15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Digitalno-native City ‘Cabin’ želi ponovno oživiti mesto

- Advertisement -

Zagotovil sliko: PixabayMisija metropole digitalnega domačega oživljanja, Cabin želi spremeniti svojo pobudo z integracijo upravljanja kripto z na novo predstavljenim mestom Network City. Cabin je predstavil rojstvo prve mrežne metropole, globalno izplačane lastnine za oddaljeno posadko in ustvarjalce, ki uživajo v naravi .Metropola je svetovna zveza samoupravnih sosesk, ki je dostopna prebivalcem, ki imajo NFT, imenovane državljanski potni listi. Prenos iz obstoječega Sosedska normaTe soseske, ki temeljijo predvsem na osebju misije Cabin, bodo videti bolj stroškovno učinkovite in dostopne od starih.

Omrežje Cabin cilji metropole, da bi vključili članstvo, ki ga poganja blockchain, s kočami ali kočami v klansko slavnih skupnostih. Ustanovitelj Cabina, Jonathan Hillis, verjame, da je ta pobuda veličasten ambient, ki razbremeni “vrelec človeške ustvarjalnosti.”

Hillis verjame, da človeška ustvarjalnost postaja omejena in zadušena zaradi elegantnih mest.

Priznal je cilje Cabin za razrešitev osamljenosti, ki je neobičajna v primestnih in enodružinskih hišah, osredotočenih na avtomobile.

Hillis načrtuje, da bo zgradil skupnost koč v gozdu, ki jih lahko ohranijo podobno misleči digitalni nomadi in njihovi prijatelji.

Cilji kabine narediti vtis na okolico dejanskega sveta, kjer njeni udeleženci lahko prebivajo in delajo skupaj. Potem pa mora kandidat za volitve metropole omrežja Cabin vključevati »državljanstvo«, naročniško članstvo, ki omogoča pridobitev vstopa v kabine.

Ta naročnina vključuje pridobitev vstopa v svetovne lastnosti Cabin, letne sferične strategije življenja, ekskluzivne izkušnje in še več. Potem spet nihče več ne more postati državljan kabine. Bodoči volivci morajo vključevati obstoječega, ki bo jamčil zanje.Kabina za predstavitev tokeniziranega sosedskega državljanstva Pobuda omrežne metropole v kripto je kot družbeni DAO, katerega udeleženci dvignejo kripto sredstva, kar je v Cabinovem primeru znano kot “državljanstvo”. Državljanstvo je NFT, ki označuje sodelovanje člana.Elektorat prispeva k sestavi soseske in upravljanju zakladnice z glasovi, ki jih poganja žeton upravljanja Cabin, CABIN. Vsaka soseska Cabin je neobičajna od drugih in je v zasebni lasti. Medtem ko vse soseske Cabin delijo enakovredno ideologijo, bi lahko načela in predpisi, ki jih vodijo, morda nihali glede na njihovega oskrbnika. Da nepremičnina doseže sosedski prostor, mora pridobiti 1280 CABIN token glasuje iz volilnega telesa v svojo prednost. Hillis, ustanovitelj Cabina, je priznal, da je glasovanje del “policentričnega upravljanja.” Priznal je, da Cabinove “upravljavske videoigre” nihajo od drugih DAO-jev, katerih glasovi so najbolj nenehno neurejeni in neučinkoviti. »Mi izvajamo te konstrukcije policentričnega upravljanja od spodaj navzgor, tako da dejansko sodelujemo v video igrah, ki bi verjetno lahko bile upravljanje, vendar v bistvu ne jemljite pravljic, kot je upravljanje. Kot bi gradili na žetonsko kuriranem registru seznama velemest – to je zabavno oblikovati.”Cabin uporablja verige blokov in žetone za sledenje članstvu. Žeton CABIN je tudi označevalec legitimnosti v soseskah v omrežju.

Ta pobuda bi morda verjetno pritegnila čast digitalnih nomadov, ki so pripravljeni postati volivci.

277066 Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice Kratek 3-minutni pouk o tem današnje kripto novice!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -