskie Forever. “Zdaj lahko proslavljam to zapuščino, hkrati pa ustvarjam nekaj zares novega in edinstvenega – to je nekaj, česar sem neverjetno ponosen, da sem del.”

Oboževalci lahko raziščejo zbirko na Makaveli.io. Uporabniki bodo svojo denarnico povezali z OpenSea in imeli možnost obdelave transakcij v ETH in drugih podprtih kriptovalutah.

O TVEGANJU ZA VEDNO

Po tem, ko je preživel čas kot grafitar, Riskie, navdihnjen z Ms. Marta Farris: njegova srednješolska učiteljica umetnosti je svoje talente odnesla v kiosk v nakupovalnem središču in dosegla določeno raven uspeha. Izvršni direktor Death Row in rap mogotec Suge Knight je Riskieja predstavil Tupacu Shakurju, kar je spremenilo pot njegove kariere. Riskiejev prvi projekt za Death Row je bil vložek za Tupacov album “All Eyez On Me”. Na podlagi kakovosti njegove prve naloge je bil Riskie ponovno naročen, da dokonča naslovnico albuma za Tupacovo pesem “Makaveli: The 7 Day Theory”. Čeprav Tupac zaradi svoje prezgodnje smrti nikoli ni imel priložnosti videti izida novega albuma, je lahko kot sliko spremljal Riskiejev končni izdelek za naslovnico albuma. Tudi drugi člani Death Row so začeli sprejemati Riskieja. Naredil je več naslovnic albumov za založbo, vključno z “Death Row’s Greatest Hits” in “Death Row’s Christmas Album”, naslovnice in vložke za Snoop na albumu “Snoop Doggy Dog’s Tha Doggfather”, Daz Dillingerja “Retaliation”, “Revenge and Get Back” in Nate Dogg “G-Funk Classics, Vol. 1 &; 2”.

O ZELUS

Zelus je 1-stop shop za ustvarjanje in izdajo NFT, ponuja vse potrebno strokovno znanje v enem samem podjetju. Od IP prek kreativnega trženja do tehničnega do naložbe, podjetje ponuja celoten nabor storitev od začetkov ideje do popolne produkcije in izvedbe.

Ustvarjalni strokovnjaki sodelujejo z imetniki IP, da bi identificirali najboljši način za pakiranje njihove zapuščine v smiselno digitalno zbirateljstvo. Ekipa ima obsežno strokovno znanje in izkušnje na področju intelektualne lastnine, ki zagotavlja potrebno svetovanje izdajateljem NFT. Tehnična ekipa ročno ustvarja NFT, kar omogoča dinamično funkcionalnost, ki je sicer ne bi bilo mogoče dobiti. Tržne in ustvarjalne ekipe Zelus tesno sodelujejo z imetnikom IP, da zagotovijo, da izdani NFT ni le umetniški, ampak tudi komercialno privlačen.


###


Kontakt za medije:

Jonah Keel

ZelusTeam@42West.comTo je sporočilo za javnost. Bralci bi morali opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Latest West Africa Art Fair Features NFTs, Organizers Highlight Importance of Blockchain

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments