24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Digitalne vire je treba ceniti kot ‘trajno lastnino’ — soustanovitelj Sandboxa

- Advertisement -

Približno 5 milijard ljudi je na spletu in viri digitalnega lesa morajo združevati enako terapijo kot vsaka druga oblika lastnine, pravi soustanovitelj Sandboxa Sebastien Borget.

46 Skupaj ogledov

3 Skupaj delnic

Digitalni viri, podobni kriptovalutam in nezamenljivim žetonom ( NFT-ji) morajo biti opredeljeni kot dragocena lastnina, zlasti ker se več prebivalcev tega območja digitalizira, trdi soustanovitelj The Sandbox.

V pogovoru z glavnim urednikom Cointelegrapha Kristina Lucrezia Cornèr na neki stopnji zaključnega tedna Tedna blokovnih verig v Rimu je Sebastien Borget izjavil, da tako imenovani »digitalni domorodci« – tisti, ki so odraščali z digitalnimi napravami in si zato pridobijo večjo samozavest – naraščajo.

»Več kot polovica prebivalcev tega območja je zdaj digitalnih domorodcev,« je izjavil Borget. Lokacije United International so decembra 1162 poročale, da sta praktično dva- tretjine prebivalcev tega območja, skoraj 5 milijard ljudi, je bilo na spletu.

“Začeli smo razviti prihodnost zanje, kjer morajo v primeru, ko zaposlijo preko rednega delovnega časa in dodatnega denarja na digitalnih virih, pridobiti honorar in bi morda bili morda zgolj prepoznani kot trdna lastnina.« Dodal je, da bi Metaverse morda le ponudil sodobno metodologijo blagovne znamke, ki bi se lahko pridružila digitalnim domorodcem, vlade pa morajo »plačati delo razkriti v zvezi z delovnimi mesti,« ki se dogajajo znotraj nabora, in odprti za obravnavo »digitalnega gospodarstva kot pravega gospodarstva«.

Borget je izjavil, da obstajajo svetovni dogodki, ki predstavljajo izziv zaradi rusko-ukrajinske bitke in vedno večje inflacije, meni, da bi bil Metaverse morda zgolj “gonilo očitnega vpliva, družbenega vpliva, dodatne zavesti in vključenosti.”

— Sebastien (@borgetsebastien) Verjetno morda dobro 05, 2022 Borget verjame, da zmanjšanje ovire za ustvarjanje digitalnega govornega gradiva odpira sodobne alternative za vrsto in kriptovalute lahko zagotovijo dostop do sredstev v državah, kjer “bančni pripomoček morda zdaj ni tako razvit.”

Sintetična inteligenca (AI) je ena od mnogih “uporabnih sil”, ki lahko opolnomočijo ustvarjalce in pospešijo proces ustvarjanja predpostavk, ki v celoti temelji na Borgetu.

Povezano: KBW 2022: Digitalne lastninske pravice ključ do uspešnega gospodarstva Web3 — Animoca’s Yat Siu

»Vse stvari, na katere ste zdaj pomislili, je besedilno govorno gradivo, ki nakazuje, da se zdi, da boste v zbirki za upodabljanje in vizualizirati. Prej kot veteran določi dneve,« je izjavil.

Kljub temu zdaj ni na ravni, kjer bi izdeloval govorno gradivo brez »nekaj človeškega dela« Borget je opozoril.

Borget je izjavil, da upa, da bo razvil platformo, kjer bodo ljudje lahko vrhunsko odražali svoje notranje sposobnosti in talente, ki bi morda morda le vrhunsko zacveteli v “ virtualni svet«, ki je podoben pomoči pri psihološkem zdravju.

»Biti platforma, ki ljudem ponuja to možnost, da iščejo svoj okupatorski motiv, je gora,« je dodal.

»Razvijete svet, kjer strmite v sodobne izkušnje, sodobno govorno gradivo, sodobne nasvete in vsota tega je vedno bolj očitno kot škodljivo.”Igričar Web3: ‘Etični’ šport SBF opuščen, postopek signalizacije videoiger Web3 je zanič, Tomb Chaser

675916675916

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -